Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bloggen over relaties

Hoe het jou verder kan helpen

 1. robby
  Nu de boekenbeurs deze week van start is gegaan, vond ik het opportuun om een hulpbron over het schrijven te plaatsen, met name over het bloggen over relaties. De blogs op relatieforum zijn een populaire bezigheid van heel wat leden geworden. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien ze veel leden hebben kunnen helpen. Bloggen is een krachtig hulpmiddel om alles van je af te schrijven en op die manier je verhaal voor de buitenwereld te laten gelden.

  Hoe bloggen over mijn relatie of andere relaties me kan helpen?

  Relaties kunnen wat met een mens doen. Zoals jullie allemaal wel zullen weten kan het sprookje, vaak in een nachtmerrie eindigen. Dit komt veelal doordat men niet op de juiste ogenblikken, de juiste actie heeft overwogen. Vaak nemen we bij discussies een verdedigende rol op, waardoor we alles laten escaleren. Dit komt meestal omdat we geen uitlaatklep hebben gevonden, om onze emoties te uiten. Door regelmatig te bloggen zet je automatisch bepaalde gevoelens van je af en laat je anderen meekijken in jouw wereld, die voor hun misschien helemaal niet zo vreemd lijkt.

  Op die manier zullen lezers van je blog je ook kunnen aansporen om andere maatregelen te nemen, die jij op dat moment niet kan zien. Je krijgt eerlijke reacties, die helemaal niet bedoeld zijn om je te sussen, maar eerder om je te helpen.

  Ik ken niets van bloggen of het internet, dus is dat niet te moeilijk voor mij?

  Elk lid van relatieforum heeft recht op een gratis blog. Dit blog wordt volledig naar jouw wensen opgezet en je kan dit laten aanpassen wanneer je maar wilt. Het bloggen zelf wordt desgewenst nog is apart uitgelegd, zodat alle barrières om er mee te beginnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

  Wat mag ik op mijn blog plaatsen?

  Simpel, wat jij wilt! Zolang er wettelijk gezien geen strubbelingen kunnen ontstaan mag je bloggen over wat jij verkiest. We willen namelijk mensen helpen d.m.v. zelf te bloggen.

  Kan ik voor mijn zaak of product bloggen?

  Zeker en vast. Zolang het geen pure reclamemachine is zien wij daar geen graten in. We moedigen zelfs aan dat professionals aan de wereld laten zien wat ze te bieden hebben.

  Hoe vraag ik zo een blog aan en kost het werkelijk niets?

  Meer informatie hoe je een blog kan aanvragen vindt je hier terug. Het houden van een blog kost je helemaal niets. Daarbovenop geniet je van de snelheid van onze servers die helemaal door ons onderhouden worden.

  Tot slot:

  Relatieproblemen gaan niet vanzelf uit de weg. Door middel van deze online therapie hopen wij jou verder te kunnen helpen. We zijn er alleszins van overtuigd dat, eens je het probeert, ook jij er niet meer van weg te slagen zult zijn. Laat je helpen door het zelf te doen. Veel succes!

Recente Reviews

 1. sonja
  sonja
  5/5,
  Dit geeft zeker hulp in een verwerkingsproces