Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beheers uw leven voor het leven u een lesje leert!

Groei naar je perfecte zelve

 1. sonja
  We zijn allemaal mensen met verschillende interesses in het leven. Waar de één zich met geven aan anderen kan oppeppen zal de andere zich alleen met veel geld goed voelen. Wat u motivatie redenen ook zijn maakt niet veel uit zolang u er maar enkele heeft. Als het goed gaat is het makkelijk om positief te blijven, dan voelen we ons goed en stralen we onze kracht ook op anderen uit. Dan is het heerlijk om te leven en kunnen we van elke dag het meeste maken. Maar als het tij begint te keren zal u[​IMG]dat ook snel bij iemand kunnen waarnemen. Veel mensen laten hun leven dan ook door hun gevoelens controleren, zodoende dat ze als ze in een zwart gat vallen het licht niet meer kunnen zien. Laat daar nu net het probleem liggen. Zoals we allemaal weten kan succes snel opkomen. Op enkele maanden tijd kan uw levensstijl dermate veranderen dat alles wat u ooit wou nu ineens bereikbaar wordt. Spijtig genoeg is er een keerzijde aan de medaille. U kan namelijk van vandaag op morgen ook niets meer hebben, ik denk dat ik nog bescheiden ben als ik suggereer dat de economische crisis van 2008 veel ogen heeft doen opengaan. Hoe hard u ook gestegen was, in enkele ogenblikken kan het allemaal gedaan zijn. Als uw persoonlijkheid dan niet genoeg ontwikkelt is zal uw positivisme snel kunnen veranderen. Maar wat kunnen we doen zodat we onder alle omstandigheden onze motivatie nooit verliezen?

  Wat wilt u echt?
  Vooraleer we ook maar iets anders kunnen doen moeten we voor onszelf kunnen bepalen wat we echt in ons leven willen. Wat voor u een fantastisch leven zou zijn is de enige manier hoe u uw leven zou moeten leiden. Met niets minder hoeft u het te doen. Alleen jij kan dit voor jezelf gaan uitmaken. Omdat we allen zo uniek zijn en ook allemaal een bepaalde gave hebben meegekregen zal uw levensdoel naar alle waarschijnlijkheid helemaal verschillend van het mijne zijn. Maar dat is helemaal ok, we moeten het alleen durven na te streven. Daar gaan de meeste uit de bocht, we maken liever 10 excuses waarom we iets niet zouden doen dan één reden te geven waarom we het wel zouden doen. U bent hierin niet verschillend van de anderen om u heen. Mensen vertoeven graag in hun comfort zone, de plaats waar ze niet teveel moeten doen maar waar ze wel altijd klagen waarom ze dit of dat niet kunnen hebben.

  Ik zou u dan ook willen vragen dat u is goed nadenkt over wat u echt wilt in het leven. Niet wat uw partner, kinderen, ouders of vrienden zeggen dat je zou moeten doen maar wat jij diep in je hart wilt. Hoe stom of onbereikbaar het ook mag klinken maakt niet uit, denk gewoon wat u echt in het leven wilt! Denk niet aan hoe je dit kan bereiken! Denk nooit aan hoe je dit moet bereiken! Maar het moet belangrijk genoeg zijn, zo belangrijk dat het u zal blijven motiveren, ook als het moeilijk gaat, zelfs wanneer u het helemaal niet meer ziet zitten. Iets dat uw gedachten blijft domineren zodat u vrijwel aan niets anders meer zal kunnen denken. Als u dat gevonden heeft komt de rest namelijk vanzelf. Wees eerlijk met uzelf en bepaal wat u nu echt in het leven wilt bereiken.

  Focus u niet op hoe maar op wat!
  Zoals ik al eerder vermeld had zou u nooit moeten nadenken hoe u uw doelen wilt bereiken, denken aan hoe we iets gaan doen zal alleen uw denken kunnen verstoren. Want dat doen de meesten van ons nu al. We denken er zelf zo veel over na dat het alsmaar meer onmogelijk zal lijken. Op den duur geven we dan ook liever op dan altijd maar te zitten piekeren. Daarentegen zou u beter aan de goede zaken van uw droom moeten denken. Hoe deze droom uw leven kan veranderen en hoe u zichzelf in dit waardevolle leven ziet presteren. Neem ook onmiddellijk actie om dit leven vanaf nu te leven, de gedachte alleen zal uw doel alleen maar dichter laten komen. De kracht van visualisatie is ontzettend groot. Door gewoon uw ogen te sluiten en aan dit leven dat u wil te denken zal u zich op slag beter voelen.

  Blijf geloven dat het mogelijk is:
  Dit is het hardste van allemaal, onder elke omstandigheid blijven geloven dat het mogelijk is. Het is alleen wanneer ons geloof verdwenen is dat de zaak verloren is. Waarom is dit nu zo belangrijk? Omdat u zonder twijfel slechte tijden zal meemaken, dat doen we allemaal. Vroeg of laat wilt het leven zien wat je waard bent en dan zal het wat tegenkantingen je richting opsturen. Wat doen de meeste mensen als dit gebeurt? Ze geven op! Waarom? Omdat het volgens hun te zwaar is maar dat is niet helemaal waar. Mensen zijn tot de meest ongelooflijke zaken in staat en er is dan ook vrijwel niets wat we niet zouden kunnen bereiken. Het is enkel ons geloof dat ons kan kraken, vanaf de geest niet meer mee wil is het schip gezonken.

  U moet zich zeker niet door anderen laten beïnvloeden. Zij zullen wanneer u iets groot wilt bereiken waarschijnlijk zeggen dat het onmogelijk is. Ze verklaren je droom voor gek maar zijn als je het behaalt de eersten die zeggen dat ze wel wisten dat dit voor jou mogelijk was. Knik ja en ga verder, schud even met je kop en blijf aan je droom vast houden. De mensen die vroeger en vandaag de geschiedenis maken zijn diegene die hun dromen nooit wouden opgeven. Velen verklaarden hun doel voor onmogelijk, niet omdat het daadwerkelijk onmogelijk was maar omdat zij niet konden zien hoe het geklaard kon worden.

  Wat te doen als de moeilijke tijden aanbreken?
  Ik denk dat ik persoonlijk al heel wat tegenslagen in mijn leven heb mogen verwerken en maar goed ook. Want hoe harder het was, hoe meer standvastiger ik aan mijn doelen bleef vasthouden. Wat ik toen en nu nog wil bereiken zal nooit veranderen. Het leven zal het niet altijd met u eens zijn, u zal zich moeten bewijzen voor u krijgt wat u echt verlangt. Dat is helemaal niet zo erg. U zal nooit de gebeurtenissen in uw leven kunnen beheersen. Mensen sterven, zaken gaan failliet, recessies kondigen zich aan, oorlogen breken opnieuw uit en relaties gaan stuk. Veel zaken die u al heeft meegemaakt of nog zal moeten meemaken. Want het gaat helemaal niet om geluk in uw leven, het gaat erom hoe je uw gedachten kunt blijven focussen op wat u echt wilt! Wat er ook gebeurt, het is alleen wat u echt wilt dat van tel mag zijn. Doe het nooit voor minder, wijk er niet van af en als u het toch doet zou u zich beter zo snel mogelijk moeten herpakken. Want niemand verdient het om een tweederangsleven te leiden, een leven dat u nergens brengt, een leven waar vandaag en morgen steeds hetzelfde zal zijn. Leef het leven waarvan u droomt, wat u echt wil en waar u o zo gepassioneerd door bent! Dat alleen zal het verschil tussen een gelukkig en ongelukkig leven kunnen maken.