Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het idee van een miljoen dat ook u kan ontwikkelen

The sky is the limit

 1. sonja
  Het verschil tussen mensen die succes mogen ervaren en diegene die er tevergeefs hun hele leven naar streven kan men vaak aan één idee onderscheiden. Een enkel idee is dan ook meer dan voldoende om uiteindelijk rijk te kunnen worden. Maar niet alleen dat, ideeën geven ons een gevoel van vrijheid omdat we door ze uit te voeren onze onafhankelijkheid tov anderen kunnen verhogen. Het beste van al is dat iedereen de capaciteit heeft om een goed idee te lanceren. Om die reden zijn er al vele imperiums begonnen waarvan de eerste plannen op een bierviltje waren opgetekend. Of we nu rijk, arm, van een goede of[​IMG]slechte familie komen maakt dus allemaal niets uit omdat geen van deze redenen ons een excuus kunnen vormen waarom we geen idee zouden kunnen ontwikkelen. Maar hoe beginnen we eraan? Hoe kunnen we onszelf aanzetten om het idee van een miljoen te kunnen ontwikkelen?

  Stap af van uw gelimiteerd geloof:

  Het grootste probleem dat mensen ondervinden naarmate ze een doel proberen te bereiken is het gelimiteerd geloof waarom ze iets niet zouden kunnen. Wat mensen kunnen is onvoorstelbaar, wat ze daartegen doen is meestal vaak teleurstellend te noemen. Wie blijft geloven dat iets niet kan heeft helemaal gelijk voor zichzelf. U zal het nooit kunnen als u zichzelf niet kan voorstellen dat het mogelijk is. Waarom al opgeven alvorens iets te proberen. Moest iedereen van dit gedacht ooit geweest zijn hadden we nu nooit van prachtige uitvindingen zoals de auto, telefoon of het internet kunnen profiteren. Denk niet na over wat u niet kan maar probeer uzelf aan te moedigen om meer van uzelf te eisen. Het gevoel alleen al om meer van uzelf te eisen zal op zich al voor de nodige motivatie gaan zorgen.

  Hoe komen we tot het idee van een miljoen?

  Hoewel het zeker mogelijk is dat u vandaag plotsklaps een idee uit de duizend krijgt zal het meestal wat langer duren vooraleer we echt een idee hebben dat we met succes zullen kunnen uitvoeren. Maar niet getreurd, wie niet opgeeft zal uiteindelijk altijd winnen. Maak er vanaf nu een gewoonte van om problemen te gaan zoeken waarvoor nog geen oplossing bestaat. Het internet en de telefoon is er gekomen omdat mensen met mekaar wilden communiceren terwijl ze niet op dezelfde plek waren. Hetzelfde met de auto omdat mensen op zoek waren naar een vervoermiddel waarvoor men niet telkens paarden moest gaan onderhouden.

  Je moet het zelfs niet altijd zo ver gaan zoeken, sommige kleine uitvindingen kunnen een wereld van verschil maken. De kunst bestaat erin om oplossingen te vinden voor problemen waar tot nog toe niemand aan gedacht had. Daarvoor moet u heus geen ingenieur of hoogbegaafd iemand te zijn al kan het natuurlijk helpen. Als we de wereld rondom ons bekijken zal het u waarschijnlijk wel opgevallen zijn dat er problemen genoeg zijn. Het enige wat u hoeft te doen is om voor een paar van die cruciale problemen een doeltreffende oplossing te vinden. Niet meer of minder dan dat. Uw oplossingen zullen niet altijd de meest wereldschokkende veranderingen teweegbrengen maar al doende leert men. Zo zal u ook, vroeg of laat iets ontdekken waar veel geld mee te verdienen is.

  De uitvoerbaarheid van uw idee:

  Ook al meegemaakt dat je voor iets wel bepaalds een oplossing bedacht had om enkele maanden later te moeten vaststellen dat een ander dit ondertussen op de markt heeft gebracht? Indien je dit regelmatig tegenkomt ben je niet diegene die geen oplossingen voor problemen kan bedenken maar ben jij diegene die ze nooit heeft durven uitvoeren. Naar alle waarschijnlijkheid dacht je dat het te moeilijk was om dat te verwezenlijken of dacht je hier later nog is op terug te komen. In beide gevallen heb je dus brute pech want ondertussen heeft iemand anders het wel kunnen klaarspelen waardoor die nu van een comfortabel leven kan gaan genieten.

  Vanaf je een idee hebt zou je onmiddellijk actie moeten ondernemen. Ook al kan je zelf het idee niet uitvoeren, het is jouw taak om de juiste mensen te zoeken die het voor je kunnen doen. Of het nu kennis, geld of visie is dat je nodig hebt. Zoek ernaar zodat ook jij van je droom een realiteit kan maken. Alles is mogelijk als we er onze hersenen durven achter zetten. Het is aan ons als mens om meer van ons leven te eisen zodat we dit op een dag daadwerkelijk kunnen gaan waarmaken. Ik wens u alvast ontzettend veel succes met de uitvoerbaarheid van uw ideeën zodat ik en alle anderen hiervan gebruik kunnen maken.

Recente Reviews

 1. andreagirl
  andreagirl
  5/5,
  Ik hoop dat ik het eens van dees ga ontwikkelen, dan moet ik misschien niet meer zo hard werken.