Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De wet van de aantrekkingskracht

Verwerf alles waar u altijd al over gedroomd hebt.

 1. sonja
  De wet van de aantrekking stelt simpel voorop dat je zal krijgen wat je vraagt. Hoe we als mens denken dat we in de toekomst zullen zijn zal mede je toekomst bepalen. Als jij bv. denkt dat je binnen 5 jaar miljonair zal zijn en hier echt naar leeft en gelooft dat het zo zal zijn is er een grote kans dat je denken je leven zal bepalen. Het tegenovergestelde is ook waar, als je bv. denkt dat binnen 5 jaar er geen verbetering in je leven zal zijn, zit het er dik in dat dit ook het geval zal zijn. Wat je gelooft, waar je hersenen jou heen sturen geeft de richting van je leven aan. Hoeveel depressieve mensen bereiken regelmatig doelen? Hoeveel mensen die denken dat ze zullen falen winnen echt in het leven? Juist ja, geen! Uw gedachtengang bepaalt[​IMG]mede het lot dat je zal verkrijgen. Het negatief denken dat het altijd zo zal blijven is het slechtste dat je jezelf kan aandoen. En toch gaan meer mensen negatiever denken omdat ze hun hoop niet te hoog willen stellen maar wat gebeurt er dan? Je zal maximum verkrijgen wat je hebt gevraagd. Het zal niet meer zijn dus verlies je weer van je negatieve houding. Vraag dus wat je wilt en denk niet dat het onmogelijk is. Wat is er eigenlijk tegenwoordig nog onmogelijk? Elke dag krijgen we tientallen voorbeelden voorgeschoteld van mensen die in barslechte omstandigheden succes hebben bereikt. Waarom zou jouw waar doel hier op aarde dan als onmogelijk geacht moeten worden? Wat als je eens het omgekeerde zou denken? Wat als je jouw dromen zou kunnen beleven? Zou dit niet fantastisch zijn? Zou de wereld dan ook voor jou een plaats van geluk, liefde en genoeg middelen kunnen zijn? Dit is wel degelijk mogelijk en meer en meer mensen beginnen dit trouwens te beseffen. Wat je van het leven verlangt zal het je geven. Met je gedachten, gevoelens en intenties kan ook jij de wet van de aantrekking gebruiken.

  Wat is jouw droomleven?
  Nu dat we weten dat het mogelijk is om te krijgen wat we willen moeten we ons zelf afvragen wat we echt willen. Wat zou jou gelukkig maken? Een vraag die alleen jij kan beantwoorden omdat alleen jij weet wat er in je hart verborgen zit. Het enige wat je hoeft te doen is eerlijk met jezelf zijn. En dat doen we door naar onszelf te luisteren, wat wil ik echt? Wat wil ik bereiken? Hoe zal ik mijn levensdoel vervullen? Allemaal cruciale vragen die je een beeld zullen scheppen wat je echt van het leven verlangt. Zonder uw echte verlangens te bevredigen zal je nooit het ultieme geluk kunnen vinden. En je kan je verlangens alleen bevredigen door er echt naar te leven. Niemand kan jou vertellen wat je zou moeten doen in het leven. Alleen jij weet wat je kan doen om gelukkig te worden. Het enige om geluk te krijgen is er naar vragen en het echt willen. Sommige mensen vinden geluk in hun relaties terwijl anderen het fantastisch vinden om hun medemens te helpen. Als jij focust op het feit van zoveel mogelijk mensen te helpen en er echt naar gaat leven zal je ook een heleboel mensen gaan helpen. Hetzelfde is waar bij het verdienen van geld, als jij leeft naar het verkrijgen van zoveel mogelijk geld zal je van het leven ook veel geld krijgen. Over wat je vraagt zal moeder natuur niet oordelen, maar om blijvend succes te hebben zal je ook voor anderen waarde moeten creëren. En deze theorie is zeker niet nieuw en ik heb ze niet uitgevonden maar u mag er zeker van zijn dat ze werkt. Zelfs Einstein zei dat wat mensen presteren het gevolg van eerdere fantasieën is. Beleef dan ook uw dromen ipv ze alleen op te wekken als u gaat slapen. U zou ze meerdere malen per dag moeten kunnen visualiseren, zie uzelf hoe u wilt zijn, hoe u echt wil zijn. Zeg eens eindelijk nee tegen excuses en droom weg naar die plaats waar alles mogelijk is. Door zo je dromen te beleven zal je ze ook in het echte leven kunnen ervaren.

  Herhaling is de moeder van alle succes:
  Je mag je doel gevonden hebben, dat wat jou echt vervult. Maar zonder je gedachten te progammeren sta je nergens. Wat we nu gaan doen is elke dag weer herhalen wat ons droomleven is. Schrijf het op een stukje papier en herhaal het zoveel mogelijk per dag. Heb dit altijd bij je, ga nooit zonder je notities op stap. Want je zal tijden krijgen dat het moeilijk zal gaan, dat mensen je willen tegenwerken of dat je je geloof naar dit droombestaan zal verliezen. Door elke dag weer je brein te progammeren naar succes zal je het ook gaan beleven. Je brein kan je vergelijken met de rest van je lichaam. Hoe meer je traint, hoe beter je lichaam zal worden. Als jij elke dag weer gaat joggen, zwemmen en fietsen zal je een lichaam van een atleet krijgen. Een lichaam dat tegen een stootje kan omdat het zijn spieren heeft opgebouwd. Onze hersenen zijn niet anders, hoe meer je ze voedt, hoe meer ze je de weg naar het pad van succes zal laten zien. Vraag telkens weer, elke dag opnieuw wat je van je leven verlangt en de oplossing zal zich laten kennen. Herhaling is krachtig, het doet ons onthouden dat er meer is dan het leven dat we nu leiden.

  Volg je oprechte gevoelens:
  Ons lichaam geeft ons een resem aan functies van waaruit we kunnen afleiden dat iets goed of slecht voor ons is. Misschien wel de belangrijkste eigenschap van al is het vermogen om iets aan te voelen. Ons gevoel, intuitie of hoe u het ook mag noemen geeft ons waarschuwingen als iets goed of slecht zou zijn. Vertrouwen op uw menselijke eigenschap tot voelen maakt u duidelijk wat u wel en niet mag doen. Volg uw eigen gevoel en niet dat van anderen. Alleen uw gevoel is juist omdat het een baken van uw verstand is. Uw gevoel reflecteert uw wil en uw karaktereigenschappen. Gebruik uw gevoel dan ook ten volle.

  Tot slot:
  Tot slot is het allerbelangrijkste dat je uw wil in het leven ontdekt en ernaar durft te leven. Niemand is tegen u of gaat uw levensdoel vermorzelen. Alleen als u denkt dat het zo zal zijn zal het ook zo gebeuren. Denk dus alleen aan wat je wilt en niet aan wat je zeker niet wilt. Hoe meer je denkt aan wat je wilt, hoe meer je het zal verkrijgen. Maar uw verlangen moet groot genoeg zijn. Indien dit niet het geval is zal u maar een portie krijgen van wat u echt wilt. Leef ten volle, durf dromen en geloof dat ze zullen uitkomen.