Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe u ook een goede vrouw kan zijn?

De nieuwe vrouw voor uw man

 1. anneke
  Een goede vrouw zijn is niet meer zoals 20 jaar geleden. Waar vroeger de vrouw voor de kinderen en het huishouden moest zorgen heeft ze er de laatste jaren zowat 20 taken bijgekregen. De moderne vrouw moet dan ook haast echte manager capaciteiten bezitten om dagdagelijks alles voor mekaar te krijgen. Een goede vrouw moet voor haar man, kinderen, familie, werk, huishouden en nog zoveel meer zorgen. Je zou voor minder een beetje stress krijgen. Toch brengen de meeste vrouwen het er behoorlijk vanaf, dit mede omdat ze door de natuur ingesteld zijn om meerdere taken ineens te verwerken. Maar vaak zijn ze[​IMG]zoveel bezig met andere zaken dat ze soms vergeten hoe ze ook een goede vrouw voor hun man zouden moeten zijn. Want de evolutie van de vrouw is wel de laatste jaren enorm veranderd maar dit wil niet zeggen dat ze haar essentiële taken uit het oog zou mogen verliezen. Een vrouw die haar man begrijpt en ernaar handelt is dan ook broodnodig wil de relatie voor een lange tijd stand kunnen houden. Sommige doen dit vanuit hun instinct terwijl anderen toch wel eens wat tips zouden mogen gebruiken. Wie u ook bent, het kan zeker geen kwaad om onderstaande tips eens grondig door te nemen.

  Zorg voor een goede sfeer:
  Ik zie veel vrouwen met een gezicht tot tegen de grond rondlopen waarmee ze verwachten dat hun man er positief zal bijlopen. Zo werkt het helaas niet. Als u wilt dat uw man gelukkig en vrolijk is zal u eerst het goede voorbeeld moeten geven. Dit begint vanaf 's morgens, als u positivisme uitstraalt zal dit binnen uw gezin snel opgepikt worden. Hetzelfde geldt uiteraard als u continu depressief zit rond te lopen. Als jij binnen je gezin niet gelukkig kan zijn zal je man dat zeker niet worden. Mannen ondervinden snel op alle vlakken moeilijkheden als hun vrouw zich niet goed in haar vel voelt.

  Voor mannen is dit een teken dat ze niet goed bezig zijn waardoor ze meer en meer gaan beginnen piekeren. Door uw gedrag zal hij stiekem op onderzoek gaan, zoekende naar waar dit gedrag vandaan komt. Omdat mannen probleem oplossers zijn zullen ze tevens altijd naar een gepaste oplossing zoeken. Hierdoor zullen er problemen ontstaan, het kleine brein van de man is namelijk niet in staat om grote problemen bij zijn vrouw op te lossen. U zoekt als goede vrouw beter zelf naar de gepaste oplossing zodat u ook positief kan zijn. Als uw man na zijn werk thuiskomt zou u hem op een aangename manier kunnen verwelkomen. Let op uw voorkomen en intonatie en laat hem het eerste halfuur zoveel mogelijk met rust. Een man heeft het nodig om goed te kunnen thuiskomen en daar kan een goede vrouw een wereld van verschil in maken.

  Steun hem in zijn dromen:
  De dromen van een man kunnen voor hem heel betekenisvol zijn. Het is dan ook een echte afknapper als je uzelf in geen één van die dromen kunt vinden. Een man heeft steun nodig, steun van zijn vrouw zodat hij met haar goedkeuring iets meer van zichzelf kan maken. Laat uw man zijn dromen altijd nastreven, ze zijn te belangrijk voor hem. Men zegt wel eens dat een vrouw haar man kan maken meer evenwel kan kraken. Door teveel kritiek op zijn vooruitzichten te geven zal hij u niet meer als zijn partner gaan beschouwen. Vergeet niet dat jullie een koppel zijn en de eerste bedoeling van jullie relatie erin bestaat om mekaar gelukkig te maken. Dit betekent dat je mekaar moet kunnen steunen. Dat je met iets niet akkoord bent kan heel normaal zijn. Maar hou je kritiek liever voor jezelf of je vriendinnen. Hij moet alleszins kunnen beseffen dat tenminste zijn vrouw in hem geloofd!

  Accepteer hem voor wie hij is:
  Acceptatie van de ander inclusief al zijn minpuntjes is voor de meeste vrouwen een bittere pil om te slikken. Nochtans hoeft dit helemaal niet zo te zijn. We zijn allen maar mensen en we weten maar al te goed dat er onder onze soort grote verschillen bestaan. Kwa allerlei zaken heeft wel iedereen zijn eigen mening opgesteld. Elk van ons heeft zijn eigen karakter en visie op het leven. Door mekaars denkpatroon te accepteren kunnen we veel meer in dit leven bereiken. Als koppel is dit niet anders, accepteer uw man voor wie hij is en laat hem groeien in de richting die hij wilt. Begrijp zijn gevoelens en probeer er samen iets van te maken.

  Probeer uw communicatie simpel te houden:
  Mannen hebben een eenvoudig brein, hierdoor zijn ze niet in staat om complexe theorieën te gaan ontrafelen. Hou de communicatie met uw man dan ook zo simpel mogelijk. Probeer hem geen raadsels te laten oplossen want dat zal hem toch niet lukken. Als je iets aan je man duidelijk wil maken zal je het hem gewoon moeten zeggen. Veel vrouwen proberen door allerhande technieken een boodschap over te brengen naar hun man maar begrijpen niet dat een man niet zoals hun denkt. Als je een man iets vraagt zal hij naar een oplossing zoeken. Kun je daarentegen niet efficiënt communiceren is het goed mogelijk dat hij je vragen zelfs niet opmerkt. Probeer dagelijks een beetje tijd in te lassen zodat jullie zeker even apart met mekaar kunnen spreken. Gooi indien je problemen met iets hebt ze ook meteen op tafel. Eerlijkheid is zoals in veel zaken binnen je relatie een absolute must!

  Seks is te belangrijk voor hem:
  Een goed seksleven is voor iedere man meer dan noodzakelijk. Voor hem is de slaapkamer dan ook een plaats van vertier waar hij binnen een bepaalde tijd al zijn frustraties kan wegwerken. Als je wil dat je man snel gaat lopen hoef je enkel maar de sekskraan dicht te draaien. Het is bewezen dat mannen zonder goede seks algemeen in niets goed zullen presteren. Onthouding is dan ook één van de ergste zaken die je hem kan aandoen. Wat hij thuis in de slaapkamer niet vindt zal hij op den duur op een ander gaan zoeken. Hoe eerlijk en oprecht hij ook moge zijn, op den duur kan geen enkele man het zonder seks volhouden. Probeer hem waar nodig te plezieren en zeg hem eerlijk wat je wel en niet ziet zitten. Een correcte regelmaat is ook van groot belang. Hij zal heus niet tevreden zijn als jullie het samen maar éénmaal per maand doen. Zelfs als hij er niets over zegt zal zijn denken op een andere frequentie zitten.

  Hou alles mooi op orde:
  Properheid wordt niet enkel door vrouwen als belangrijk aanschouwd. Ook mannen vertoeven liever in een nette dan rommelige plaats. Daar mannen niet echt de meest perfecte orde makers zijn zou de vrouw hier gerust een tandje in mogen bijsteken. Denk ook niet omdat hij niet zegt dat het ordelijk is dat hij het niet opgemerkt heeft. Mannen zeggen niet altijd hoe het echt is en hoe zij hun hierbij voelen. Maar diep vanbinnen appreciëren ze zeker wat jij voor hem en zijn kinderen betekent.

  Probeer uw doelen in het leven met hem te bespreken:
  De meeste mannen zijn toekomstgericht ingesteld. Hierbij denken ze vaak hoe het morgen beter met hun zal gaan en aan wat ze allemaal zouden kunnen veranderen. Door zelf voor iets te gaan zul je veel respect van hem kunnen winnen. Je begeeft je trouwens op zijn domein, een domein waar hij al jaren een expertise in aan het opbouwen is. Doe eens iets anders dan gewoonlijk en laat hem zien dat jij ook vol surprises kan zitten. Een vrouw die onverwacht uit de hoek kan komen zal als heel sexy ervaren worden. Als je het zeuren zoveel mogelijk achterwege laat en voor je dromen wilt gaan zal hij tevens veel respect voor je kunnen opbrengen.