Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Goedkoop geld lenen bestaat niet!

Leer de bankgeheimen kennen...

 1. sonja
  Goedkoop geld lenen bestaat niet, de goedkoopste lening is nog altijd veel te duur. Bij elke lening die u afsluit wrijft de bankier weer in zijn handen, hij weet namelijk dat goedkoop lenen een utopie is. De grootbanken zouden niet elk jaar forse winstcijfers kunnen voorleggen moesten ze er weinig of niets aan verdienen. Geld ontlenen en de kredietnemer laten geloven dat hij een goede zaak doet is dan ook een kunst op zich. En daarom alleen[​IMG] huurt men de grootste marketingexperts in. Om u te laten geloven dat goedkoop lenen wel degelijk bestaat. En het liefst willen ze de minder begunstigde klassen wijsmaken dat ook zij een bepaald bedrag kunnen ontlenen. Euforie alom tot er moet betaald worden, dan komt de kat op de koord! Pas dan zie je dat je eigenlijk voor de bank aan het werken bent en waarom? Omdat je die nieuwe salon wou of omdat die reis zeker niet kon wachten. Wel, je salon of reis zullen dan ook nog lang op je maag blijven liggen, je betaalt ze namelijk dubbel en dik terug. En dit alles omdat ze je lieten geloven dat goedkoop lenen wel degelijk bestaat!

  Banken werken met onderpand:

  Kredietverstrekking gebeurt niet zomaar. De bank moet zeker zijn dat het zijn geld zal terugkrijgen, dat als jij niet betaalt ze je onderpand kunnen uitspelen. Bij kleinere leningen zal je gaandeweg een akte van loonoverdracht moeten tekenen. Hiermee stem je toe dat als je niet betaalt ze je loon mogen inhouden. Bij iets grotere bedragen zullen ze proberen om jou een solidaire borgstelling te laten ondertekenen. Doe dit onder geen enkele voorwaarde! Met een onderschrijving van solidaire borgstelling verklaar jij dat bij niet betaling of faling tot betalen de bank je hele vermogen dmv een gerechtsdeurwaarder kan laten aanslaan. Hiermee hebben ze je volledig in hun greep, met een solidaire borgstelling kunnen ze het tegoed van je rekeningen invorderen en wordt jouw bezit aanzien als borg voor de bank. Het spreekt voor zich dat dit je leven kan verwoesten, veel mensen moeten na zo'n ondertekening van solidaire borgstelling dan ook in collectieve schuldbemiddeling gaan. Dan krijg je enkel nog een leefloon en gaat al de rest naar de bank.

  Het enige doel van een bank is om winst te maken, dat zou jij ook moeten doen:

  Banken spelen het slim, zij zijn diegene die het geld bezitten en dat weten ze maar al te goed. Waarom zouden wij het voorbeeld van de banken dan niet op onszelf toepassen? Met maandelijks sparen en gericht beleggen kan ook jij je kapitaal vergroten. En hoe groter het bedrag, hoe meer winsten je ermee kan behalen; dit noemt men het wonder van de samengestelde interest. De superrijken hebben dan ook zeker één ding gemeen, ze laten hun geld voor hun werken en werken zeker niet voor de bank. Toch doet het overgrote deel van de bevolking dit wel, ze lenen en blijven maar voort lenen. Zelfs als ze het niet kunnen betalen sluiten ze een zogezegde goedkope lening af. Laat nieuwe gadgets en andere spullen voor wat ze zijn en koop alleen met het geld dat van u is.

  Online lening afsluiten:

  Met de komst van het internet zijn er veel deuren opengegaan, bedrijven beginnen zich meer en meer op deze e-markt te begeven. En terecht, 68% van de belgen gebruikt op de dag van vandaag het internet. Om dit enorm potentieel te bereiken hoef je maar één ding te doen, een website maken en online bankje spelen. Vanaf heden kan je dus ook een online lening afsluiten. Hiermee hoef je niet meer naar het bankkantoor te gaan, alles kan van thuis uit. Deze vorm van kredietverstrekking heeft een groot voordeel, de menselijke kant is weg, je vult wat papieren of formulieren in en klaar is kees. Binnen 2 dagen staat het geld op je rekening. Met woeker interesten van 15% en meer hoeven ze je vanaf nu zelfs niet meer in de ogen kijken, alles kan online en daarmee kunnen ze nog meer winst behalen. Denk dus goed na voor ze u een goedkoop geld lenen campagne komen voorschotelen, is dit echt een lening waard?