Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De ideale vrouw aantrekken, wat wel en niet werkt!

De zoektocht naar de perfecte vrouw

 1. sonja
  Mannen zijn varkens wordt wel eens gezegd omdat ze maar aan één ding kunnen denken. Hoewel het mannelijk wezen inderdaad een gezonde seksuele interesse heeft wilt dit niet zeggen dat ze gevoelloos zijn. Ook als man wil jij ooit de ideale vrouw eens ontmoeten. Makkelijk lijkt dit alleszins niet te zijn, vrouwen begrijpen is namelijk een wetenschap op zich geworden. Sinds mensenheugenis heeft men geprobeerd om het karakter van een vrouw te kunnen beschrijven. Hier zijn heel wat interessante theorieën uit voortgevloeid waar we als man maar beter weet van hebben. Indien we enkel op onze eigen gedachten zouden voortgaan is uw kans vrijwel nihil om de ideale vrouw in uw leven te mogen verwelkomen. Een vrouw wil ook natuurlijk wat en is er niet enkel om u te dienen. Het is geen[​IMG] machtspelletje waarvan jij de touwtjes in handen hebt en beslist hoe alles zou moeten gaan. Zowel de man als vrouw hebben hun eigen achtergrond en zullen samen met hun opgedane ervaringen en biologische kenmerken een eigen karakter ontwikkelen. Met dit in ons achterhoofd kunnen we beginnen na te denken hoe de ideale vrouw ervoor ons zou uitzien. Welke vrouw wil jij in je leven aantrekken en ben je bereid om daar alles voor te doen?

  Pen en papier:

  Voor we ook maar iets gaan ondernemen neem je best pen en papier bij de hand. Sluit je ogen en denk aan hoe jouw ideale vrouw zou moeten zijn. Visualiseer hoe ze er zou uitzien, hoe ze zich zou gedragen, wat haar voorkeuren zijn en wat jullie allemaal samen zouden kunnen doen. Denk na over jullie gezamenlijke interesses en welke doelen jullie samen zouden kunnen nastreven. Ga vorige relaties af zodat je weet bij welke types je uzelf het best kan zijn. Hoe preciezer je bent, hoe beter! Schrijf dit alles op papier en vergeet geen enkel detail dat in je hoofd op komt. Nu je dit hebt gedaan heb je voor jou de beschrijving van jouw ideale vrouw voor je liggen. Hang ze overal omhoog zodat je er continu aan moet denken. Door elke dag meermaals deze eigenschappen te overlopen weet je exact wat je nodig hebt en zou je het absoluut voor veel minder niet moeten doen!

  Hou van uzelf alvorens u op zoek gaat:

  Men kan nooit van een ander houden als men van zichzelf walgt. Alvorens een relatie met wie dan ook te beginnen moet u eerst van uzelf leren te houden. Bent u niet wie u zou willen zijn, maak dan vandaag de eerste stap zodat ook u de persoon kan worden waar u al altijd van gedroomd hebt. Door thuis te zitten mekkeren over waarom iedereen tegen u is en u nooit de liefde van uw leven zal vinden zal er inderdaad niet veel veranderen. Hou van wie u bent, van wat u doet en wat u voor anderen kan betekenen. Alleen met deze persoonlijke eigenschappen zal ook u een ander met uw intrede in haar leven kunnen verblijden.

  Heb respect voor de kenmerken van een vrouw:

  Lijkt voor de hand liggend maar wordt veelal vergeten. Een man en een vrouw zijn verschillend en dat zal ook altijd zo blijven. Zelfs de ideale vrouw zal zich als een vrouw blijven gedragen en ook jij zal de mannelijke eigenschappen blijven verderzetten. Mekaar daarin proberen te veranderen is hetzelfde als aan een aap te zeggen dat hij vanaf morgen geen bananen meer mag eten. Sommige zaken zijn biologisch vastgelegd en daar kan je nu eenmaal niets aan veranderen. Staat ze te lang in de badkamer? Goed zo dat ze zich voor jou wil mooi maken. Gaat ze vaak shoppen? Ideaal, dit heeft ze nodig om haar frustraties te kunnen wegwerken. Belt ze elke dag met vrienden en familie? Perfect, dit heeft ze nodig om haar dagelijks uitgesproken woorden aantal te behalen. Vrouwen hebben meer communicatie dan mannen nodig. Deze kleine zaken begrijpen en respecteren is dan ook meer dan broodnodig.

  Welke lichaamstaal vertoont u?

  Vaak vergeet men dat onze lichaamstaal dikwijls boekdelen spreekt. Probeer zelfverzekerd over te komen en spreek op een kalme maar duidelijke manier. Denk niet aan wat je zeker niet mag zeggen maar focus u op de vrouw in kwestie en laat wat empathie voor haar problemen opborrelen. Wat voor jou als onbelangrijk lijkt kan voor haar het einde van de wereld betekenen. Leun niet teveel naar haar toe en pas wat op met je oogcontact. Ogen zeggen veel maar iemand die je uren zit te begapen wordt gauw als een freak gedefinieerd. Sta op een comfortabele manier rechtop en raak één keer tijdens het gesprek haar knie of arm aan terwijl je met haar moppen lacht.

  Wees daar voor haar:

  Het belangrijkste wat je met een vrouw kan doen is daar te zijn als ze je nodig heeft. Veel mannen zijn in het begin wel dikwijls aanwezig maar veranderen plotsklaps als de relatie wat vordert. Wees attent, lief en begrijp ook dat zij is een moeilijke dag kan hebben. Zelfs al lijken haar problemen klein of onbenullig, laat haar zien dat dit voor jou wel van belang is. Sta niet altijd klaar met één of andere oplossing waarna je denkt dat alles voorbij zal gaan. Soms is een luisterend oor het enige wat ze nodig heeft. Als ze wilt dat je naar iets of iemand meegaat, doe dat dan ook en verberg je niet achter een hoop excuses. Het samenzijn is soms het enige dat ze nodig hebben. Wie zouden wij dan als man zijn om hun dat niet te gunnen?