Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

30 minuten per dag om je doelen te bereiken

Meer is er niet voor nodig

 1. sonja
  Sommige doelen in het leven lijken onbereikbaar. Door nog maar na te denken over hoe we een bepaald doel kunnen bereiken raken we al gedemotiveerd. Omdat iets groot is denken we dan ook vaak verkeerdelijk dat dit veel van onze kostbare tijd zal kosten doch hoeft dit daarom niet altijd zo te zijn. Super gemotiveerd, uren per dag aan één droom besteden zal eventjes lukken maar uiteindelijk zal het merendeel van de mensen hierbij opgeven. Niet omdat we het niet aankunnen of dat het echt onmogelijk is maar meer omdat het gewoon teveel van onze kostbare tijd opslorpt. Daarom zou het ideaal zijn mochten we een beperkte tijdsbesteding aan een mooi resultaat kunnen koppelen. Meestal zullen we bij nieuwe doelen heel veel van onze vrije tijd kunnen opgeven, alleen al omdat het nieuw is. Maar we weten allemaal dat dit niet blijft duren. Dit komt omdat we onszelf niet geconditioneerd hebben om elke dag weer dezelfde handelingen uit te voeren. Dit kan je dan ook niet bereiken door[​IMG] onmiddellijk de helft van je beschikbare tijd op te geven maar zal stelselmatig opgebouwd moeten worden. Door elke dag weer een klein beetje van je vrije tijd aan je doelen te besteden kan jouw leven binnen de kortste keren een andere wending aannemen. Ben je er klaar voor?

  Bepaal uw 30 min:

  Hoe druk uw leven ook mag zijn, iedereen heeft 30 min per dag over om iets te gaan doen. Probeer dus geen excuses te zoeken waarom u het toch o zo druk heeft maar durf 30 min in uw dagplanning op te nemen. Wanneer u deze gaat bepalen maakt op zich niet veel uit. Hou er echter wel rekening mee dat u dit best niet voor het slapengaan gaat opnemen. Door hiervoor een meer helder moment tijdens de dag te gaan uitkiezen zal uw slaagkans om doelen te bereiken gegarandeerd verhogen. De eerste uren na het opstaan zijn dan ook meestal de meest productieve van onze hele dag. Door in de ochtend uw 30 min te gaan bepalen zal u er nog meer kunnen uithalen. Indien u van mening bent dat dit bij u enkel 's avonds het geval is moet u daar zeker voor gaan. Iedereen is verschillend en alleen jij kan voor jezelf uitmaken wat wel en niet haalbaar is. Maar 30 min is voor iedereen mogelijk, anders zal die droom toch niet zo belangrijk voor je zijn.

  Waaraan gaat u deze tijd besteden?

  Indien u het nog niet zou weten is het nu tijd geworden om over je dromen in het leven te gaan nadenken. Wat wil je echt bereiken en waarvoor heb je elke dag opnieuw weer 30 min over. De 30 min zouden dan ook als geen verplichting mogen overkomen. Het is die bepaalde tijd per dag dat jij aan je persoonlijke ontwikkeling gaat besteden. Deze tijd zou dan ook heilig voor je moeten zijn, niets of niemand zou dat van je mogen afnemen. Maak dan ook nooit afspraken of andere planningen tijdens jouw 30 min van persoonlijke effectiviteit. Deze zijn namelijk alleen voor jou zodat je een bepaald moment per dag hebt dat je alleen aan jezelf zal kunnen besteden. Zoek wat je altijd al gewild heb en probeer er vanaf nu op zijn minst een halfuur per dag aan te besteden. Zeg tegen iedereen dat je kent dat ze u nooit of te nimmer tijdens deze 30 min zullen mogen storen. Deze zijn van jou, deze heb je nodig om meer te kunnen groeien; om meer te kunnen worden.

  Het lijkt niet veel maar toch:

  Het lijkt inderdaad niet veel, 30 min per dag doch kan dit echt een wezenlijk verschil gaan maken. Stel je maar is voor dat je vanaf nu elke dag 30 min gaat sporten of dat je elke dag 30 min aan zelfstudie zou gaan doen. Binnen de kortste keren zal jouw inspanning merkbaar worden omdat het blijven doorzetten juist de sleutel tot uw persoonlijke succes is. Veel mensen vinden het leven niet eerlijk omdat ze na vele harde uren werken nog niet het gewenste resultaat bereikt hebben. Maar laat dit nu net komen omdat men zich niet keer op keer, dag op dag geëngageerd heeft om meer te kunnen zijn. We hoeven niet altijd 14u per dag aan iets te werken om het te doen slagen. U zal daarentegen wel de nodige zelfdiscipline aan de dag moeten kunnen leggen om een halfuurtje te gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

  Hou uw evolutie in de gaten:

  Door minimum 30 minuten per dag aan uw doelen te gaan besteden zal u snel een evolutie in het behalen van uw verlangens gaan opmerken. Het is namelijk het grote geheim achter het verkrijgen van succes. Niet opgeven blijft de boodschap en u zal zien dat 30 min per dag helemaal niet onoverkomelijk is. Het blijft voor iedereen mogelijk zolang u de wil ervoor wil opbrengen. Wilt u dit niet dan bent u ook niet echt serieus in het behalen van uw dromen. De keuze is dus aan jou, ga je ervoor of niet? Schrijf ook de gemaakte evolutie neer en hang het omhoog in een mooi kadertje zodat u bij de minste tegenslag kan terugdenken aan wat u al allemaal bereikt hebt door simpelweg 30 min per dag aan uw doelen te gaan besteden. Kan het nog simpeler zijn?