Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De 10 geboden om de interesse van je man te behouden!

Leer ze vanbuiten!

 1. sonja
  interesse van je man behouden.jpg
  Veel vrouwen klagen graag over het feit dat hun man de interesse in hun verloren is. Ze denken terug aan de eerste maanden samen en kunnen nauwelijks geloven hoe alles veranderd is. Is dit nu echt de man waar ze jaren geleden op verliefd zijn geworden? De man waarvan ze bij de eerste ontmoeting dachten dat hij hun wereld ging veranderen. Het lijkt wel of ze een fout hebben gemaakt, dat ze hun in de luren hebben laten leggen of erger nog..., ze voelen zich helemaal bedrogen. De typische verzinsels die vrouwen hun elke dag opnieuw weer laten aanpraten. Tijd om wakker te worden dames! Je man verliest niet zomaar zijn interesse in jou! Het is omdat jij er alles aan gedaan hebt om er zo sexyloos mogelijk uit te zien. Wat verwacht je dan als vrouw? Dat je man de passie in jullie relatie blijft behouden, ondanks dat jij de eerste de beste spiegel doet schrikken? Vooraleer je hem de schuld geeft is het misschien niet slecht om even naar jezelf te kijken. Ik weet het. Het klinkt confronterend, maar dat is ook meestal nodig, vooraleer we als mens beseffen dat het welletjes is geweest. Wil jij ook dat je man als een gek achter je na holt? Gebruik dan onderstaande tips om hem terug aan jouw kant te krijgen.

  Mannen zijn simpel:
  Mannen doen zich graag belangrijk voor omdat ze diep vanbinnen weten dat ze dat eigenlijk niet zijn. Hun leervermogen is beperkt en heeft waarschijnlijk zijn hoogtepunt bij hun zindelijkheid bereikt. We moeten er niet meer van maken dan dat het is, omdat het er gewoon niet is! Toch scheppen vrouwen graag onbereikbare verwachtingen over mannen die romantisch, wel belezen en attent zijn. Zelfs als we een van deze verwachtingen lijken in te lossen, is het alleen maar omdat we meer van jullie verwachten. Dit kan dus enkel als het voor ons de moeite lijkt om jullie te veroveren.

  Doe iets met je haar, geloof me, het is nodig:
  Wat is dat toch met vrouwen en hun haar? Naarmate de relatie vordert transformeert het haar van een vrouw naar een soort ongecoördineerd spinnenweb of nemen ze er genoegen mee om er als een 70 jarige oma uit te zien. Ik weet het..., wegens tijdgebrek is het niet gemakkelijk om elke dag uren voor de spiegel te staan. Gelukkig is daar een oplossing voor..., sta vroeger op! Een gemakkelijk kapsel straalt een ordinair leven uit. Wees fier op jezelf en probeer eens wat anders. Mannen vallen op gezond, glanzend, enigszins krullend haar. Waar ze niet op vallen is hoe jij er 's morgens als een losgebroken gorilla in de jungle uitziet.

  Gebruik je borsten en stop ze niet weg!
  Tijdens een alledaags gesprek met eender welke man zullen zijn ogen ongeveer 25 keer naar je borsten afwijken. Hoe meer je je tweelingen verstopt, hoe meer saai het gesprek voor hem zal zijn. Je hebt borsten voor een reden gekregen. Gebruik ze dan ook! Accentueer je buste met speciale lingerie en durf soms is wat meer te laten zien. Jij bent sexy maar je moet ervoor gaan. Stop ze niet teveel onder, omdat je zo alleen maar je kansen om interessant over te komen doet slinken.

  Kleed je niet als zuster Monica
  Jullie brengen zoveel tijd in kledingwinkels door, doch zien jullie er meestal heel onaantrekkelijk uit. Moeder natuur heeft je natuurlijke vormen gegeven die je best niet kan wegstoppen. Laat die mannenbroeken in de kast en kleed je vrouwelijker, met een rok en hoge hakken. Nee, zo moet je er niet alleen voor een feestje uitzien... zo moet je er elke dag uitzien! Elke dag is jouw moment om te stralen, niet om je in een harnas onder te stoppen. Zie dat je heupen breder als je taille uitkomen. Mannen zoeken onbewust naar potentiële vruchtbaarheid bij een vrouw. Deze verhouding doet hun ogen fonkelen.

  We zijn niet in de fake you geïnteresseerd:
  Haarverlengingen, valse nagels en wimpers, veel make up en zonnebankbruin doen een man niet onmiddellijk steigeren. Hoe meer je jezelf als een fake woman presenteert, hoe meer hij je na verloop van tijd zal verafschuwen. Hou het simpel maar mooi en laat je natuurlijke schoonheid naar voren komen. Zelfs al ga je wat lentes mee, wie jij bent zal je nooit met een hoop troep kunnen verbeteren. Dit werkt trouwens alleen maar in je nadeel, omdat je deze fake routine niet kunt blijven aanhouden.

  Lachen, weet je nog wat dat is?
  Niets is meer onaantrekkelijk als een vrouw die veelal boos is. De vrouwelijke lach stimuleert de man om het beste van zichzelf te geven. Norsheid is allesbehalve een uitnodiging voor meer. Let op je lach en oefen hem dagelijks in de spiegel. Je weet heus wel wat werkt..., je hoeft het alleen maar toe te passen. Veel lachen zal je trouwens vanzelf gelukkiger maken. De vrijgemaakte endorfines stimuleren de bloedsomloop en zorgen ervoor dat je niet zoveel moeite hoeft te doen om positief te blijven.

  Geloof in hem:
  Men zegt wel eens dat mannen maar aan één ding kunnen denken. Wisten jullie dat buiten dit gegeven ze een groot stuk van hun dag beleven, met de vraag hoe ze jou kunnen gelukkig maken? Daarom dat we met zoveel zaken tegelijkertijd bezig zijn. Blijf in je man geloven en breek hem niet af. Stimuleer zijn gedachtegang en beloon hem regelmatig met seks. We vragen jullie dikwijls om advies, maar eigenlijk willen we alleen maar de bevestiging van wat we al denken horen. Denk hieraan als je de volgende keer met je man gaat discussiëren.

  Maak van je man geen tweede vrouw:
  De media doet ons mannen de laatste jaren geloven, dat we meer en meer, vrouwelijk moeten worden. Koken, wassen, strijken en op de kinderen passen kunnen wel eens door beide partners gedaan worden, maar vergeet nooit dat je man een natuurlijke drang heeft om zijn mannelijkheid te bewijzen. Hij zoekt onbewust naar een minimum aan dominantie binnen de relatie. Zijn mannelijkheid afnemen is hetzelfde als zijn ziel voor de leeuwen gooien. Wees jij de vrouw en laat hem de man zijn.

  Achtervolg hem niet:
  De grootste nachtmerrie van een man is een vrouw die elke stap die hij doet controleert. Geef hem zijn ruimte en laat hem ook eens met vrienden of collega's op stap gaan. Kijk zijn gsm en computer niet na, want het zit meestal allemaal in je hoofd. Als jij hem vrij laat, zal hij liever naar huis komen, waaruit jij dan weer je voordeel kan halen. Laat hem leven en leef zelf ook!

  Verbeter jezelf en behoud zijn interesse:
  Mannen zoeken altijd naar iets nieuws. Een nieuwe auto, een nieuw speelgoed of een nieuwe vrouw. Als jij er alles aan doet om jezelf te verbeteren, zal dit zijn drang naar een andere vrouw doen krimpen. Wees onverwacht en vermijd de dagelijkse sleur ten alle tijde. Als jij hem op tijd en stond weet te verrassen zal dat zijn interesse in jou alleen maar doen opflakkeren. Wees trouw en zoek je heil niet bij anderen. Jullie relatie is voor hem even belangrijk. Als jij steeds verandert zal hij dat ook doen. Verander je haar, parfum en kleding regelmatig en je houdt niet voor mogelijk hoe de passie terug kan openbloeien.

  (foto: Sascha Kohlmann)

Recente Reviews

 1. Justien
  Justien
  5/5,
  Heel mooie uitleg
 2. nancke
  nancke
  5/5,
  Kleed je niet als zuster Monica, goeike:)
 3. suzyke
  suzyke
  5/5,
  Het eerste blijft het belangrijkste, mannen zijn simpel