Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Aldi blijft de goedkoopste supermarkt in Vlaanderen!

Alle prijzen vergeleken...

 1. sonja
  Aldi, de supermarktketen van de gebroeders Karl en Theo Albrecht blijft de goedkoopste winkel om uw boodschappen te gaan doen. Hoewel Colruyt er graag mee uitpakt dat zij de prijzenkraker van België zijn, gebiedt de praktijk ons de echte waarheid te vertellen. Aldi is net zoals Colruyt, Carrefour en Delhaize al jarenlang op de Belgische markt aanwezig. Hoewel ze allemaal hun goedkopere momenten kennen blijft het business model dat de Aldi groep nastreeft het meest effectief te zijn. Door de enorme expansie van de laatste jaren is het dan ook niet verwonderlijk dat Aldi geleerd heeft, hoe ze in zowel goede als slechte economische tijden aan de consument goede prijzen kunnen geven. Ze zullen zich niet zozeer op merken gaan focussen maar een koper in de Aldi weet met zekerheid dat hij waar voor zijn geld zal krijgen. Een belangrijk gegeven waar we de dag van vandaag en zeker in een economische crisis niet overal meer zeker van zijn. Aldi is zelfs nog heel wat goedkoper dan hun grootste concurrent Lidl die de laatste jaren ons land zijn binnengeslopen. Lidl begint dit in te zien en probeert dan ook zijn economisch perspectief wat bij te stellen maar een kopie zal nooit het orgineel kunnen overstijgen. Aldi blijft de goedkoopste supermarkt van Vlaanderen en de consument zal het geweten hebben.

  Het Aldi beleid in actie:
  Wie voor de eerste maal een Aldi supermarkt binnenwandelt zou wel eens kunnen verschieten. Geen mooie rayons met netjes uitgestalde rekken maar eerder opeengestapelde dozen waaruit jij jouw producten kan uitkiezen. Colruyt heeft dit deels overgenomen en heeft daar dan ook de voordelen van kunnen ondervinden. Er is veel minder werk voor het personeel waardoor de beschikbare tijd aan klantenbinding kan besteed worden. Hieronder verstaan we een vriendelijke dienstverlening alsook een correcte begeleiding aan de kassa. Aldi speelt op goedkope prijzen zonder veel tralala waardoor ze heel wat kosten kunnen besparen. Door de gootte van de groep is het voor hun ook mogelijk om in zeer grote hoeveelheden aan te kopen. Zelfs op nationaal vlak alleen zijn er zowat 400 winkels waar de consument terecht kan, dit geeft hun een enorm voordeel op andere lokale spelers, waardoor u als consument altijd van de goedkoopste prijs verzekerd blijft.

  Het promotiebeleid van Aldi, elke week een Aldi folder in de bus!
  De promoties in de wekelijkse folder van Aldi zijn op zijn minst verbazingwekkend te noemen. Veelal kan je kwaliteitsvolle producten tegen een kleine prijs op de kop tippen. Het is dan ook niet vreemd dat elke week opnieuw vele duizenden mensen in ons land van 's morgens vroeg aan de Aldi winkels staan aan te schuiven. Niemand wilt de Aldi folder missen en daar is een goede reden voor. Buiten hun andere producten zijn de folder producten exceptioneel laag geprijsd en geven ze op elektronica bv. 3 jaar garantie. U zal misschien denken dat de na service op niet veel zal trekken maar eigenlijk is daar meer dan ooit rekening mee gehouden. Het is zelfs mogelijk om tot een maand na aankoop zonder reden uw product aan hun terug te geven, waarna u volledig vergoed zal worden. Na deze periode zorgt hun na verkoop dienst ervoor dat u bij eventuele problemen steeds snel en correct geholpen zal worden.

  Aldi is er niet alleen voor de armen!
  Sommige mensen zeggen wel eens dat Aldi supermarkten voor de armen gemaakt zijn. Hoewel ze ontegensprekelijk goedkoper zijn heeft dit de laatste decennia een andere klasse wakker gemaakt. Zowel de middenklasse als rijkere klasse gaan bij Aldi kopen omdat ze goed genoeg weten dat ze op die manier duizenden euro's per jaar kunnen besparen. Neem de proef op de som en koop de ene week in Aldi om de andere week een andere supermarkt te kiezen. Het verschil in prijs is ongelooflijk en in veel gevallen komt u zelfs de helft goedkoper uit. Natuurlijk zijn er heel wat armen die bij Aldi komen kopen, maar daarom zijn ze nog geen exclusieve supermarkt voor de armen. Dit beeld dat de concurrentie probeert op te blazen zou uw gezond verstand niet in de weg mogen staan.

  Waar het voor u als consument allemaal om draait:
  Misschien heb je Aldi nog nooit geprobeerd omdat je dacht dat het niets voor jou zou zijn. Nochtans is Aldi er voor iedereen en siert hun eenvoud en kostenbesparende techniek ervoor dat hun winkelconcept voor een groot doelpubliek bereikbaar blijft. Zowel mensen met veel als weinig vermogen kunnen er wekelijks hun slag slagen omdat ze gewoonweg super goedkoop zijn. Aldi Is er voor jou en hun goedkope prijzen zullen u meer kunnen doen sparen. Ik weet niet hoe het met u zit maar ik shop liever bij de Aldi om met het resterend geld iets leuk te gaan doen. Er is misschien geen achtergrondmuziek en promogirls zullen je niet bij de ingang verwelkomen doch zal het kassa ticket mij meer kunnen bekoren. Aldi, ik ga er al lang en zie niet in waarom ik meer geld voor dezelfde producten op een ander zou spenderen.