Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mannen begrijpen, is het mogelijk?

Leer de man echt kennen...

 1. sonja
  Dat mannen en vrouwen verschillend zijn is geen geheim. Maar wat die verschillen nu juist inhouden is heel andere koek. Het is niet voor niets dat er meer koppels ruzie maken dan dat er zijn die een sprookjesleven leiden. Mekaar niet begrijpen is dan ook meer regel dan uitzondering. Het leven van een koppel zou dan ook veel simpeler kunnen zijn mochten we mekaar ten volle begrijpen. Waarom we toch zo verschillend zijn kan niemand met zekerheid vertellen. We weten alleen dat gelukkig zijn niet alleen in je dromen zou moeten voorkomen. Door simpele zaken te begrijpen en ernaar te handelen kan ook jij je liefdesleven op slag veranderen. Het begint allemaal met hoe een man in mekaar zit, wat hem juist zo verschillend van een vrouw maakt en waarom we dit niet altijd moeten veranderen. Vaak denken vrouwen verkeerdelijk dat hun mannen niet romantisch zijn of dat ze hun nooit begrijpen. Eigenlijk probeert elke man naar best vermogen om zijn partner te behagen al komt dit in een vrouwelijk perspectief niet altijd zo over. Weet dat mannen nooit hetzelfde als vrouwen zullen denken en dat ze ook nooit helemaal dezelfde interesses zullen delen. Leer door onderstaande tips hoe mannen echt in mekaar zitten.

  Hoe communiceer je het best met een man?
  Mannen zijn doelgericht en hebben dan ook vaak iets waar ze echt voor willen gaan. Dit begrijpen is een eerste stap in de goede richting. Als je een man zijn attentie wil wekken hoef je maar enkel te vragen waar hij voor wilt gaan in het leven. Als je na het luisteren hiervan hem ook nog is kunt motiveren om daadwerkelijk zijn doel te behalen zal hij helemaal weg van je zijn. Vrouwen die hun man steunen worden heel hoog geapprecieerd, het tegendeel is ook waar, als je een man demotiveert mag je er zeker van zijn dat hij je na verloop van tijd links zal laten liggen.

  Vergeet ook niet dat mannen, hoewel ze dit nooit zullen toegeven graag een zekere vorm van macht over een vrouw willen laten uitstralen. Bazig overkomen zal dus alleen je kansen op meer doen verkleinen. Vertel ook nooit lange verhalen aan een man, naar alle waarschijnlijkheid zal hij de helft niet beluisterd hebben. Dit is niet om onrespectvol tov jou te zijn maar zo zitten mannen nu eenmaal in mekaar. Vraag ook nooit: ,,wat heb ik juist gezegd?" Door zijn beperkte vorm van opnamevermogen is hij gewoon niet in staat om lang geconcentreerd te luisteren. Mannen communiceren dan ook vaak met lichaamstaal.

  Het geluk van zijn vrouw maakt ook hem gelukkig:
  Een ongelukkige vrouw zal snel door haar man opgemerkt worden. Deze negativiteit brengt de man aan het denken waardoor hij nog minder verbaal zal worden. Het geluk van zijn vrouw is dan ook één van de belangrijkste zaken die er zijn. Mannen hebben wel één groot probleem, ze zijn niet zo goed in het ontrafelen van raadsels terwijl vrouwen niet graag met zichzelf te koop lopen. Het spreekt voor zich dat dit voor de nodige strubbelingen zal zorgen.

  Vrouwen die problemen hebben of zich ongelukkig voelen zouden dan ook veel sneller bij hun man ten rade moeten gaan. Doe dit echter niet onverwachts, zeg hem dat je iets belangrijk te bespreken hebt en wanneer hij dit gesprek wil aanvatten. Dit lijkt misschien overdreven maar mannen bereiden zich graag voor, halsoverkop je ongeluk op hem verhalen zal hem niet bepaald in een constructieve staat laten transformeren. Probeer hem niet te pushen en spreek erover wanneer jullie er beiden rustig onder kunnen blijven. Doe dit niet 5min. voor hij naar zijn werk moet vertrekken of als hij op het punt staat om te gaan biljarten. Zo zal je hem alleen maar meer frustratie doen opwekken. Een staat waarin mannen nooit kunnen presteren!

  Zouden we niet beter trouwen of aan kindjes beginnen?
  Begin niet op de 2e date over trouwen of kinderen. Mannen moeten zich eerst aan het idee van een serieuze relatie laten gewennen. Bij sommige mannen is dit na een paar weken terwijl anderen er jaren over doen. Hoe meer je hem hierin gaat pushen, hoe verder jullie van mekaar zullen groeien. Bepaalde zaken hebben gewoon tijd nodig maar er is goed nieuws. Eens een man besluit dat hij ervoor wilt gaan hou je er meestal een toegewijde echtgenoot aan over. Vanaf hij er klaar voor is zal je dit snel genoeg merken, dan laten wij mannen er meestal ook geen gras over groeien!

  Jaloezie, echt? Neen ik ben niet jaloers...
  Jaloezie is nergens voor nodig. Door jaloers te zijn zal je alleen maar negativiteit op je man uitstralen. Laat hem dan ook gerust contact met zijn vrienden en vriendinnen houden. Het is niet omdat hij voor jou gegaan is dat hij nooit iemand anders meer mag ontmoeten. Mannen hebben vaak een vrouwelijke opinie nodig, de meeste tijd die we met andere vrouwen doorbrengen gaat dan ook meestal over het werk of over welk cadeau we het best voor ons vrouwtje kopen. Denk dus niet dat hij niet genoeg aan jou heeft, soms wil hij gewoon ook eens polsen hoe een andere vrouw over iets denkt. Ook kan een andere vrouw hem sneller zeggen hoe vrouwen in het algemeen in mekaar zitten. Dat kan alleen maar jou ten goede komen. Door hem te verbieden om met andere vrouwen om te gaan zal je hem gewoon in de armen van een andere vrouw duwen. Want die zal hem dan wel begrijpen, althans, dat denkt hij toch...

  Zonder seks maak je hem heel ongelukkig:
  Een man ongelukkig maken is heel simpel, geef hem gewoon geen seks meer. De daad op zich zal hij zeker missen maar het gedacht dat zijn vrouw niet langer fysieke betrekkingen met hem wilt zal hem nog meer doen nadenken. Hij zal zich niet meer voldaan voelen en zal snel denken dat er iets mis met hem of jou is. Deze problemen kan u allemaal voorkomen door een regelmaat aan seks in te lassen. Wanneer een man nog maar denkt dat hij zijn vrouw niet langer kan behagen gaan er ineens 100 alarmbelletjes rinkelen. U zal verstaan dat u hiermee heel wat discussies op uw dak zal halen.

  Maak u geen illusies, mannen denken ook aan andere vrouwen. En ja, ze denken zelfs hoe ze in bed zouden presteren. Het mannelijke testosteron zorgt ervoor dat een man continu zin in seks heeft. Dit in tegenstelling tot een vrouw die meer van romantiek en affectie houdt. Het zal u dan ook niet verbazen dat een andere vrouw snel de attentie van uw man kan doen opwekken. Het zit gewoon in hem en zal nooit veranderen. Dit betekent niet dat hij u ook daadwerkelijk zal bedriegen, veelal blijft het gewoon bij een fantasie. Eentje die even snel verdwijnt dan dat ze gekomen is. Denk er dus nooit te lang over na, uw man doet dat ook niet!

  Kleding is niet zo belangrijk voor ons:
  Terwijl de doorsnee vrouw haar weekends aan het kiezen van kleren kan doorbrengen is dit voor een man helemaal niet belangrijk. Terwijl hij zegt:,,ja heel mooi hoor, staat je goed" is hij terwijl aan het denken wanneer de volgende voetbalmatch zal beginnen. Het enige wat hem wel interesseert is sexy kleding. Draag dan ook geen decolleté tot aan je navel als je helemaal geen interesse in seks hebt. Uitpuilende borsten en een strakke jurk zullen hem alleen maar meer aan seks doen denken.

  Als een man je raad probeert te geven:
  Terwijl een vrouw vaak gewoon haar verhaal kwijt wil denkt een man probleemoplossend. Sta er dan ook niet van verbaasd dat hij je dikwijls advies wil geven, het is zijn natuur om een adviserende rol op zich te nemen. Hoe meer hij je graag heeft, hoe meer hij je wil helpen. En bij mannen betekent dat één ding, advies geven! Een man die alleen naar je luistert is niet bepaald geïnteresseerd in wat jij te vertellen hebt.