Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe ook jij je vrouw tijdens de solden in bedwang kan houden?

Het is zeker mogelijk

 1. sonja
  Het is weer zover, de solden periode is aangebroken zodat de koopwoede van je vrouw kan beginnen. Uitpuilende brievenbussen met reclamefolders houden onze straten in bedwang zodat we zeker en vast de solden niet zullen vergeten! Winkeliers zetten hun oude rommel en winkeldochters terug in de rekken, hopende dat we niet zullen merken dat er eigenlijk helemaal geen koopjes te doen vallen. Wanneer de solden begonnen zijn zul je het zeker en vast opmerken. Het gevoel dat een vrouw krijgt wanneer ze denkt een koopje te doen is hetzelfde als wanneer een man driftig staat. Er is geen houden aan en elke [​IMG]suggestie die je geeft zal op weinig tot geen begrip kunnen rekenen. Heel even denken ze niet langer rationeel na, maar zullen hun gedachten enkel op de solden gericht zijn. Alhoewel er het gehele jaar door koopjes te doen zijn brengt de solden periode nog iets speciaal met zich mee. Nu denken de vrouwen dat ze overal voordeel kunnen doen waardoor hun koopgedrag in stroomversnelling gaat. Al hun collega's en vriendinnen doen hetzelfde en ze willen zeker en vast niet voor hun gaan onderdoen. Misleidende reclameboodschappen doen er nog een schepje bovenop waardoor ze alsmaar meer denken dat ze de solden niet mogen missen. Hoe kan jij als man je vrouw tijdens de solden in bedwang houden?

  Haar niet laten kopen heeft geen zin!
  Wat jullie ook mogen beslissen, een vrouw heeft haar solden nodig. Het hele jaar wachten ze erop en zetten er zelfs geld voor opzij. Je vrouw verbieden om naar de solden te gaan heeft dus totaal geen zin. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je haar zomaar moet laten doen om op het einde van de maand te moeten vaststellen dat jullie rekening in het rood staat. Enige vorm van beperking op haar koopgedrag is dan ook meer dan wenselijk. Natuurlijk zal ze je wel vertellen dat ze niet veel geld zal spenderen maar bij thuiskomst kan dat nogal eens anders verlopen zijn.

  Goede afspraken maken goede vrienden en dat is hier helemaal niet anders. Vertel haar dat je zeker en vast begrijpt dat ze de solden gaat doen, maar dat dit dan wel met een vooraf bepaald budget zal zijn. Laat haar kopen wat ze wil maar geef geen kans om over de limiet te gaan. Als je morgen niet uit een kartonnen doos op straat wil zitten bikken, geef je haar ook best je kredietkaart niet mee. Cash geld is veel beter omdat ze zo meer besef krijgen van hoeveel ze tot nu toe al reeds gespendeerd hebben. Met een plastieken kaart kan je blijven kopen en daar ligt nu net het gevaar in.

  De grootte van het soldenbudget:
  Alleen jullie kunnen de eigen rekeningen maken. Het heeft dus geen nut om hier een bedrag te gaan neerpennen omdat dit voor ieder van ons afzonderlijk is. Wat je niet hebt zou je alleszins niet mogen uitgeven. Anders doe je helemaal geen koopjes maar betaal je met de intresten van de bank misschien wel meer dan het dubbele van de nieuwwaarde terug. Laat u niet door emoties leiden maar wees realistisch als het op jullie financiën aankomt. Indien je maar 200 euro over hebt om aan de solden te spenderen moet je niet voor 1000 euro of meer gaan kopen.

  Aan het soldenbudget kan je trouwens het hele jaar bouwen. Door elke maand een vast bedrag opzij te zetten kan jij of je vrouw je zonder veel moeite tweemaal per jaar eens goed laten gaan. Deze methode heeft al heel wat gezinnen kopzorgen kunnen besparen waardoor de vrede binnen het gezin onaangeroerd blijft. Koop dan ook niet elke maand alles wat je hartje begeert maar wacht tot de solden aangebroken zijn.

  Dit kunnen twee zware maanden voor je worden:
  Elke dag weer hetzelfde gezeur over die koopjesperiode zal op zich voor heel wat narigheid kunnen zorgen. Vrouwen geven niet af als ze iets willen dus denken ze door veel te zeuren bij de partner hun slag binnen te halen. Dit kan je voorkomen door tijdens de soldenperiode op zijn minst tweemaal per week 's avonds met vrienden af te spreken. Plan deze dagen al maanden op voorhand zodat dit niet als een excuus hoeft over te komen. 's Avonds is door de sluiting van de winkels jullie budget veilig. Tijdens deze maanden moet jij als man voor het gezond verstand gaan zorgen zodat jullie er de volgende twee jaar niet voor moeten afbetalen.

  Laat je ook niet omkopen door seks of andere toegevingen want dan zal je dit achteraf financieel zwaar moeten bekopen. Blijf voet bij stuk houden zodat jullie eerder opgemaakt soldenbudget niet overschreden raakt. Geef ook niet toe om van het gezeur vanaf te zijn want dan krijg je het nog zwaar te verduren. Voor vrouwen is de soldenperiode heilig en ze zullen er dan ook alles aan doen om hun zin te kunnen verzilveren. Hoe sterk ben jij als het op de solden aankomt?