Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De ideale man aantrekken, wat wel en niet werkt!

De zoektocht naar een goede man

 1. sonja
  Veel vrouwen vinden het moeilijk om een geschikte partner in hun leven te vinden. Elke keer opnieuw draaien hun relaties op een flop uit terwijl ze er zoveel van hadden verwacht. Waarom gebeurt dit toch steeds terwijl ik er alles aan doe om het te doen slagen? Ligt het aan mij of kent iedereen deze brute pech? Dit zijn maar enkele vragen die door de frustratie van eerder mislukte relaties door je hoofd zullen spoken. Je vraagt je af of het nog wel zin heeft om een partner te zoeken. In het begin zijn ze allemaal lief en na verloop van tijd veranderen ze toch weer in deze onuitstaanbare persoon. Dan toch maar alleen blijven terwijl je u als vrouw probeert wijs te maken dat alleen zijn je van een veel beter leven zal dienen. Als happy single acteer je de rol van je leven en vertel je iedereen hoe gelukkig je wel bent. Dit kan even voor je werken maar er komt een tijd wanneer je zal inzien dat alleen zijn toch niet zoveel voordelen met zich meebrengt. Maar hoe pakken we het dan aan? Hoe trekken we de ideale man aan en wat moeten we zeker vermijden?

  Naar wat ben je eigenlijk op zoek?

  Ik hoor veel vrouwen zeggen dat ze een goede, begripvolle man zoeken die weet wat een vrouw nodig heeft. Een vage definitie waar heel wat personen zouden kunnen aan toegeschreven worden. Het probleem is dat veel vrouwen nooit eens 5 min nagedacht hebben over wat ze nu echt willen. Hoe preciezer we kunnen zijn, hoe beter je slaagkansen zullen worden. Iedereen die een beetje eerlijk met zichzelf is weet meestal snel wat die precies wilt. Hoe die er moet uitzien, hoe hij zal praten en welke kledingstijl zijn voorkeur draagt. Met deze persoon van je dromen kan je een ideaal beeld schetsen over wat nu echt je verlangens van een man zijn. Voor veel minder moet je het zeker niet doen want dan bedot je gewoon je eigen wil en zal zich dit vroeg of laat wel wreken.

  Het uiterlijk van de man:

  Stop met jezelf iets wijs te maken, uiterlijk doet er wel toe! Hoewel het niet de belangrijkste factor zou mogen zijn is uiterlijk zeker een belangrijk verzoek waarmee je rekening moet houden. Denk niet verkeerdelijk dat het foute uiterlijk je niet lang zal storen want dat zal het wel! Je moet er trouwens elke dag naar kijken, indien je het niet aantrekkelijk vindt zal dat elke keer opnieuw de nodige frustraties met zich meebrengen. Er is niets mis om er een voor jou goed uitziende partner uit te nemen. Dit is een natuurlijk instinct dat je zeker niet zou moeten tegenwerken. Val je op gespierd? Zoek dan een gespierde man. Heb je liever een teddybeer? Ga dan niet voor een te magere partner enz.

  Wat zijn jullie gemeenschappelijke interesses?

  Vaak onderschat en toch o zo belangrijk zijn de gemeenschappelijke interesses die een man en een vrouw met mekaar gemeen hebben. Het moeten er niet veel zijn maar zonder gezamenlijke interesses zal de toekomstige relatie niet veel kans op slagen hebben. We horen wel eens dat tegenpolen mekaar aantrekken maar eigenlijk is deze uitspraak nooit onderbouwd geweest. Hoe meer jullie gemeen hebben, hoe meer kans je hebt om niet op mekaar uitgekeken te raken alsook zullen er veel minder snel spanningen ontstaan waardoor ruzies ook veelal vermeden kunnen worden. Iets graag doen omdat een aantrekkelijke man het ook doet terwijl jij er geen interesse in hebt is wellicht het meest foute dat je als vrouw kan doen. Verander je niet om er bij te horen maar evalueer op een eerlijke manier in welk opzicht jullie verschillen.

  Sexy mag maar ga niet te ver!

  Laten we eerlijk zijn, op het gebied van seks is een man redelijk zwak te noemen. Men kan als vrouw een man snel doen zwichten als ze even sexy probeert over te komen. Maar komen we daarmee enigszins verder in onze zoektocht naar de ideale man? Spijtig genoeg niet, een man in je bed krijgen is één ding maar hem verplicht een leven lang bij jou laten blijven terwijl hij dit niet wilt zal hij niet zo kunnen smaken. Buiten het feit dat je naar een one night stand op zoek bent lijkt het me dus niet aan te raden om zo een man aan de haak te slaan. Als jullie interesses en aantrekkelijkheidsschaal bij mekaar goede punten scoren zal een relatie meestal niet lang op zich laten wachten. Verleiding is een spel en kan je op de korte termijn een voordeel opleveren maar het is niet hierdoor dat sommigen 40 jaar bij mekaar blijven. Seks is een belangrijk aspect in een relatie maar het zou nooit de belangrijkste motivator mogen zijn. Wat jullie van mekaar vinden en welke gevoelens dit laat opborrelen is van veel groter belang.