Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De 10 geboden om de interesse van je vrouw te behouden!

Ken je ze al?

 1. sonja
  interesse van je vrouw behouden.jpg
  Mannen denken dat vrouwen één van de moeilijkst te begrijpen wezens op aarde zijn. Na wat jaren samen in een relatie te hebben doorgebracht, beseffen ze dat ze nog altijd hun vrouw niet lijken te kennen. Het meisje waar ze ooit dolverliefd op waren, is in een onuitstaanbare heks veranderd. We maken ons als mannen dan ook graag wijs dat een relatie niet spannend kan blijven, maar is dat eigenlijk wel zo? Er zijn trouwens heel wat koppels waar de vlam jarenlang aangewakkerd blijft. Misschien dan toch even naar onszelf kijken? Wat is er tussen toen en nu veranderd? Doe je nog evenveel moeite of laat je alles maar zijn gangetje gaan? Geen probleem als je voor het tweede kiest, maar weet dan wel dat de eerste die op haar pad komt en haar een beetje aandacht geeft, met haar zal gaan lopen.Vrouwen zijn helemaal niet zo moeilijk als ze ons willen doen uitschijnen. Eigenlijk blijven ze net als ons grote kinderen die met de regelmaat van de klok een beloning wensen te ontvangen. Yeah right, je denkt waarschijnlijk dat je tot nu toe altijd een perfecte man voor haar geweest bent. Tijd om wakker te worden Romeo, zodat jouw vrouw je weer een superman zal vinden.

  Wees een gentleman, niet de zoveelste loser
  Weet je nog hoe je haar in het begin behandelde? Alsof ze prinses Cleopatra zelve was. Je deed de deur voor haar open, keek altijd naar haar gemak en gaf haar steeds het gevoel dat zij het meest kostbaarste bezit in de wereld was. Nu lig je daar veelal in de sofa als een brulbeer te ronken, terwijl je van haar 101 zaken verwacht. Ze is niet je meid, noch is ze daar om alleen jouw dag te bekoren. Behandel je vrouw met beleefdheid en liefde zodat ze haar terug gewild voelt. Moesten er meer mannen hun vrouw laten voelen hoe belangrijk ze is, zouden er heel wat minder scheidingen voltrokken worden.

  Denk nooit dat de romantiek voorbij is...
  Hoe lang jullie ook bij elkaar zijn, er is geen één relatie die zonder romantiek succesvol kan zijn. Vrouwen blijven diep vanbinnen ook maar kleine meisjes, wachtend op de prins uit de vele sprookjes die ze vroeger te horen kregen. Waarom denk je dat ze naar al die romantische films kijken? Omdat daar hun wens voor een romantisch leven wordt uitgebeeld. Denk niet dat alle vrouwen dit sowieso doen! Ze hebben dit nodig en jij bent de enige die ze dat kan geven. Etentjes bij kaarslicht, een romantische picknick of een weekendje naar Parijs zijn maar enkele opties die je regelmatig zou mogen benutten.

  Luister naar haar, ze doet het zoveel voor jou
  De grootste fout die de meeste mannen maken is dat ze niet meer naar hun vrouwen luisteren. Het zal weer niets belangrijk zijn, toch...? Fout! Vrouwen hebben nood aan conversatie en als jij haar daar niet in begrijpt, zal ze het binnen de kortste keren met iemand anders doen. Vraag haar zelf hoe haar dag is geweest, wat haar in het leven bezighoudt en welke dromen ze nog graag wenst te vervullen. Vaak is een gesprek van een halfuurtje per dag voldoende om haar aandacht te behouden. Zolang ze weet dat jij er bent om naar haar te luisteren, zal zij je speciaal blijven vinden. Praat over haar, want nee, jij bent niet altijd het middelpunt van haar bestaan!

  Laat haar lachen
  Ook vrouwen willen eens kunnen lachen. Jouw humor is vaak voldoende om haar weer opnieuw verliefd te laten worden. Grappige momenten creëren leuke herinneringen, waar ze zonder twijfel dikwijls op zal terugdenken. Saaie pieten worden het eerste gedumpt, dus als je van nature uit niet onmiddellijk een humoristisch talent bent, is het hoog tijd dat je daar iets aan gaat doen. Ga samen naar film en theater zodat anderen haar ook eens kunnen doen lachen.

  Wees een goede kusser
  Voor een vrouw kan een goede kus meer betekenen dan een vrijpartij. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet als het op kussen aankomt. Een goede kus stimuleert de endorfines van de vrouw, waardoor ze een natuurlijke high ervaart. Een slechte kus daarentegen geeft haar zo'n slecht gevoel dat ze ervan zou kunnen wenen. Vooraleer je haar kust moet je haar op haar gemak doen voelen. Wacht tot haar aandacht voor jou is opgewekt, kijk in haar ogen en begin langzaam maar zeker haar mondhoeken te kussen. Hou haar gezicht lichtjes met beiden handen vast en wees vooral sensueel. Zuig op haar onderlip terwijl je langzaam afsluit zodat het romantisch gevoel ten alle tijde behouden blijft.

  Hou jezelf in vorm
  Mijn bierbuikje is toch schattig..., niet? Nope, vrouwen houden helemaal niet van die ton die voor je uitzwengelt. Je moet heus niet wachten tot de weegschaal drie cijfers aangeeft. Doe aan sport en doe het vooral regelmatig. Ga naar de gym of jog minstens 3x per week om je gewicht onder controle te houden. Sterker nog, het zou je intentie moeten zijn om jezelf te verbeteren. Breng wat tijd op de bench press en doe terug wat sit ups in de hoop een mooi figuur te benaderen. Je laten gaan is wel het laatste dat je zou moeten doen. Doe het voor haar en vooral voor jezelf om er zo gezond en sexy mogelijk uit te zien.

  Verwen haar regelmatig met cadeautjes
  Valentijn en jullie jaarlijkse gedenkdag van zoveel jaar samen, zijn niet de enige dagen om haar een bloemetje te kopen. Het hart van een vrouw wordt opengesteld door haar op een onverwacht moment een cadeautje te geven. Laat haar voelen dat zij speciaal is en dat je vond dat dit vandaag maar eens extra in de bloemetjes moest gezet worden. Spontaniteit is enorm belangrijk in een relatie en kan soms het verschil maken, waarom zij wel of niet bij je zal blijven. Zoek naar evenementen in de nabije toekomst en stop daar toevallig met haar.

  Je persoonlijke hygiëne, weet je nog?
  We mogen zeggen wat we willen van vrouwen, maar de meeste onder hun zijn extreem hygiënisch. Een groot contrast ten op zichte van hun mannelijke gelijken die juist uit de wildernis lijken te zijn ontsnapt. Echt, ik vind dat sommige krijgsgevangen er beter uitzien, dan hoe bepaalde mannen met hun persoonlijke hygiëne omspringen. Was je dagelijks, doe proper ondergoed en nieuwe kleren aan om haar blijvend te verrassen. Poets je tanden tweemaal per dag en vergeet vooral niet met mondwater na te spoelen. Als er iets is waar vrouwen een enorme hekel aan hebben, is het wel een slechte adem. Parfum is trouwens niet alleen voor vrouwen! Ga naar de plaatselijke parfumerie en vraag dat ze jouw huid eens willen testen. Zo krijg je het perfecte parfum voor jou en zullen vrouwen je regelmatig complimenteren.

  Je kleding en schoenen, ga eens voor de spiegel staan man!
  Doe me een plezier en ga eens voor de spiegel staan. Waar is het grootste verschil tussen jou en pakweg Brad Pitt, Johnny Depp en Ben Affleck? Right on, hun kleding! Waarom zien de meeste getrouwde mannen eruit alsof hun mama hun nog kleedt? En geloof me, dat voetbalshirt van vorige week met die biervlekken dat je vandaag nog draagt, doet niet meteen haar hormonen op hol slagen. Ga zelf winkelen en vraag advies aan de winkeldames. Doe gerust eens een hemd en kostuumvest aan. Schoenen zijn trouwens ook heel belangrijk. De meeste vrouwen kijken naar de schoenen van een man. Volg de mode en doe in godsnaam niet elke week hetzelfde aan.

  Hou in hemelsnaam je mond over andere vrouwen
  Mannen zijn jagers! Dat weten we allemaal en ja, we kijken elke dag naar andere vrouwen. Wees gerust, zij weet dat ook! Er is dus geen enkele reden om haar daar 10 keer per dag aan te doen herinneren. Zeg haar niet hoe mooi de borsten van haar vriendin zijn en hou aub je mond over de dames op je werk. Zij moet zich ten alle tijde als een prinses kunnen voelen. Geef haar het gevoel dat zij het belangrijkst op aard is. In feite wil zij gewoon jouw beste vriendin zijn. Zij zal voor je zorgen. Het minste dat je kan doen is haar daar erkenning voor geven. Hou je ogen op haar gericht en jullie tijd samen zal als magisch ervaren worden.

  (foto door: Victor)

Recente Reviews

 1. lesley
  lesley
  5/5,
  De waarheid primeert hier vandaag xxx
 2. suzyke
  suzyke
  4/5,
  Ik zou bijna durven zeggen dat het door een vrouw geschreven is, toppie!
 3. nancke
  nancke
  5/5,
  Dat van wees een goede kusser is zo juist...