Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De voldoening in je leven terugvinden

Zoek naar de kracht van doelstellingen

 1. sonja
  De drukte en stress die een mensenleven vandaag de dag op dagelijkse basis moet doorstaan kan wat met je gedachten gaan doen. Niet alles gaat altijd hoe we het willen en niet iedereen reageert hoe we het verwachten. Als er dan nog veel onverwachte negatieve gebeurtenissen voorvallen lijkt het soms moeilijk om nog de voldoening in je bestaan te vinden. Het is dan ook zo dat er veelal voeding wordt gegeven aan depressies zodat mensen nog in een dieper zwart gat terechtkomen. De weg om dit niet bij jou te laten gebeuren hangt helemaal van jezelf af. Hoe de wereld op jou zal reageren kun je inderdaad niet bepalen maar hoe jij[​IMG]op de wereld reageert ligt helemaal binnen uw mogelijkheden. We denken vaak aan vroeger terug maar eigenlijk zouden we dat beter niet doen. Aan het verleden kunnen we niets meer veranderen maar wat we vandaag kunnen doen om onze toekomst te veranderen kan een hele ommezwaai veroorzaken. Leef hier en nu en denk niet meer aan gisteren dan nodig. Als mens hebben we een krachtig instrument meegekregen om ons voortbestaan te kunnen garanderen. We hebben de wil om onze dromen te kunnen waarmaken maar we moeten van geen opgeven willen weten.

  Voor je dromen durven leven:

  Wie veel droomt maar niets onderneemt om deze dromen tot werkelijkheid te laten komen gaat een triestig leven tegemoet. Onze dromen weerspiegelen namelijk het leven dat we echt willen. Zonder op zijn minst te trachten om deze te laten uitkomen zal u nooit een gelukkig leven kunnen leiden. Het is een utopie om voldoening te nemen met zaken die ver beneden uw potentieel liggen. Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten meegekregen zodat het zonde is om deze niet te gaan ontplooien.

  Wat u ook tegenhoudt om meer te kunnen zijn, zoek een weg om uw doelen te bereiken. Op voorhand opgeven heeft totaal geen zin en zal zich gedurende de rest van uw leven blijven wreken. Zoek waar jij goed in bent en probeer daarmee iets te behalen. Zowel op professioneel als relationeel vlak kan je meer bereiken dan wat je ooit voor mogelijk achtte. De wereld ligt aan je voeten, het enige wat je kan doen is om er iets van te maken.

  Bepaal het pad dat je vanaf nu zal betreden:

  Eens we onze dromen begrijpen moeten we gewoon nog een manier vinden om ze een kans te geven om te laten uitkomen. Door het pad dat naar uw dromen leidt te volgen bent u alvast op de goede weg. Doe er alles aan om uw doel tot voldoening te bereiken. Wat er ook in uw weg staat of hoe onmogelijk het ook lijken mag, alleen door te blijven proberen zal je het op een dag in de wacht kunnen slepen. Velen mensen geven al op voorhand op wat ook onmiddellijk de uitkomst zal bepalen. Mensen met succes weten één ding maar al te goed, dat opgeven hun nog nooit iets heeft bijgebracht.

  Visualiseer uw doelen en laat niets u van de wijs brengen. Het zal geen gemakkelijke opgave worden maar het is de enige die tot resultaten leiden zal. Sla er u door zodat ook u uw dromen beleven kan. Het is niet voor niets dat zo weinig mensen hun verlangens kunnen waarmaken. Alleen diegene dat er alles voor op het spel durven zetten hebben een reële kans op voldoening in hun leven.

  Zoek een partner met dezelfde wensen:

  De relatie met uw partner kan ofwel heel bemoedigend zijn ofwel heel negativistisch overkomen. Partners die mekaar steunen hebben een veel grotere kans om elkaars dromen te realiseren. Iemand die niet hetzelfde gedachtegoed naleeft is dan weer heel demotiverend zodat geen een van de twee partners een gelukkig bestaan zal leiden. Het is dus veel intelligenter om iemand te zoeken die daar ook belangrijkheid aan stelt dan twee verschillende karakters hun gang te laten gaan.

  Maar wanneer we verliefd zijn denken we veelal niet relationeel na. Dan is alles goed en zoeken we onbewust naar alle positieve zaken zodat jullie relatie in stand kan gehouden worden. Enige tijd erna botst het dan en dan is men verwonderd waarom de relatie van zo'n korte duur is geweest. Wees geen vogel voor de kat maar zoek naar een gelijkgestemde partner waarna alles binnen jullie relatie een heel stuk makkelijker zal verlopen. U zal misschien denken dat het onmogelijk is om dit op voorhand van iemands gezicht te kunnen aflezen doch kan iedereen van de eerste ontmoetingen een eerlijk gedacht verkrijgen. Maar durven we op zo'n moment naar ons verstand te luisteren als het hart zolang blijft verder bonken.