Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beste gratis bank is Deutsche Bank!

Een fantastisch aanbod voor 0€ kosten...

 1. sonja
  Deutsche Bank, al van gehoord? Zoals jullie wel zullen weten is het vinden van een goede bank geen sinecure. Het financieel landschap is de laatste jaren zo danig veranderd dat we de bomen niet meer door het bos zien. Nochtans is het van groot belang dat we onze financiële verrichtingen in vertrouwen kunnen doen. Na jaren van grondige studie ben ik tot de conclusie gekomen dat Deutsche Bank, als meest betrouwbare bank, uw financieel vermogen waardig is. Van kosten hebben ze bij Deutsche bank nog nooit gehoord omdat alles gratis is. Zowel uw spaarrekening, zichtrekening, online banking, overschrijvingen, geldafhalingen in de hele eurozone en een gratis Mastercard kosten u 0,0€! Als je deze service met andere banken gaat vergelijken zal je snel opmerken dat hun systeem in België vrijwel uniek is. Maar voor gratis alleen doen we het niet! Om mij en u te overhalen is er meer nodig, maar daar hebben ze bij Deutsche bank een degelijk antwoord op gevonden. De klantenservice is (en pas op want dat hoor je me niet vaak zeggen!) fantastisch. Echt waar, voor een gratis dienst te leveren weten ze van aanpakken. Maar wie is Deutsche Bank? Hieronder een kort overzicht waarom u ook niet langer bij de grootbanken zou moeten blijven.

  Wie is Deutsche bank nu eigenlijk?

  Misschien voor u nog onbekend maar in het buitenland staan ze al jaren hun mannetje. De Bank maakt deel uit van Deutsche Bank AG. Duitsland, welke wereldwijd meer dan 100.000 werknemers te werk stelt. Met haar roots bij onze Duitse buren is ze al jaren erkend als één van werelds grootste kredietinstellingen. Vooral bekend om hun immense investeringsportefeuilles staan ze aan de voet van heel wat beleggingsconglomeraten. Het is dus zeker geen klein bankje dat met uw centen zal gaan lopen en ze staan trouwens onder het toezicht van de Nationale Bank van België. Met hun intussen 315000 Belgische cliënten behoren ze tot één van de snelst groeiende banken binnen ons land. Door hun no nonsens politiek en de snelle uitbreiding van hun kantorennet worden ze een geduchte tegenstander van de Belgische grootmachten.

  Waarom ik voor Deutsche bank gekozen heb?

  Ten eerste ben ik van het principe dat banken u niets moeten aanrekenen, omdat je zo vriendelijk bent om een rekening te openen. Voor hun ben je een nieuwe klant en als ze het goed aanpakken kan dat voor ettelijke jaren zijn. De ondoorzichtigheid in tarieven van banken zoals Kbc, Belfius en Fortis maken me dan ook eerder ziek dan blij. Elke keer opnieuw vinden deze grootbanken wel iets om je aan te rekenen. "Het stond in de kleine lettertjes, mijnheer!", krijg je dan als antwoord, terwijl ze je gewoon zeggen dat ze je eigenlijk wettelijk hebben bedrogen. Er gaat trouwens ook geen jaar voorbij zonder dat ze de algemene voorwaarden nog maar is gaan veranderen.

  De consument die dat wil volgen heeft er een part-time job bij! Dat is niets voor mij en dat zou het voor u ook niet mogen zijn. Uw financiële handelingen dienen gewaardeerd te worden en het spreekt dan ook van weinig respect als je er telkens mee opgelicht wordt! Veel paperassen om er uiteindelijk nog aan toe te geven is niet langer spek voor mijn bek. Geef mij maar liever een gratis bank die nog weet wat het betekent om diens cliënteel hoog in het vaandel te dragen. Een bank die uw vermogen, hoe klein het ook is apprecieert en er u telkens niet voor beboet. Deutsche bank doet zijn naam in België alle eer aan en ik ben er nu toch al reeds 4 jaar klant. Nog nooit hebben ze op mijn zenuwen gewerkt en elk probleem is telkens met de meest mogelijke aandacht behandeld geweest. Wat verwacht u nog meer van een bank?

  Rendement, wat anders?

  Laten we een kat een kat noemen. Ook ik wil boter bij de vis voor mijn centen. Als u een goed rendement verlangt kan u bij Deutsche bank op uw beide oren slapen. Niet alleen behoren ze telkens weer tot de best presterende banken op het gebied van rendement, maar zullen ze er alles aan doen om u waar nodig bij te staan. Of u nu een vraag over beleggen, betalen of sparen hebt; een antwoord is nooit veraf. Test de klantendienst van Deutsche Bank maar is uit en u zal weten wat ik bedoel. Alles wat financieel gerelateerd is zal hun aandacht verkrijgen en zo hoort het ook. Ze denken niet altijd aan hunzelf zoals de grootbanken maar geven u in vrijwel alles een degelijke oplossing.

  Wat is er dan slecht aan?
  Het enige wat mij wat tegenvalt aan Deutsche Bank is de verwerking van hun overschrijvingen. Maar dit is dan ook muggenziften, want voor de rest heb ik in die 4 jaar niets anders negatief mogen ervaren. Een overschrijving kan een paar dagen duren maar daarmee is ook alle kritiek van de hand. Als u echt op zoek bent naar een goede, gratis bank is er maar één die uw vertrouwen waardig is, Deutsche Bank!