Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bent u al begonnen met online uw aankopen te doen?

Ontdek het gemak van winkelen achter uw pc

 1. sonja
  Het internet is de laatste jaren een broedplaats van informatie, foto's, spelletjes en sociale netwerken geworden. Buiten het feit dat alles er op te vinden is durven heel wat mensen de stap niet zetten om online hun aankopen te gaan doen. Door sporadische berichten over onveiligheid denkt men dat het internet niet te vertrouwen is. Het staat nochtans als een paal boven water dat 99% van alle websites die producten verkopen als betrouwbaar mogen bestempeld worden. Dit komt niet alleen omdat de wereld met goede, eerlijke verkopers is bezaaid, maar omdat de grote betalingssystemen zoals paypal, visa en mastercard een oogje in het zeil houden. Eens deze opmerken dat er frauduleuze zaken op een website gebeuren trekken ze onmiddellijk hun licentie in zodat de verkoper praktisch niets meer online kan verkopen. Het is dus [​IMG]in het belang van de verkoper om er zo'n eerlijk mogelijke handel op na te houden. Wie zijn vingers verbrandt zal voor altijd op de blaren mogen zitten, want deze grote maatschappijen lachen daar niet mee. Ze verplichten meestal ook de websites die producten of diensten aanbieden, om een beveiligde verbinding te voorzien zodat u als koper met een gerust hart online uw aankopen kan doen. Geen vertrouwen in het internet, daar is geen enkele reden toe!

  Waarom nog naar de winkel als het internet u alles biedt?
  Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn maar op het internet vind je nu is alles wat je zoekt terug. Je kan het zo gek niet bedenken of één of andere verkoper heeft het in stock, waarbij je het vaak binnen de 24u kan bemachtigen. Het assortiment is zo groot en het online winkelieren is zo gediversifieerd dat iedereen zonder veel boe of ba naar hartelust kan kopen. Er is geen enkele winkel op deze wereld die zoveel producten tegelijkertijd kan aanbieden. Van zaken die 20 jaar geleden uit de handel verdwenen zijn tot de allerlaatste gadgets en technologische snufjes. Waarom zoveel mensen nog naar de gewone winkel blijven gaan is op zijn minst verbazingwekkend te noemen.

  De beste prijs vindt u alleen op het internet!
  Het is een spijtige zaak voor de traditionele handelaars maar het internet biedt consumenten een kans om waar voor hun geld te krijgen. Zo vindt u hetzelfde product bij verschillende handelaars waardoor u ervan op aan kan dat je steeds tegen de beste voorwaarden zult aankopen. Ook zijn er talloze reviewsites en forums die met alle graagte hun ongezouten mening over de nieuwste producten en handelaarspraktijken met u zullen delen. Want voor u zijn er nog duizenden anderen geweest die het ook zullen laten merken wanneer ze over iemand of iets niet geheel tevreden zijn geweest. De slimme consument van vandaag zoekt dan ook naar de gemeenschappen die hierover dagelijks zullen spreken.

  Laat dat nu net het mooie aan het internet zijn, je vind er van de kleinste amateurs tot de grootste experts op terug en veelal kost het u niets om dmv hun kennis de juiste aankoop te gaan doen. Als we een verkoper in een doorsnee winkel moeten volgen, zullen ze ons eerder aanprijzen waar zij het meeste aan verdienen. Hoor liever rond bij mensen die er geen belang bij hebben om hun mening te delen zodat jouw visie op een product niet vertroebeld raakt.

  Paypal is de meest gebruikte betalingsvorm:
  Waar bancontact het gewone betaalverkeer binnen ons land domineert is paypal de grootste speler op het internet geworden. Paypal garandeert zijn gebruikers dan ook een optimale service door alle belangrijke informatie niet vrij te geven. Waar u bij mastercard en visa een codenummer moet invoeren laat paypal het toe om simpelweg met een emailadres online aankopen te gaan doen. De verkoper kent wel het emailadres en de persoonlijke gegevens van de koper doch zal deze nooit betalingsgegevens ontvangen. In het slechtste geval mag je dus nog bij een frauduleuze verkoper aanbeland zijn, door de beveiliging van jouw paypalaccount is verder misbruik uitgesloten.

  Tevens bestaat er een mogelijkheid om paypal van fraudeurs op de hoogte te brengen en zullen ze er alles aan doen om jouw geld terug te geven. Ze hebben een naam hoog te houden en tot nu toe zijn ze daar dubbel en dik in geslaagd. Maar hoe werkt zo'n paypal account nu precies? Wel, ofwel stort je er geld op ofwel link je er een kredietkaart aan vast. In ieder geval zal de koper nooit weten wat jouw code van de kredietkaart is. Hiermee ben jij er dus van verzekerd dat niemand aan je geld aan kan. Het internet is dus helemaal nog zo onveilig niet. Ok, er zullen wel soms vreemde zaken op gebeuren maar dat heb je net zo goed in het gewone leven. Er is dus zeker niet veel risico verbonden wanneer je voor de betalingsvorm van paypal kiest. Eens jouw account aangemaakt is zal je binnen no time ook boeken, elektronica, films, kleding en nog zoveel meer online kunnen kopen. Ik doe het al jaren, waar wacht jij nog op?