Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe jij ook een sexy mama kan zijn?

Laat je niet gaan, maar ga ervoor

 1. bieke
  Sexy mama, 2 woorden die niet samen lijken te gaan. Toch wil het niet zeggen omdat je nu mama bent dat je niet meer sexy voor de dag kan komen. Het leven van een mama is zonder twijfel onvergelijkbaar met dat van een vrouw zonder kinderen, maar dat is geen reden waarom u zich niet langer als een sexy mama zou mogen profileren. Spijtig genoeg laten vrouwen zich na de geboorte van hun kinderen wel eens gaan, ze zijn niet meer op zoek naar een andere partner en zien dan ook niet in waarom ze zoveel moeite zouden doen om als sexy mama aanzien te worden. Een verkeerde keuze die noch hunzelf, noch hun familieleden en vrienden zullen weten te appreciëren. Wie niet alles doet[​IMG] om er goed uit te zien zal daar dagelijks de prijs voor mogen betalen. We zijn niet allemaal moeders mooiste maar ik geloof ten stelligste dat ieder van ons iets heeft wat andere mensen aantrekt. Het vinden van dit speciale kenmerk zou dan ook hoog in uw prioriteitenlijst moeten staan wil u ooit een sexy mama worden. Sexy mama zijn zal ook jou beter in je vel doen voelen omdat je zo veel meer sociale contacten zal kunnen aangaan. Maar hoe kan je nu een sexy mama zijn?

  Je kan zowel moeder als sexy mama zijn:
  Heel wat vrouwen denken dat wanneer men kinderen baart men nooit nog sexy zal kunnen zijn. Van thuis uit krijgen ze het beeld dat sexy mama zijn en kinderen opvoeden gewoonweg niet verenigbaar zijn. Men denkt dat sexy en er goed uitzien alleen voor de pré mama jaren van toepassing zijn en dat een respectvolle vrouw nu andere prioriteiten heeft. Men wordt aangemoedigd om zich anders te gaan kleden en vooral anders te gaan gedragen. Nochtans worden heel wat vrouwen op jonge leeftijd mama waardoor ze zich opeens helemaal moeten gaan veranderen. Hoe dom dit ook mag klinken, het gebeurt meer en meer waardoor deze jonge vrouwen zich na verloop van tijd abnormaal gaan gedragen. Een vrouw moet zich als sexy mama kunnen uiten omdat dit haar "vrouw zijn" belichaamt. De eerste stap om een sexy mama te kunnen worden ligt hem dan ook in het feit dat u moet geloven dat het mogelijk is. Denk aan uw gevoelens en ga niet af op wat andere mensen wel of niet goedkeuren. De vrouw is één van de mooiste wezens hier op aarde, hoe hypocriet het dan ook zou zijn mocht ze deze schoonheid niet mogen uiten.

  Een sexy mama heeft tijd voor zichzelf nodig:
  Moeder zijn is geen gemakkelijke taak, vaak is het veel zwaarder dan het vaderschap, omdat als we eerlijk zijn we ook weten dat ze veel meer moeten doen. 24 op 24, 7 op 7 moeder zijn is voor niemand haalbaar en zal de moed diep in uw schoenen laten zinken. Een sexy mama heeft tijd voor zichzelf nodig omdat ook zij haar batterijen eens moet kunnen opladen. Op zijn minst één avond per week zonder kinderen is dan ook meer dan broodnodig om u het gevoel van sexy mama te kunnen geven. Tijdens deze tijd die alleen voor jou bestemd is gaan we iets doen waardoor we ons meer sexy kunnen voelen. Een goede manier om deze beschikbare tijd in te vullen is door te gaan sporten zodat we terug een mooi en strak lichaam gaan ontwikkelen. Wees hard voor uzelf en laat dat buikje niet langer toe. Wie zich als sexy mama wil gaan profileren zal er ook het lichaam voor moeten hebben, doe er alles aan om terug in die oude kleren te kunnen. Denk zeker niet dat je het niet aan kan, voor wie kinderen gebaard heeft zou het wekelijks sporten een makkie moeten zijn. Wat mensen kunnen is vaak onvoorstelbaar, wat ze daarentegen doen is dikwijls teleurstellend. Wees hier anders in en verplicht jezelf tot sporten zodat ook jij er terug als een sexy mama kan gaan uitzien.

  Durf u als een sexy mama te kleden!
  Je optutten zou niet alleen voor het huwelijk van je zus of het aankomende bedrijfsfeest moeten gebeuren. Elke dag opnieuw heb je de kans om de wereld te laten zien hoe prachtig een vrouw kan zijn. Trek niet altijd hetzelfde aan en winkel minstens eenmaal per maand zoekend naar de nieuwste trends. Je hebt borsten en benen gekregen, laat ze dan ook aan de buitenwereld zien. Accentueer jouw mooiste lichaamsdelen in plaats van zoveel mogelijk te verstoppen. Haal terug die hakken uit de schoenkast en doe niet elke dag dezelfde schoenen aan. Gebruik lichte make up maar overdrijf hierin niet. Het is ook niet de bedoeling dat je 's morgens 2u voor de spiegel gaat staan, maar enkel om uw gevoel om een sexy mama te kunnen zijn wat gaat opwekken. Steek die jogging weer in de kast en koop kleren die zowel mooi als comfortabel zijn.

  Blijf niet altijd thuis:
  Door steeds thuis te blijven zal u zich niet als sexy mama kunnen voordoen. Neem de kinderen mee naar buiten maar ga aub de deur uit. Hoeveel mensen er zelfs bij goed weer niet aan denken om weg te gaan blijft me verbazen. Ons lichaam heeft beweging nodig want met altijd thuis in de sofa te liggen zal u zich alleen maar slechter en slechter gaan voelen. Leef en snuif dagelijks de frisse lucht in uw longen zodat uw gestel en geestelijke gezondheid in balans kunnen blijven. Zoek hobby's die je in familieverband kan uitoefenen zodat jullie samen een hechter team kunnen vormen. Breng de romantiek terug in jouw relatie door je steeds weer opnieuw voor het slapengaan uitdagend als een sexy mama te gaan kleden. Een goede relatie en/of gezin heeft niet altijd zoveel nodig, soms is het voldoende om aan een paar zaken wat meer aandacht te schenken.