Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Relatieblog

robby, 3 jan 2017 | Updated: 3 jan 2017 | | |
 1. Blog Beschrijving

  facebook-logo.jpg
  Relatieblog is het blog van relatieforum, de grootste Nederlandstalige community, over relaties. Hierop bespreek ik regelmatig de laatste evoluties in verband met uw relatie en het leven in het algemeen. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zodat deze ook kunnen ervaren, wat het is om in een uitstekende relatie te zitten. Ik weet dat het tegenwoordig niet makkelijk is om je relatie op de eerste plaats te zetten. Onze dagelijkse omstandigheden zijn de laatste jaren in die mate gewijzigd, dat stress veelal de bovenhand heeft verkregen. We moeten dan ook met zoveel zaken rekening houden.

  Onze partner, kinderen, de carrière, vrienden en familie, onverwachte gebeurtenissen en zo kan ik nog wel even verder gaan. Niet verwonderlijk dat dit een weerslag heeft op de relatie waarin we ons bevinden. Nu ga ik je iets geks vertellen: "Het kan veranderen!" Heel snel zelfs als jij bereid bent om actie te ondernemen. Op dit blog vind je veelal artikels die je zullen helpen, maar dat kan alleen gebeuren, als je dat zelf ook wilt. Het meest ideale zou zijn, dat je dit blog samen met je partner leest, want daar gaat het uiteindelijk om.

  Maar wie ben ik en waarom zou je naar mij luisteren?
  Ik ben alleszins geen duur betaalde psycholoog of dokter die je voor eindeloze sessies, met vaak weinig resultaat, wil laten betalen. Mijn naam is Robby en ben al jaren beheerder van het grootste Nederlandstalige relatieforum. Gedurende deze fantastische periode heb ik honderden koppels begeleid in hun zoektocht naar vervullende relaties. Mijn deur staat namelijk voor iedereen open, omdat ik zelf weet hoe het voelt, wanneer je relatie niet meer functioneert zoals het zou horen.

  Ikzelf ben al zeven jaar lang in de meest geweldige relatie met mijn vriendin Jessica, waaruit onze zoon Liam, waar ik ontzettend fier op ben is ontsproten. Samen hebben we heel wat watertjes doorzwommen, waardoor ik ook aan de lijve heb mogen ondervinden, welke druk een relatie met zich kan meebrengen. Zoals de meeste mensen liet ik alles op zijn beloop, totdat ik op een dag besloot dat het genoeg was geweest. Het moest veranderen en daar zou ik alles voor overhebben.

  Deze beslissing was de beste beslissing uit mijn hele leven en daar draag ik dagelijks nog de vruchten van. Mijn reis naar deze uitstekende relatie is met vallen en opstaan vervolledigd en zal uiteindelijk nooit stoppen. Met deze kennis en mijn jarenlange ervaring, met het werken met koppels, wil ik er ook voor jullie zijn. Neem vandaag de stap naar een uitstekende relatie en laat dit zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.

  Laat wat van je horen, zij het op dit blog, zij het op het forum zelf. En als je er echt voor wilt gaan is misschien het premium lidmaatschap iets voor jou, waarbij we de grootste geheimen van onze eigen ervaringen, in het premiumforum neerpennen.

  Alleszins beschouw ik je nu al als een goede vriend(in) die ik waar nodig wil begeleiden.


  Met liefdevolle groeten,

  Robby

  Over de auteur

  robby
  Robby is de drijvende kracht achter dit forum.