Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Borsten en hoe de vrouw met haar decolleté alles gedaan kan krijgen

Omgaan met de natuurlijke verlangens van de man

 1. sonja
  Borsten zijn eigen aan de vrouw. Sinds jaar en dag zijn hun mannelijke gelijken enorm door borsten gefascineerd. Hoewel dit een natuurlijke oorsprong heeft kan een vrouw heel wat verwezenlijken door simpelweg haar borsten te gebruiken. Alle vrouwen zitten op een zeker punt in hun leven wel eens in met hun borsten. Zijn ze te groot, zijn ze te klein of zou er iets aan moeten gedaan worden? Goed nieuws voor de vrouw die geen perfecte boezem kan voorleggen, onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat mannen bijlange niet kieskeurig zijn als het om borsten draait. Zolang ze maar binnen hun aanvaardbare fantasieën kunnen meespelen is er veelal niets aan de hand. Want wat men u ook probeert wijs te maken, elke man is gefascineerd door borsten en het zou dan ook veel vrouwen verbazen, moesten ze weten hoeveel maal per dag hun man aan een andere vrouw haar borsten zit te denken. De media speelt hier al jaren op in door de meest perfect, vindbare vrouwen in hun reclame spots te laten meedraaien. Onbewust zal dit een man tot kopen aanzetten en hoewel hij het zelf niet eens doorheeft spendeert deze maandelijks geld, omdat één of ander model hem daartoe heeft aangezet. Deze technieken zijn door alle vrouwen toe te passen en hieronder leggen we graag uit hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen.

  Elke man kijkt eerst naar uw borsten:
  Het is niet romantisch maar daarom niet minder waar, elke man kijkt eerst naar een vrouw haar borsten. Hoewel ze u wel zullen vertellen dat uw ogen of haren hun onmiddellijk opvielen, hebben ze daarvoor minstens 3x naar uw borsten gekeken. Zelfs wanneer je verkiest om een niets onthullend bloesje of dikke coltrui te dragen, dan nog zullen ze naar die twee kanjers zitten zoeken. Het is een gevolg van hun testosteronspiegel waar dat ze eigenlijk helemaal niets aan kunnen doen. Door de jaren heen heeft elke man wel geprobeerd om dit zo onopvallend mogelijk te doen, doch betrapt men ons nog dagelijks op het kijken naar borsten. Of u ze nu onthult of liever warm houdt maakt op zich dus niets uit, kijken doen mannen toch en u kan er dan maar beter uw voordeel uithalen.

  Met uw borsten kan u alles gedaan krijgen:
  Een man kijkt het liefst naar een vrouw haar decolleté, voor vrouwen die op een respectvolle manier wat borsten tonen valt er dus heel wat te rapen binnen de mannenwereld. Grote borsten, kleine borsten, hangborsten of valse borsten; mannen zullen altijd van een decolleté kunnen genieten. De slimme vrouw die iets in haar leven wilt bereiken speelt daar dan ook graag op in, door elke dag weer met een nieuwe outfit die haar borsten accentueert op de proppen te komen. Maak u niet druk als weer de zoveelste man naar jouw borsten zit te grinniken maar vraag hem ondertussen wat je nog nodig hebt. Doordat deze man zo gefascineerd naar uw boezem zit te staren heeft u een veel grotere kans dat deze aan jouw vragen een positief gevolg zal geven. Dit alles omdat je eindelijk begrepen hebt hoe een mannen brein werkt!

  Gebruik uw borsten voor alles en spaar veel geld uit:
  Voor de geld bewuste vrouw zijn borsten een godsgeschenk. Vrouwen kunnen hun borsten namelijk overal gebruiken om er voordeel uit te halen. Daarvoor moet je heus niet beginnen strippen of vulgair zijn. Wees een meesteres in de gedeeltelijke onthulling van jouw borsten en de promoties en kortingen zullen je om de oren vliegen. Mannelijke verkopers zijn een gemakkelijk doelwit om uw slag binnen te halen. Onverwachts eens bukken of gewoon je hoofd eens draaien zodat ze goed kunnen zien, zal zonder meer voordeliger voor jou uitkomen. Na jouw optreden vraag je bovenop hun gunst nog een bijkomende korting, welke ze in de meeste gevallen zullen toestaan.

  Dit heeft trouwens niet enkel op verkopers effect. Ook ambtenaren, politie, dokters, vakmannen en loketbedienden zullen meer voor een vrouw met decolleté als voor één zonder decolleté doen. Niet dat ze het op dat moment beseffen want meestal nemen ze voldoening met wat hun ogen te zien hebben gekregen. Er zijn vrouwen die dankzij hun borsten duizenden euro's per jaar besparen, laat u dit zomaar liggen?

  Verzorg uw borsten:
  Wie met zijn borsten wil pronken zal ze ook goed moeten verzorgen. Een goede BH met stevige beugel zijn dan ook onontbeerlijk om uw twee beste vriendinnen in optimale gezondheid te houden. Elke week eens op de bench press kan ook wonderen doen en vergeet niet om tijdens het douchen deze met koud water te overspoelen zodat ze hun stevigheid niet verliezen. Denk voor de rest niet teveel na over uw borsten, mannen zien ze toch graag, of ze nu groot of klein zijn, succes zal je er altijd mee kunnen behalen. Wees fier op uw borsten en durf er zelf uw voordeel uit te halen.