Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Geen seks in je relatie is vanaf nu verleden tijd!

Haal alles uit de kast

 1. sonja
  Geen seks hebben kan zeker als je een hoog libido hebt frustrerend op je gemoed werken. Toch zijn er veel koppels die al dan niet bewust dit pad blijven volgen met de hoop dat het ooit vanzelf wel is zal veranderen. Hoe groot de teleurstelling dan ook is als na jaren van wachten er nog steeds geen seks in de relatie aan te pas komt. Mensen vragen zich wel is af waarom koppels na jaren van samenzijn er de brui aan geven, maar veelal komt dit omdat "geen seks hebben" een vast ritueel is geworden. Geen wonder dat zoveel mannen en vrouwen met de beste wil van de wereld zo niet verder willen leven. Geen seks hebben werkt op ons gemoed en zal in het begin nog niet zo'n grote impact hebben, maar wanneer de tijdspanne onredelijk wordt zullen er snel conclusies getrokken worden. Denk nooit dat geen seks hebben een natuurlijk gevolg van iedere relatie is, want eigenlijk is dit de beste manier om een[​IMG] toekomstige scheiding in de hand te gaan werken. Ga niet af op wat uw naasten staan te verkondigen maar doe er alles aan om de vlam in uw relatie te laten opflakkeren. Geef niet altijd de schuld aan je partner maar probeer zelf wat meer romantiek in de relatie te brengen.

  Wie of wat laat de "geen seks relatie" beginnen?
  Het leven van de doorsnee man of vrouw is zo hectisch geworden dat we voor niets meer tijd lijken te hebben. Het werk, de kinderen en de vele zorgen van het gemiddelde gezin zorgen ervoor dat we voor niets meer fut hebben. 's Avonds zijn we kapot en dan willen we niets liever dan slapen doch kan je daar best geen gewoonte van maken. Geen seks hebben kan zowel mentale als lichamelijke gevolgen met zich meebrengen. Het is niet voor niets dat de natuur ons laat seksen, buiten de ontspanning en het genot dat we eraan beleven is het een noodzakelijk iets om al onze stress per direct te vergeten. Maar waarom verbannen zoveel koppels na jaren van relatie hun normale seksleven? Natuurlijk kunnen we voor de vele veranderingen waar een gezin onderhevig aan is begrip tonen, doch blijft het opmerkelijk dat mensen de kwantiteit uit het oog verliezen. Vrouwen kunnen hier wat beter tegen, maar ook zij zijn niet gevrijwaard om nooit geen seks meer te hebben. De man blijft er enige tijd om vragen maar wordt dit ook beu als hij telkens weer op een muur van onbegrip moet botsen. Na verloop van tijd is de seks uit jullie relatie verdwenen en kan je enkel maar dromen van hoe het ooit geweest is.

  Romantiek zal de "geen seks relatie" kunnen doorbreken:
  Dat de romantiek niet meer zoals in het begin heerst valt zeker te begrijpen, maar dat is geen reden om deze voor altijd te gaan verdoezelen. Heel wat relatie coaches zullen je aanraden om over het 'geen seks hebben' binnen de relatie te gaan praten, maar is dat wel altijd de beste oplossing? We weten ook allemaal dat dit de nodige discussies teweeg zal brengen terwijl je dit nu net wil vermijden. Een betere manier dan praten is door het gewoon te doen, wees romantisch en ga is een weekendje weg, koop is onverwachts bloemen of ga is lekker eten. De sleutel tot een vrouwenhart ligt hem niet altijd in de dure dingen, vaak is een onverwacht klein iets voldoende om haar terug te doen zweven. Verwacht ook niet onmiddellijk seks na jouw inspanningen om de "geen seks relatie" te doorbreken. Zoiets komt vanzelf en zal sneller gebeuren wanneer je meer en meer romantisch uit de hoek gaat komen. Beschouw elke romantische avond als jullie eerste date en probeer terug het verliefdheidsgevoel op te wekken.

  Vraag nooit naar seks of het moet zijn dat je zelf geen seks meer wilt!
  Veel partners knappen af bij het feit dat hun geliefde altijd maar weer om seks komt vragen. Seks is niet iets dat je op commando kan uitvoeren, het is een gevolg van een leuk moment en je zou er dan ook nooit om mogen vragen. Een vrouw voelt zich snel als minderwaardig als je telkens maar weer om seks komt vragen. Sommige mannen gaan nog een stapje verder en eisen dat ze vandaag seks zullen hebben. Ze proberen het door emotionele chantage op hun vrouw uit te oefenen of halen alles uit de kast om toch maar hun zin te krijgen. Wanneer de vrouw dan uiteindelijk toegeeft zal achteraf noch de man, noch de vrouw er een goed gevoel aan overhouden. Deze vorm van dwang zal het "geen seks hebben" alleen maar versterken, omdat men als vrouw zo negatieve ervaringen aan seks gaat koppelen.

  Als de seks komt kan je maar best alles geven:
  Wanneer de seks binnen je relatie begint terug te komen is het aan jou om dit zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Doe niet weer steeds dezelfde standjes en vergeet vooral het voorspel niet. Om iets lekkers te kunnen klaarmaken moet de oven ook voorverwarmd worden, bij de mens is dit niet anders. Gauw een quickie voor het slapengaan is niet bepaald the way to go. Snel seks hebben vermijd je beter omdat zowel de man als vrouw hier minder aan heeft. Ga voor het grove werk en je zal binnen afzienbare tijd het aantal keren seks niet meer kunnen bijhouden. Vergeet ook niet dat bij elke seksbeurt jullie beiden zullen moeten klaarkomen. Het is zeker niet OK als je vrouw nooit klaarkomt want dit zou een belangrijke reden kunnen vormen om in de toekomst weer minder seks te gaan hebben. Verruim uw kennis binnen de seksuologie zodat elke keer seks weer iets speciaal zal geven. Routine is de belangrijkste sekskiller, laat dit in uw relatie niet toe!

  Waar het als koppel allemaal om draait:
  Vergeet nooit wat jullie samenzijn nu precies weer inhoudt. Het is met een bepaalde reden in gedachten dat jullie besloten hebben om dagelijks door het leven te gaan. Luister naar mekaar en probeer zoveel mogelijk stress te vermijden. Kussen, knuffelen of gewoon is met mekaar lachen hoeft niet altijd te betekenen dat seks zal volgen. Bouw aan de relatie zodat jullie beiden elke dag opnieuw van elkaar kunnen genieten. Lukt het niet van de eerste keer, dan doe je het nogmaals! Wie niet van ophouden wil weten zal uiteindelijk zijn slag kunnen binnenhalen.