Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Alle info om je ex terug te winnen

 1. bieke
  We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je word gedumpt en daar sta je dan. Van de ene dag op de andere krijg je te horen dat het toch niet meer klikt tussen jullie twee. Je wereld stort in mekaar, onverwachts word je voor een voldommen feit gezet. Er is geen weg meer terug, jullie wegen zullen hier en vandaag mekaar scheiden. Een grote teleurstelling die je niet hebt zien aankomen. Voor je volledig radeloos word kunnen we je alvast vertellen dat het niet onmogelijk is om je relatie terug op de rails te krijgen. Met onderstaande tips kom je al een heel eind:

  Heb respect voor de beslissing van je ex:
  De beslissing om uit mekaar te gaan doe je niet van vandaag op morgen, meestal zijn er nogal wat redenen waardoor je ex deze beslissing heeft genomen. Het is dan ook belangrijk dat je respect opbrengt voor de beslissing van je ex. Niemand gaat graag uiteen, weet dat deze beslissing voor haar of hem ook zware gevolgen zal hebben. Het is dus van belang dat je de nodige tijd neemt om na te denken wat er allemaal fout is gelopen. Uit je fouten leren is de eerste stap naar een hereniging met je ex. Bepaalde zaken die misgegaan zijn zullen naar alle waarschijnlijkheid wel honderd keer vernoemd zijn geweest. Denk na hoe je dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken. Neem hiervoor voldoende tijd, hoewel je graag zo snel mogelijk terug bijeen wilt zijn hebben jullie nu allebei tijd nodig. In twee uurtjes is de zaak dus niet geklaard! Haar of hem met de regelmaat van de klok lastigvallen, huilen en smeken zullen zeker niet tot het gewenste resultaat leiden.

  Geef mekaar tijd:
  Een van de grootste fouten die menig mens maakt is dat ze hun ex niet kunnen gerust laten. Men belt, sms't, stuurt berichtjes langs facebook en de bloemenleverancier laat men dagelijks het boeket van de dag leveren. Als dit niet helpt(wat het ook nooit zal doen) gaat men wanhopig beginnen doen:"Als je niet terugkomt maak ik mezelf kapot!", die naakfoto's ga ik aan je familie laten zien!". Dreigen en overattentvol zijn zal alleen de kloof tussen jou en hem of haar doen verbreden. Dreigende taal doet je altijd slecht overkomen. Niemand wilt met zo iemand samenleven, als je dit doet ben je er dus aan voor de moeite. Liegen en zeggen dat je vrienden wil zijn terwijl je dat helemaal niet wilt zal je ook niet verderhelpen. Doe iets aan wat foutgelopen is en jij moet zeker je ex niet overtuigen dat je veranderd bent. Als dit zo is zal hij of zij dit snel genoeg te weten komen.

  Wees een voorbeeld van hoe het zou kunnen zijn:
  Wanneer men gedumpt wordt komen allerlei negatieve emoties naar boven. Men heeft je pijn gedaan en dat kan eventjes blijven duren. Sommige mensen vinden het blijkbaar wijs om hun dan extra te gaan amuseren. Ze gaan naar elke fuif, discotheek en doen alles wat vroeger met hun partner zelfs niet bespreekbaar was. Denk je zo je ex terug te winnen? Veel geluk maar hoewel dit haar of hem zal kwetsen worden ze nog meer overtuigd dat jij niet diegene bent waarop ze naar zoek zijn. Met zo'n gedrag bevestig je hun beslissing en zal het nog moeilijker worden om terug bijeen te komen. Wat je wel moet doen is je leven veranderen, zodoende dat je hebt geleerd uit de fouten die je in het verleden hebt gemaakt. Wees het voorbeeld van maturiteit, een nieuwe persoon die zowel met als zonder zijn ex door het leven kan gaan.
  Deze tips zullen je een heel eind op weg helpen, met zekerheid kunnen we je wel nooit garanderen dat het terug goedkomt met je ex. Wees vooral verstandig en probeer waar mogelijk voor een doorbraak te zorgen. Hou vooral in gedachten dat het einde van een relatie niet het einde van je leven hoeft te betekenen.