Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Goede webhosting vinden in het buitenland?

Wie wel en niet te vertrouwen is.

 1. sonja
  Veel websiteontwikkelaars zullen het wel met me eens zijn, goede webhosting vinden is geen sinicure. Overal beloven ze je veel maar in werkelijkheid krijg je na aanmelding het echte gelaat van de hostingbedrijven te zien. Het gaat hun allemaal om de centen en daar heb ik niets op tegen, maar dan moet je er wel de service kunnen bijgeven. En daar schort het schoentje want service, oei, daar hebben de meeste in de verste verte nog niet van gehoord. Ik heb dan ook verschillende hostingbedrijven in België en Nederland geprobeerd. Van de goedkoopste tot de ietwat duurdere. En je mag hier goed betalen wil je een beetje kwaliteit voorgeschoteld krijgen.

  Wat kost een webhosting in België en Nederland:

  De prijzen variëren van 20 euro tot 100 euro en meer per jaar voor een 1gb pakketje met ongeveer 50gb dataverkeer. Dit omvat dan alle toeters en bellen die je nodig hebt. Hiermee bedoelen we php, msql databases, subdomains, directadmin, pop3 mail, phpmyadmin en noem maar op. Zolang alles werkt valt de prijs nog mee maar owee als er problemen zijn. Sommigen zeggen je(uit goede bron vernomen) zelfs dat je iets verkeerd hebt gedaan terwijl de gehele server bij hun uitligt. Klant is nog altijd koning dus wat je ook vraagt, je moet er een degelijke service kunnen bijgeven. Het lijntje van 99.99% uptime is misschien een mooi verkooppraatje maar wij weten wel beter. Wij hebben zelfs een hostingbedrijf in België gevonden welke 200 euro vroeg om gewoon de naamservers van een vps te veranderen. Het gaat niet goed met de economie maar laat dit geen reden zijn om de klanten te blijven bedriegen. Ditzelfde hostingbedrijf hield ook geld achter. Ze hadden een cloudpaneel waar je geld op kon storten, zo ging er elke maand het bedrag voor je vps automatisch af. Op hun website en in hun algemene voorwaarden staat duidelijk dat vps'en maandelijks opzegbaar zijn. De realiteit bleek anders te zijn en omdat we al enkele maanden op voorhand geld op deze cloudrekening hadden gestort hielden ze dit geld gewoon achter. Ondertussen ontzegden ze ons toegang tot de server! Als we dan noodgedwongen onze domeinnamen wilden verhuizen gaven ze alleen na onze klacht bij dns.be het token om de domein te kunnen verhuizen. Het spreekt voor zich dat niet alle hostingbedrijven in België zo te werk gaan maar voor mij was dit toch de laatste druppel. Daar wij geen mensen willen zwartmaken wil ik jullie wel de naam van dit bedrijf per email laten weten. Zo trapt u ook niet in hun val!

  De zoektocht naar een buitenlandse host:

  Eerst was ik eigenlijk niet zo gerust in mijn zoektocht naar buitenlandse hosting. Het is trouwens niet bij de deur. Wat als er problemen zijn? Mijn ongerustheid was voor niets nodig toen ik de mensen bij nimbus leerde kennen. Hun supervisor verzekerde mij dat hun bedrijf voor service staat en dat was ook niet gelogen. Het zijn zelfs één van de weinige die uw geld teruggeven als u niet tevreden bent! Met dit was ik helemaal verkocht en sloot me bij hun aan. Ik had hun naam op verschillende buitenlandse fora gevonden en had tot mijn verbazing geen één slechte reactie van die mensen kunnen waarnemen. Uit eigen ondervinding ben ik dan nu ook heel tevreden bij nimbus hosting. Als er een probleem is wordt je onmiddellijk verder geholpen. Ze zijn steeds beleefd en de snelheid van hun servers is fenomenaal. Ook krijg je bij al hun paketten cpanel wat veel meer uitgebreid is dan Directadmin. Voor beginnelingen zijn ze helemaal top omdat ze je alles van begin tot einde uitleggen. Nimbus is mijn inziens een geweldige en vooral professionele partner. Ze zijn daar wanneer u hen nodig hebt en dat is voor mij het belangrijkste. Als u zich ook ben hen wil aansluiten, druk dan op onderstaande link. Het zal de beste move in uw website carriere zijn!

  Klik hier om je bij nimbus aan te sluiten.

Recente Reviews

 1. jana
  jana
  5/5,
  Op mijn werk zijn ze ook naar Nimbus overgestapt en zijn daar zeer tevreden over. Nog een van de weinige hostingbedrijven dat er staan voor hun klanten. Ook supersnelle responses, laadtijd is wow:)