Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Maak je man bedrieg onklaar!

En slaap op beide oren

 1. sonja
  Vrouwen zijn vaak ongerust dat hun man vreemd zal gaan. De verliefdheid is niet meer zoals in het begin en jullie relatie is meer een verlengde situatie geworden van wat het ooit geweest is. Jullie komen nog wel goed overeen maar de spanning tussen jullie gebeurt niet langer dagelijks. De realiteit heeft namelijk zijn opwachting gemaakt zodat jullie geen keus hebben maar ernaar moeten schikken. Ondertussen hebben jullie al heel wat waters doorzwommen en zijn er in veel gevallen kinderen aan het gezin toegevoegd. Dit brengt een zekere sleur met zich mee omdat jullie beperkte tijd samen ook nog is met anderen moet gedeeld worden. Dit houdt natuurlijk[​IMG] ook in dat de seksuele activiteiten tussen jullie twee met ter tijd wel kunnen verminderen. Omdat een man daar extreem gevoelig voor is kan dit natuurlijk een negatief effect gaan teweegbrengen. Hoe trouw deze ook mag zijn, er komt een tijd dat hij meer zal willen waardoor bedrog één van de mogelijkheden wordt. Het is trouwens niet altijd alleen de seks dat een man doet bedriegen. We kunnen wel zeggen dat we met bedriegers niets te maken willen hebben, maar wat als je zelf heel wat in de hand werkt? Wie echter slim is en wil leren kan zonder veel boe of ba haar man bedrieg onklaar maken!

  Geef hem voldoende seks en variatie:

  De belangrijkste reden waarom mannen hun vrouw bedriegen is nog altijd een onvoldoende aan seks. Als jij maar 1x per maand met je man de koffer in duikt maak je hem klaar om op een dag jou te gaan bedriegen. Iedereen weet dat mannen veel aan seks denken doch houden veel vrouwen daar weinig tot geen rekening mee. Geen wonder dat hun mannen meer en meer gaan beseffen dat deze relatie hun toch niet zoveel te bieden heeft. Maar seks alleen is niet voldoende, je zal ook variatie in jullie liefdesleven moeten brengen omdat hij dit anders bij andere vrouwen gaat zoeken. Als jij niet kan wachten tot de seks gedaan is zal hij er ook niet veel plezier aan beleven. Het is voor hem nog steeds belangrijk dat ook jij ervan geniet daar hij zich zo maar pas echt man kan voelen.

  Doorbreek de sleur:

  Elke week hetzelfde doen is voor niemand leuk. Je leven bevat dan geen spanning en variatie waardoor hij zich op den duur ongelukkig gaat voelen. Het is dit negatief gevoel dat alle mannen willen vermijden maar toch dikwijls in terecht komen. Wie thuis ongelukkig is, zoekt zijn geluk elders waardoor de kans dat je man bedrog gaat plegen vertienvoudigt. Zie dat jullie vrije tijd niet enkel aan de kinderen en/of familie besteedt wordt maar dat ook jullie op vaste basis er is van tussenuit kunnen trekken. Ga naar plaatsen waar jullie nog nooit geweest zijn en ontdek zaken die je altijd al wou zien. Doe eens iets alleen voor hem en je houd niet voor mogelijk wat dit met jullie relatie kan doen. Een romantisch weekend is leuk maar je kan beter is samen gaan kamperen als je man van survival houdt. Denk voor even alleen aan hem zodat zijn innerlijke geluk weer opgebouwd kan worden.

  Sluit de gevangenis!

  Heel wat mannen voelen zich binnen hun gezin gevangen. Als er dan al eens iets gedaan wordt moet dit telkens weer met het ganse gezin gebeuren. Niet dat mannen niet van hun gezin houden, maar een beetje tijd alleen hebben ze meer dan nodig. Laat hem gerust met zijn vrienden is op stap gaan zodat hij even de zorgen van de wereld kan vergeten. Dit betekent niet dat jij voor hem minder betekent maar ontspant hem zodanig dat zijn batterijen terug opgeladen worden. Hiervoor krijg je er als vrouw een aangename man voor terug, die minder snel zal zeuren en gerust met jou is naar een romantische film zal willen kijken. Uw man thuis in een hokje opsluiten is nefast voor zijn ontwikkeling, waardoor hij na afzienbare tijd met jullie relatie noodgedwongen zal moeten stoppen.

  Steun hem in zijn doelstellingen:

  Iedereen heeft doelen en hoe moeilijk ze soms ook te verwezenlijken zijn is de steun van de vrouw toch van cruciaal belang. Als de vrouw er al niet in gelooft blijft hij alleen achter waardoor hij zich niet ten volle zal kunnen ontplooien. Steun uw man in zijn dromen en denk mee na hoe hij deze het best de werkelijkheid kan inroepen. Probeer te begrijpen waarom deze dromen hem zo blijven fascineren, en tracht er zelf ook het één en het ander over te weten te komen. Als hij ziet dat dit voor jou ook belangrijk is hebben jullie een nieuw onderwerp dat jullie relatie wel eens uit de nood zal kunnen helpen. Geef bij zijn ideeën niet onmiddellijk tien redenen waarom het niet kan lukken maar bedenk zelf mogelijke oplossingen om zijn doelen te behalen.

  Laat hem dromen over anderen:

  Mannen zullen altijd over andere vrouwen dromen. Niet steeds met gevoel maar veelal met gevoelens van lust. Daar kunnen ze zelf niets aan doen omdat hun mannelijke testosteron hun geen andere keuze laat. Om de voortplanting te kunnen waarborgen was het vroeger belangrijk dat mannen zoveel mogelijk vrouwen konden bevruchten. Deze erfelijke component zorgt er nog steeds voor dat hun interesse in andere vrouwen blijft bestaan. Leef ermee leven dat niet alleen jij zijn fantasieën zal bespelen, maar dat hij soms naar andere vrouwen zal kijken met de intentie hoe het zou zijn om er seks mee te hebben. Dromen schaden jullie relatie niet en geven hem de kans om van zijn frustatie af te raken. Zodoende heeft hij geen enkele reden meer om zijn geluk bij een ander te gaan beproeven!