Google+
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beste gratis email, gmail of gmx mail?

Vind de beste email service voor jou

  1. sonja
    Gratis email met veel features en voldoende opslagcapaciteit, liefst online en bruikbaar op mijn gsm; bestaat dit echt? Met deze vraag liep ik al enige tijd rond. Hoewel er veel gratis email-diensten beschikbaar zijn hebben ze allen hun zwakheden. Zo krijg je redelijk veel spam in Yahoo en hotmail accounts. Gmail, het paradepaardje van google is best ok, het is overzichtelijk en je bent zeker dat de hosting hiervan serieus genomen wordt. Als je veel diensten van google gebruikt zal dit voor jou de beste keuze zijn. Simpelweg omdat je alle functies en mogelijkheden van google op één pagina kan beheren. En in tijden van facebook, twitter en andere sociale media hebben we al wachtwoorden genoeg om van de ene dienst naar de andere dienst te gaan. Een beetje optimalisatie kan dus best handig zijn. Blackberrygebruikers zullen blij zijn te vernemen dat google dit volledig ondersteunt.
    Als je een gmailaccount wil opmaken kan dat hier.

    Voor gebruikers die alleen een goede email-cliënt zoeken zou ik ze gmx mail willen aanraden. Voor gratis email is het gemak en de efficiëntie van deze mailcliënt dan ook fenomenaal. Je krijgt er tevens ongelimiteerde email-opslagcapaciteit bij wat ongeveer van geen van zijn concurrenten kan gezegd worden. Bijlagen tot maar liefst 50 mb worden ondersteund. Voor mensen met een iphone is deze emailprovider net zoals bij google volledig compatibel. Ook heb je de mogelijkheid om al je mailaccounts op één adres te laten toekomen. Zo hoef je voortaan maar één wachtwoord en één emailadres te onthouden, simpel toch? Kwa veiligheid is dit een echte topper, spam komt er niet tot weinig voor. Als het systeem niet zeker is geeft hij je een notificatie zodat je zelf kan beslissen. Inloggen kan je op de homepagina of langs facebook. Ze zullen ook nooit je emails scannen om gerelateerde advertenties te tonen. Als je over iets niet tevreden bent kan je altijd op hun forum terecht. Al bij al is dit een echte topper in de gratis emailwereld. Voor de mensen die niet kunnen wachten kan je hier je account aanmaken.