Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

10 manieren om vandaag nog geld te verdienen

Voor wij snel geld wil verdienen

 1. sonja
  We verdienen graag met zijn allen wat centen bij. Als jouw hoofdinkomen door rekeningen van huur, gas, water, elektriciteit, telefoon, schoolgaande jeugd of wat dan ook maand na maand wordt opgesoupeerd is een zakcentje altijd meegenomen. Ben je het ook moe dat je na jaren werken nog steeds niet hebt kunnen sparen? Ben je ook in een moeilijke, financiële periode belandt? In tijden van crisis en weinig werk kan dat nogal is op een mens zijn gemoed[​IMG] gaan slaan. Daarom hebben we speciaal voor jou hieronder 10 tips verzameld die je onmiddellijk kan toepassen. Zo kan je vanaf dit eigenste moment geld beginnen te verdienen. Er zijn personen die volledig leven op sommige van onderstaande tips, het zal dan wel zeker lukken om een zakcentje bij te verdienen. Probeer ze eens uit en laat me zeker weten of ze voor jou ook succesvol waren.

  1.Verkoop alle spullen die je niet meer nodig hebt:

  In elk van onze huizen of appartementen liggen verborgen schatten. Spullen die jij niet meer gebruikt kunnen voor andere mensen opeens waardevol zijn. Zonder dat we het goed en wel beseffen ligt er in een gemiddeld gezin duizenden euro's aan ongebruikte spullen. Waarom houden we die toch allemaal bij. Het is niet voor mogelijk te houden wat we allen op massale basis stockeren. Kleren, speelgoed, toestellen, servies, oude gsm's, gps toestellen, houshoudapparaten, je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het allemaal wel staan. Wel gooi ze zomaar niet weg, ze zijn stuk voor stuk geld waard. Aan jou om ze te verkopen. En tegenwoordig is dat supersimpel, neem een digitale foto, maak een prijs op en zet het op één van de vele tweedehandswebsites zoals kapaza, ebay of 2dehands.be. Voor je het goed en wel beseft krijg je nu cash in handen omdat ze je niet gebruikte spullen komen ophalen. Wil je een echte hit worden op tweedehandssites. Bespreek je producten uitvoerig en laat mensen bieden. Open een gratis account bij paypal zodat je van een veilige betaling verzekerd bent.

  2.Ruilhandel:

  Sinds de komst van geld is de ruilhandel wat op de achtergrond geraakt. Nochthans kan ruilen heel effectief zijn, je kan zelfs van ruilen leven. Zolang je meer terugkrijgt dan wat je gegeven hebt maak je winst. Het zal hier dus gaan om je communicatieve vaardigheden of je kan het zoals bij tweedehandsspullen op een website gaan plaatsen. Bij ruilen.nl kan iedereen zijn spullen ter ruil opgeven. Geef wel telkens mee wat je als tegenprestatie verwacht, wees hier wel redelijk in. Je kan geen gsm tegen een auto gaan ruilen of er zal niemand een gouden horloge geven voor je gebruikte lippenstift. Maar onderschat zeker het talent van ruilen niet. Vraag dat maar aan Kyle van one red paperclip welke vanaf 2005 is beginnen ruilen. Hij wou zien hoe ver iemand met het ruilen kon geraken. Wel hij is in 2005 begonnen met één rode paperclip, na 15 ruilingen had hij een huis. Wie zei er weer dat je een heel leven moet werken om een huis te kunnen bezitten?

  3.Begin een hondenuitlaatservice:

  Een op twee gezinnen heeft één of meerdere huisdieren, in de helft van deze gevallen is dat een hond. Er zijn dus ontzettend veel mensen die een hond bezitten, maar gaan die allemaal zo graag met de hond wandelen? Tuurlijk niet, ik durf wedden dat veel huismoeders of huisvaders liefst dit ritueel niet dagelijks uitvoeren. Daar kan jij aan te pas komen, stel voor dat je tegen vergoeding hun hond zal uitlaten. Je kan zelf een schema opstellen wat voor jou haalbaar is. Bij dogsforwalk, een hondenuitlaatservice werken ze met een abonnement. Voor 10 wandelingen van 15 min. vragen ze 62.50 euro. Stel je voor dat je zo een tiental gezinnen zou doen? En het zal je nog gratis en voor niks een perfecte conditie meegeven. Een ideale bijverdienste voor de mensen die graag bewegen.

  4. Online enquetes invullen:

  Je kan geen drukke winkelstraat meer doorlopen of daar heb je ze. De enqueteurs die steeds met hetzelfde zinnetje beginnen: ,,Heeft u 5 minuutjes voor mij, we zouden u graag enkele vragen stellen". Vriendelijk als we zijn helpen we deze mensen voort. Maar dat bracht tot voor kort niets op. Nu kan je dus betaald worden om enquetes en/of emails van bedrijven te lezen. Bedrijven hebben namelijk wel wat geld over voor jouw eerlijke opinie. Euroclix en Moneymiljonair zijn twee voorbeelden van bedrijven die je uitbetalen voor het invullen van enquetes. Per gedane actie krijg je punten, deze kan je achteraf tegen cash geld inruilen. Het hangt dus helemaal van jou af hoeveel je wilt werken en naargelang verdienen.

  5. Mama of papa kok, verleg je grenzen:

  Ben jij de keukenprinses van dienst? Kook jij elke avond voor je gezin? Waarom daar alleen stoppen? Overal wonen alleenstaanden rondom ons, mensen die het nut niet inzien om voor hun alleen te koken. Deze mensen zouden maar al te graag van jouw kookkunsten genieten. Maak wat flyers en ga ze in je directe omgeving bussen, verklaar hierin het menu van de week en hoe mensen zich kunnen inschrijven. Je kan naargelang de situatie het tarief zelf bepalen of ze je eten komen ophalen of dat je het gaat brengen. En je doet nog eens een goede daad voor je omwonenden. Hier kan niets dan goeds van voortkomen.

  6.Start je eigen goederenvervoer:

  Ik was eigenlijk enorm geinspireerd door een verhaal dat ik op het internet gelezen had. Deze man had een kleine bestelwagen en deed daar eigenlijk niet veel mee. Hij besloot om tegen betaling goederen te gaan vervoeren en doet dit nu zelfs op een professionele basis. Hij hielp veel mensen door hun tweedehandsgoederen zoals frigo's, tv's, zetels en ander meubilair bij de koper te gaan afleveren. Voor elke transactie vroeg hij minder dan reguliere verhuurbedrijven waardoor zijn orderboek in geen tijd was gevuld.

  7.Auto's wassen:

  Je auto wassen, ik doe het alleszins niet graag en met mij nog vele duizenden. Er is dus zeker vraag naar mensen die dit voor je kunnen doen. In de zomer zie je overal wel wat jeugd die met auto's wassen iets proberen bij te verdienen. Als zij dit kunnen, kan jij dat ook. Je hebt praktisch geen investering nodig. Met twee emmers, wat wasmiddel, een spons en een zeemvel ben je vertrokken. Zo kan je makkelijk 50 euro per uur bijverdienen. Wees gewoon goedkoper dan een carwash en deel regelmatig wat folders uit. Zo kan je een vast cliënteel opbouwen.

  8.Verkoop je foto's online:

  Voor de hobbyfotografen is er een leuk alternatief om geld te verdienen. Er zijn diverse websites waar je gratis of voor een kleine jaarlijkse bijdrage foto's kan verkopen. Je hoeft enkel een account aan te maken en je foto's op te loaden. Zo kan je zelf reportages uitstippelen op vraag van de klant. Of je kan zelf een website oprichten om je eigen merk te gaan creëren. Als je zelf een website zou oprichten kun je ook mensen aansporen om hun foto's bij jou te komen verkopen. Zo kan je er ook een provisie aan verdienen. Dit is echt niet alleen voor professionele fotografen weggelegd.

  9.Verhuur ongebruikte ruimtes:

  Als u een groot huis of extra garage hebt kunt u overwegen om deze te gaan verhuren als opslagcapaciteit. Als je bekijkt wat professionele bedrijven per maand durven vragen kan jij hier ook zeker een centje aan bijverdienen. Er zijn zelfs mensen die kamers verhuren aan anderen die geen studio of appartement kunnen betalen. Wat doe je anders met die extra ruimte? Je kan er evengoed geld aan verdienen.

  10.Word een virtuele assistent:

  Hoe meer werk mensen op zich gaan nemen, hoe moeilijker het zal worden om dit alleen te doen. Daarom kan je je services als virtuele assistent aanbieden. Je kan brieven schrijven, klanten beantwoorden, een servicelijn op jou nemen of als research assistent aan de slag gaan. Richt een website op en bied je diensten aan. Hiervoor moet je zelfs je thuisplaats niet verlaten. Je kan een secretaris of secretaresse op afstand worden, je eigen dagschema inrichten en nog steeds voor het huishouden zorgen.

  Zoals je kan zien zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zal zoals bij alles van de actie die jij erin steekt gaan afhangen. Neem één of meer van bovenstaande voorbeelden en begin ook vandaag aan het inkomen dat je werkelijk verdient! Laat me zeker weten hoe het is verlopen, dan kan jij hier ook misschien je verhaal komen doen. Veel succes!