Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Meer winnen met nieuwe lotto, een illusie?

Wel of niet meer met onze nieuwe lotto?

 1. sonja
  De lotto verandert is per 1 oktober 2011 veranderd, vanaf dan wordt het vorige systeem dat 33 jaar stand gehouden heeft afgevoerd. De Nationale loterij heeft de laatste jaren dan ook fors geïnvesteerd in het veranderen van het bestaande gamma. Het gaat nu allemaal om grotere bedragen, men moet veel, heel veel kunnen winnen. Anders is de kansspelliefhebber niet meer tevree. Bij dit alles horen natuurlijk nieuwe formulieren, hoe kan het ook anders? Het nieuwe spel is dan ook helemaal niet meer met het oude te vergelijken. De belangrijkste wijzigingen sommen we graag voor u op:

  Een gegarandeerde jackpot van 1.000.000 euro en hogere winst in elke rang:

  Gedaan met de honderdduizenden, vanaf nu telt men bij de Nationale Loterij nog alleen per miljoen. Want zeg nu zelf, oogt dat niet aantrekkelijker? Een gegarandeerde jackpot van 1.000.000 euro voor de enige winnaar met 6 juiste cijfers. Je moet maar geluk hebben! Voor drie juiste nummers krijg je nu geen 2.5 euro meer, het is al 5 euro geworden. Voorheen kreeg je niets meer of je nu 3 of 3+ had. Hier komt ook verandering in. En zo gaat het maar door en door...

  Prijs per rooster verdubbelt:

  Het spreekt voor zich dat de Nationale Loterij geen gratis cadeautjes zal weggeven. Je zal er dus ook voor moeten betalen en niet een beetje, de prijs van een rooster wordt verdubbeld. Geen 50 cent meer, vanaf nu betaal je per rooster een volle euro. Je mag wel voor het minimumbedrag van 1 euro blijven spelen, je krijgt er alleen de helft voor terug. Dankzij deze prijsstijging kan men het algemeen te winnen bedrag gevoelig verhogen.

  Meer, meer, de jackpot blijft maar groeien!

  Voorheen werd de jackpot van woensdag op woensdag en van zaterdag op zaterdag overgedragen. Dit is gedaan, vanaf heden wordt de jackpot van woensdag op zaterdag overgedragen. Zo gaan de bedragen van de Lotto als een piek omhoog. Meer, meer het kan niet meer op!

  Hoe zit het nu met onze winstkansen?

  Winnen kan je nog steeds als je Lotto speelt, het is alleen wat moeilijker geworden. Door drie extra cijfers per rooster toe te voegen is de kans van 1 op 5.245.786 naar 1 op 8.145.060 gegaan. Mmmm, dat is al wat minder aantrekkelijk. De jackpot zal dus niet meer zo gauw vallen waardoor de bedragen weer kunnen klimmen. Het zou alleszins voor een nieuwe dynamiek moeten zorgen, speelt u nog mee?

Recente Reviews

 1. jana
  jana
  5/5,
  Inderdaad, ze hebben het ons nog moeilijker gemaakt om te winnen.