• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
FAQ (Vaak gestelde vragen)

FAQ (Vaak gestelde vragen)

Wat is een relatieforum?
Een relatieforum is een gemeenschap waar mensen samen komen om over hun relaties te praten. Ook mensen die geen relatie hebben of die juist uit elkaar zijn gegaan heten we van harte welkom.

Kan iedereen zich registreren op relatieforum.net?
Absoluut! iedereen kan zich zonder enige verplichting registreren op relatieforum.

Is relatieforum gratis?
Relatieforum is helemaal gratis. U kan hier dus naar believen posten, artikels schrijven en/of een album met foto's bijhouden.

Is er ook een premium optie?
Jazeker, premium leden kunnen voor een klein bedrag per jaar van talloze voordelen genieten. Hier lees je alles over het premium lidmaatschap.

Ik heb professioneel relatieadvies nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Relatieforum heeft @Robby als professionele hulpverlener. Alle vragen voor professionele hulpverleners worden in het forum relatieadvies gepost.

Welke voordelen heb ik als gratis lid van relatieforum?
Als lid van relatieforum komt u terecht in een community waar men elkaar nog echt helpt. Dagelijks loggen talloze bezoekers op hun profiel in om elkaar te helpen, iets te vragen of gewoon om een praatje te komen maken. Leden van relatieforum zijn een hechte bende die voor elkaar opkomen in goede en kwade tijden. Tevens krijgt u een eigen profielpagina en heeft u de mogelijkheid om fotoalbums aan te maken. Het is namelijk altijd leuker om een gezicht op een naam te plakken al is dit niet vereist. U kan evengoed anoniem posten doch leert de ervaring ons dat anonieme posters minder reacties krijgen.

Bij wie kan ik met problemen omtrent het forum terecht?
De algemene leiding van relatieforum wordt door Robby De Letter uitgevoerd. Hij is de beheerder van deze website en bij hem kan u dus met al uw vragen terecht. Contacteer hem hier.

Veel of weinig berichten posten, maakt het iets uit?
Zeker weten! Mensen die veel berichten posten krijgen allerlei voordelen en zullen altijd de eerste in de rij zijn wanneer er iets wordt weggegeven. Per aantal berichten dat u post krijgt u punten en trofeeën (zie forumregels) waardoor u steeds meer aanzicht binnen de community verwerft. Eventuele toekomstige moderators worden ook uit deze veelposters gekozen.

Is er een handleiding beschikbaar?
De handleiding van relatieforum vind je hier terug.
Auteur
robby
First release
Last update
Beoordeling
0,00 star(s) 0 ratings