Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Binckbank, een droom voor beleggers

Waar de klant nog voorop staat

 1. sonja
  Beleggen in aandelen is indien we het op een correcte manier doen een winstgevende business. Met een beetje kennis van zaken kan het onze povere spaarcentjes naar een klein fortuin omtoveren. Wie belegt weet dat je buiten zelfkennis nog een goede beleggingsmakelaar moet zien te vinden. Over de veiligheid van het bankieren ga ik me niet uitspreken want die zijn bij het gros van de banken goed tot uitstekend te noemen. Kosten en service is dikwijls een ander verhaal. Wie veel geld heeft zal kwasie overal een goede service krijgen maar voor het merendeel met beperkte spaarcentjes is dat een heel ander verhaal. Grootbanken zijn trouwens enkel geïnteresseerd in grote vissen maar vergeten dikwijls dat ze daarmee vele kleine vissen wandelen sturen. Bij binckbank is dit een heel ander verhaal, uit jarenlange eigen ondervinding kan ik met een gerust hart zeggen dat je bij binckbank niet de zoveelste nummer bent. Men beschouwd iedereen gelijk voor de wet en je krijgt er bovendien een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor. Vragen worden meestal binnen het uur beantwoord en men is altijd super vriendelijk. Wie mijn berichten leest weet dat ik niet zomaar iedereen de hemel in prijs maar als het goed is mag het toch ook eens gezegd worden!

  De klantenservice van Binckbank:
  De klantenservice bij binckbank is fenomenaal. Denk niet dat Binck u als uw grootbank gaat behandelen, voor hun bent u echt belangrijk en dat laten ze ook op de gepaste momenten weten. Een van de weinige klantenservices die daadwerkelijk snel hun telefoon durven opnemen en ze zullen u trouwens ook zelf contacteren als er iets niet duidelijk is. Indien u liever de elektronische toer op gaat is dit niet anders. Mijn mails worden meestal binnen het uur beantwoord. Ervaren beleggers weten dan ook dat dit heel erg in uw voordeel kan spelen. Ik weet dat ik bv. bij KBC na een week soms nog geen antwoord kreeg.

  Mijn verbazing was dan ook groot dat er nog echt banken bestaan dat het goed menen met hun klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat binckbank jaar na jaar blijft groeien. Zoiets wordt snel opgemerkt en vele mensen treden dan ook graag in de voetsporen van hun familie, vrienden of kennissen. Bij binckbank begrijpt men dat problemen van klanten moeten opgelost worden en doen dit dan ook altijd graag met de glimlach voorop.

  De prijzen van Binckbank:
  Aandelen kopen kan een dure aangelegenheid zijn wanneer je ze dikwijls verhandelt. Sommige banken durven meer dan 30 euro te vragen om voor 1000 euro aandelen te kopen. Bij binck kost dit op moment van schrijven 7.25 euro. Moet er nog meer gezegd worden? Indien je graag hun tarieven met je huidige bank is wilt vergelijken kan dat hier. Je zal je dus niet blauw gaan betalen omdat je aandeelhouder wenst te worden en zo hoort het ook. Binckbank vergoedt zelfs de kosten die er gemaakt worden indien u van een andere bank uw aandelenportefeuille wenst over te brengen. Ze geven zelfs een beste prijsgarantie op NYSE euronext zodat indien u bij een andere bank een goedkoper tarief kan aantonen ze u dit zullen terug storten. Om al de tarieven die ze aanbieden eens te kunnen overlopen vraagt u best de informatiemap aan waar alles haarfijn in wordt uitgelegd.

  Wat zijn de opties?
  Binckbank voorziet een resem aan opties waardoor u naar behoren uw aandelenportefeuille kunt beheren. Gratis realtime koersen, optiematrix, technische analyse en geavanceerde orders zijn dan ook maar enkele van de tientallen opties die ze gratis aanbieden. Vergelijk het maar eens met een gewone bank waar u voor alles moet betalen. De optiemogelijkheden bij binck zijn niet te onderschatten en kunnen u honderden euro's per maand besparen. Een compleet overzicht van al hun functies vind je hier.

  Hoe open ik een rekening en hoe lang duurt het?
  • Stap 1 - Vraag uw informatiemap aan. Binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt u dan thuis de map om klant te worden.
  • Stap 2 - Invullen, ondertekenen en opsturen naar BinckBank.
   In deze informatiemap vindt u de klantenovereenkomst. Het enige wat u hoeft te doen is deze overeenkomst invullen, ondertekenen en opsturen, samen met een kopie van uw identiteitskaart, naar BinckBank.
  • Stap 3 - Identificatiestorting.
   Binnen twee werkdagen ontvangt u per post uw rekeningnummer. Vervolgens activeert u uw rekening met een identificatiestorting van slechts 1 symbolische euro.
  • Stap 4 - Wachtwoord en pincode.
   Zodra uw storting binnen is, ontvangt u per e-mail uw wachtwoord en uw pincode. Vanaf dat moment kunt u meteen aan de slag.


  Zo ziet u maar dat beleggen bij Binck in enkele stappen ook voor u mogelijk is. Jaar na jaar wordt binck uitgeroepen tot één van de beste makelaars op de markt. Als u wilt beleggen heb ik maar één goede raad voor u: Wie vertrouwen, veiligheid, service en prijzen hoog in het vaandel houdt zal bij binck aan het juiste adres zijn. Word ook lid van een club met duizenden tevreden klanten, bij binck zit u goed!