Google+
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Over relatieforum

Wat is relatieforum.net?

Relatieforum is het forum bij uitstek om over relaties te praten. Iedereen is welkom en wij behandelen onze leden als echte VIP members op dit forum. Eens geregistreerd wordt u deel van de grootste relatiefamilie op het internet. Dagelijks bezoeken duizenden bezoekers dit forum om over hun relaties en andere zaken te praten. Het is onze bedoeling om elkaar onder welke omstandigheden dan ook te helpen. Of u nu single, samenwonend, verloofd of gehuwd bent maakt op zich niet zoveel uit. Voor iedereen valt er wel iets op relatieforum te beleven.

Waarom zou ik registreren?

Een vraag die dikwijls gesteld wordt ondanks het nogal voor de hand ligt. Als gratis lid van relatieforum heeft u tal van voordelen, waaronder gratis relatieadvies, de mogelijkheid om een eigen profiel met foto's aan te maken en het voeren van persoonlijke conversaties met andere leden. Deze opties worden door andere relatie- of datingsites vaak enkel betalend aangeboden. Wij zijn van mening dat iedereen hier gratis over moet kunnen beschikken en vragen u dan ook geen cent.

Hulpbronnen

Een van de paradepaardjes van relatieforum is de hulpbronnen - sectie waar jij als lid een schat aan informatie kan terugvinden. Honderden weetjes, artikels, films en andere bronnen zijn hier te consulteren. Als lid heb je ook de mogelijkheid om zelf je hulpbronnen te creëren waardoor duizenden bezoekers deze kunnen bekijken. Jouw verhaal telt voor ons en we vinden het dan ook een eer om dit hier te mogen publiceren.

Gratis blog voor ieder lid

Ooit zelf een blog willen beginnen? Elk gratis en premium lid van relatieforum heeft recht op zijn of haar eigen blog. Deze blogs worden op onze servers gehost en alle kosten hieromtrent worden door relatieforum gedragen. Geniet zo mee van de professionele snelheid en veiligheid van een grote server. Bestel hier alvast je eigen stek op het internet. Robby zal dan volgens jouw wensen een blog samenstellen.

Gratis cursussen voor iedereen

Relatieblog is het officiële blog van relatieforum. Regelmatig worden hier gratis e-mailcursussen aangeboden om relatieproblemen te voorkomen of te verwerken. Als lid van relatieforum kan je je hiervoor dus ten alle tijde inschrijven. Door regelmatig updates te ontvangen gaan mensen zichzelf in vraag stellen en daarop verbeteren.

Wat verwachten wij van jou?

Ondertussen weet je dat alles hier gratis is. Wij vragen hiervoor niet veel van je terug. Gewoon dat jij je als lid aan de forumregels houdt en dat je participeert in ons forum. Het heeft weinig zin om je te gaan registreren als we nooit iets van je horen. Wij zijn blij dat je lid wordt en willen jou dan ook beter leren kennen. Stel je vragen of help anderen die daarom vragen. Over elk onderwerp mag jij hier praten. Er is dus niets dat je tegenhoudt om te posten.

Als nieuw lid verwijzen we je graag door naar enkele belangrijke pagina's op dit forum zijnde:

Veel plezier en als er iets is mag je mij altijd een berichtje sturen,

 

Met vriendelijke relatiegroeten,

Robby (Beheerder forum)
Gepubliceerd:
9 feb 2014
Paginaweergaven:
8.356