Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Films over succes

die een transformatie kunnen teweegbrengen

 1. sonja
  Boeken zijn leuk maar films zijn gemaakt om ons ten volle in personages te kunnen inleven. Hieruit kan een mens veel leren. Je hoeft ook niet veel moeite te doen om een film te kunnen bekijken. Zolang je uw ogen kan openhouden hoef je enkel te volgen wat er gebeurt. Dit maakt dat films de ultieme weerspiegeling kunnen geven van hoe iemand succes kan bereiken. Er zijn wel honderden films over succes op de markt verschenen maar ze zijn niet allemaal even goed. Daarom heb ik voor u een lijstje best of the best succesfilms bij mekaar geknutseld. Het zijn allen [​IMG]stuk voor stuk kaskrakers die u echt het gevoel geven dat succes in het leven niet alleen maar een droom is. Zowel u als ik kunnen het met het juiste plan nastreven De onderstaande films geven u dan ook een beeld van mensen die bepaalde technieken uitvoeren zodat succes binnen handbereik is. De verhalen geven u ware en fictieve voorbeelden over hoe uw leven zou kunnen zijn. Neem dan ook u kans om ze allemaal eens te bekijken. Uw persoonlijke ontwikkeling kan er alleen maar op vooruitgaan en zeg nu zelf, kan het nog makkelijker dan gewoon een dvd'tje in te brengen?

  1. Glengarry Glen Ross:

  Cast: Al Pacino, Alec Baldwin, Ed Harris, Jack Lemmon, enz.

  De absolute klassieker uit de verkoopwereld. We zien een jonge, beloftevolle Al Pacino en Alec Baldwin die keer na keer fantastische acteerprestaties neerzetten. Het verkoopspraatje van Baldwin is tot op de dag van vandaag nog steeds één van de beste scenes die ik ooit gezien heb. De film laat 2 dagen in het leven van 4 vastgoedmakelaars zien. Omdat hun verkoopcijfers op een laag pitje vertoeven laat hun baas maar één keuze achter. Ofwel verkopen, ofwel buiten. Door vaak oneerlijke tactieken te gebruiken proberen ze allen het meeste geld binnen te halen. Toch komt de baas erachter dat er iets niet koosjer is en start een onderzoek naar de criminele activiteiten.  2. The Pursuit of Happiness:

  Cast: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Brian Howe enz.

  Deze film omvat het waar gebeurde verhaal van Chris Gardner die door een foute aankoop met scanners opgescheept zit. Omdat hij de medische scanners niet verkocht krijgt belandt hij uiteindelijk met zijn zoontje op straat. Omdat de mensen die uit de beurshuizen komen heel gelukkig lijken wil hij graag zijn kans wagen op een nieuwe vacature binnen een gerenomeerd financieel bedrijf. Het lijkt om een onbetaalde stageplaats te gaan waardoor Chris het nu wel heel moeilijk krijgt om voor zijn zoontje te blijven zorgen. Toch laat hij de moed niet zakken en doet er alles aan om uiteindelijk te kunnen slagen. Een film die je laat zien dat opgeven nooit in waarde zal resulteren. Vandaag de dag is Chris Gardner een bekende naam in het beursmilieu. Van zwerver tot effectenmakelaar, het is allemaal mogelijk als je het maar graag genoeg wilt.  3. Remember the Titans:

  Cast: Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris, Ryan Hurst, enz.

  In 1971 wordt het schoolbestuur van de plaatselijke school in Alexandra gedwongen om een zwarte school en een blanke school samen te voegen. Het volk is woest en laat dan ook vanaf dag één hun ongenoegen uiten. Om de furore nog wat aan te stoken doet men beroep op de zwarte coach Herman Boone die de twee scholen op het gebied van rugby moet samenbrengen. De jongens lijken niet echt eenheid te willen wat de coach prefereert. Toch slaagt Boone erin om de jongens samen te brengen zodat ze allen inzien dat samenwerking tot uitstekende resultaten kan leiden. Hij legt ze dan ook allemaal zwaar op de rooster want er is maar één ding dat Coach Boone wil, winnen! Deze film laat je zien dat teamverband echt wel noodzakelijk is als je een groep wil vormen.  4. Miracle:

  Cast: Kurt Russell, Patti Brooks, Noah Emmerich, Sean McCann enz.

  Een van de beste films over team spirit en het bereiken van succes is Miracle. De Verenigde Staten zijn het moe om altijd maar weer te verliezen in Ijshockey. Deze film vertelt dan ook het waargebeurde verhaal over de legendarische coach, Herb Brooks. Deze leidt in 1980 een team van beloftevolle ijshockeyspelers naar de Olympische Spelen. Het al jaren winnende Sovjet-team is hun grote uitdager. Tegen alle verwachtingen in beginnen de jongens meer en meer op professionele hockeyspelers te gelijken. Dit tot groot jolijt van Coach Brooks die er alles aan doet om de jongens naar de overwinning te loodsen. Ook al hoeft hij hiervoor drastische maatregelen te gebruiken. Miracle is een film die je zeker eens moet zien!  5. The Secret Of My Succes:

  Cast: Michael J. Fox, Helen Slater, Richard Jordan, Margaret Whitton enz.

  De boerenzoon Brantley Foster heeft zijn studies beëindigd en heeft besloten om naar de grote stad te gaan wonen. Hier wil hij het als zakenman gaan maken. Maar de sollicitaties verlopen niet helemaal zoals gepland. Velen vinden Brantley goed maar hekelen het feit dat hij geen ervaring heeft. Door een gelukkig toeval kan hij in het succesvol bedrijf van een familielid beginnen. Hij krijgt echter maar de job als postbode toegewezen. Omdat Brantley vindt dat hij veel meer in zijn mars heeft begint hij een dubbel leven te leiden. Tot overmaat van ramp wil de vrouw van zijn baas hem verleiden zodat hij helemaal het westen kwijtraakt. The Secret Of My Succes is een leuke film die zeker bij startende ondernemers in de smaak zal vallen.

Recente Reviews

 1. andreagirl
  andreagirl
  5/5,
  De beste is miracle, knap acteerwerk.