Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe ver gaat u in de slaapkamer?

Wat zijn uw grenzen?

 1. sonja
  Geloof het of niet, seks is een belangrijke motivator waarom koppels bij elkaar blijven. Wie te weinig krijgt, zal vroeg of laat zijn boeltje bij mekaar grabbelen. Houden en samenzijn is belangrijk maar als de seks steeds opnieuw als een bijkomstigheid wordt afgewimpeld zal de relatie in een dieptepunt vallen. Opvallend dat toch veel vrouwen deze toer blijven opgaan en dan achteraf verwonderd kijken waarom hun relatie niet langer heeft standgehouden. Uw partner zal het niet onmiddellijk met zoveel woorden komen zeggen omdat, laten we eerlijk zijn, seks nog steeds een taboe is om over te praten. We zijn wel meer[​IMG] opener dan 50 jaar geleden maar dat wil nog niet zeggen dat we onze diepste, seksuele geheimen zomaar de straat op gooien. We roddelen liever over de mensen om ons heen, maar staan dikwijls stil verstijfd als men naar onze bed prestaties vraagt. Wat er binnen de 4 slaapkamer muren gebeurd is bij heel wat mensen nog steeds een staatsgeheim. Hun echte fantasieën worden vaak achtergehouden zodat zelfs hun partner dikwijls niet weet wat ze echt van seks verlangen. Geen wonder dat dit na verloop van tijd aan hun gemoed zal beginnen knagen. Seks is één van onze basisbehoeften en het staat u dan ook vrij om daar openlijk over te praten. Maar doet u dat wel en wat zijn de consequenties als u zich daarvoor blijft schamen?

  Wat betekent seks voor u?
  Wie u ook bent of wat u ook van het leven verlangt, het zou me verwonderen mocht seks helemaal niets voor jou zijn. Dat u op het moment geen goede seks heeft is een ander feit, maar diep vanbinnen is het een natuurlijk instinct om te paren. Als u niet langer van seks houdt zit daar meestal een reden achter. Seksueel misbruik in vroegere jaren of gewoon slechte seks in het heden kunnen mensen aanzetten om niet langer van seks te houden. Het spreekt voor zich dat dit zowel voor hun als voor hun partner desastreuze gevolgen kan hebben. Onszelf voorliegen dat seks niet langer belangrijk is zal uw leven alleen maar in een negatieve spiraal doen belanden. Voor even zal u zichzelf wel kunnen voorliegen, maar vroeg of laat breekt de hel uit waardoor uw seksuele verlangens opeens enorme proporties zullen aannemen. Vergeet niet dat we van de dieren afstammen en dat onze drift tot paren niet veel van hun verschillend is.

  Praat erover want u hebt dit nodig:
  Laat schaamte uw seksleven niet domineren, als u iets wilt kan u er maar beter voor gaan. Seksuele fantasieën hebben een bedoeling en het is dan ook niet wijs om deze te gaan negeren. Deze gedachten zijn zo sterk dat ze moeten uitgewerkt worden vooraleer uw lichaam naar een normaal, hormonaal niveau kan terugkeren. Praat met uw partner en lieg hem niet langer voor. Wat u ook wil, alles moet in een relatie bespreekbaar zijn wat niet wil zeggen dat uw geliefde zomaar alles moet toegeven. Wat die wel zou moeten doen, is luisteren. Luisteren naar wat jij te vertellen hebt zodat jullie samen een eventuele oplossing in mekaar kunnen boksen. Begrijp ook dat je partner niet altijd onmiddellijk zal begrijpen wat je wilt dus kan het zeker geen kwaad om dit meermaals te herhalen. Vertel hem of haar dat je deze fantasie echt moet uitwerken en dat je dit liefst met zijn goedkeuring wil doen. Elke keer weer dezelfde seks is voor niemand leuk, probeer nieuwe zaken waar jullie samen voor openstaan. Misschien ziet je partner niets in die ene fantasie van jou, maar je hebt er waarschijnlijk nog tientallen die mogelijk wel in de smaak kunnen vallen.

  Grenzen durven verleggen:
  Sommige mensen zullen inderdaad tevreden zijn als ze telkens weer hetzelfde seksritueel voorgeschoteld krijgen, doch neem ik aan dat u wel meer van het leven verlangt. Wat gisteren niet kon, kan vandaag misschien wel. Je grenzen durven verleggen is essentieel wil je geen routine in de slaapkamer kweken. Dit is voor zowel de vrouw als man veel aangenamer, omdat we simpelweg niet weten waar we ons aan mogen verwachten. Koop erotische magazines en speur regelmatig het internet af naar de nieuwste trends binnen seksland. Het zal u verbazen wat u zo allemaal te weten kan komen en dit zal alleen maar ten goede van jullie relatie komen. Heel wat vrouwen verbieden hun man om naar porno op het internet te kijken maar beseffen niet altijd direct dat dit ook op hun een negatieve impact zal hebben. Wat de man op het internet vindt zal hij in de slaapkamer kunnen gebruiken waardoor het seksleven van diens vrouw wel eens een heel stuk beter zal kunnen worden. Doe dit als koppel samen en je zal zien dat dit een nieuwe stimulans binnen jullie seksleven zal doen ontluiken! Laat je fantasieën niet bij dromen blijven maar probeer elke dag om ze zoveel mogelijk te doen uitkomen. Dit zal uw gedrag naar de buitenwereld toe ook positief veranderen waardoor mensen jou vanuit een heel ander oogpunt zullen bekijken.

  Wat is een brug te ver?
  Fantasieën uitwerken is één ding maar vergeet nooit dat dit altijd in samenspraak met je partner moet gebeuren. Niemand is jou iets verplicht en je kan dan ook geen mensen gaan dwingen om bepaalde, seksuele handelingen te gaan uitvoeren. Focus u alleen op deze die u wel in dit leven kan roepen en blijf niet mokken omdat niet uw gehele verlanglijstje kan afgewerkt worden. Seks is leuk maar dwang hoort daar niet bij! Hieronder verstaan we tevens ook emotionele chantage omdat dit eigenlijk een persoon iets laat doen wat tegen zijn zin is. Hou het leuk en wees geen idioot! De creatieve geest verzint op een dagelijkse basis wel weer iets nieuw zodat hij uiteindelijk toch zijn dromen kan vervullen.