Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn man wil geen kinderen

Als je man absoluut geen kinderen wil

 1. bieke
  Kinderen, we kennen ze allemaal, de kleine bengels die hun toekomst zullen moeten waarmaken. We zijn het allemaal ooit geweest en kunnen nu moeilijk bevatten hoe het was om nog kind te zijn. Ons werk, relaties en hobbies nemen bijna alle tijd op van die kleine 24 uurtjes die we per dag mogen beleven. Willen we onze overige vrije tijd dan aan kinderen besteden? Het typisch denkpatroon van een persoon zonder kinderwens. Wat nu? Want jij wilt natuurlijk wel kinderen. Kan je iemands denken veranderen? Dat kan je, maar als het op kinderen aankomt doe je dat beter niet. Je kan hem alleen laten inzien wat hij zou missen.

  Doe hem terugdenken aan zijn kindertijd:
  Hoewel mannen volwassen mensen zijn blijft hun kindertijd toch altijd een beetje hangen. Laat hem dan ook terugdenken aan de tijd van toen. Hoe het was met zijn kameraadjes, welke speeltjes hij had, waar ze gingen voetballen, wat hij allemaal uitgespookt heeft. Vraag hem over alles uit en wees vooral ontzettend geinteresseerd. Het is dan de kunst om zijn goede herinneringen te laten herbeleven. Want die goede momenten blijven een leven lang bij. En kinderen hebben zal dit gevoel alleen maar versterken.

  Wat houdt kinderen hebben in?
  Veel mannen willen geen kinderen omdat ze het hebben van kinderen niet echt kunnen beleven. Ze hebben er geen kennis van en hebben bang hoe hun toekomst met kinderen er zal uitzien. Ze horen trouwens met de regelmaat van de klok van hun maten dat kinderen hebben veel last met zich meebrengt. Laat hem inzien dat kinderen hebben een magie op zich is, dat een stukje van jullie beide jullie leventje zal vervoegen. Praat eens over de zwangerschap, de eerste kinderjaren en hoe hij hiervan beter word. Zou je niet fier zijn om papa te zijn? Je moeder zou zo trots op je zijn, je houd het niet voor mogelijk. Dan kan je voetballen met je zoon...

  Het maken van kinderen kan zo leuk zijn:
  Het ultieme middel om een man mee te krijgen is seks. Daar zullen ze niet snel nee tegen zeggen en maar goed ook. Tja kinderen komen niet bepaald uit bloemkolen waardoor er veel geoefend zal worden. Dat worden zware weken, en dat zal hij niet echt erg vinden. Het perfecte middel om hem mee aan boord te krijgen. Laat hem het dan ook niet beklagen als jullie een potje gaan vrijen. Over zwanger worden bestaan vele theorieën. Het moment is aangebroken om deze allemaal te gaan testen. Doe nu dan ook alles wat je ooit in de slaapkamer wou uitproberen.

  Als hij toch echt geen kinderen wilt:
  Sommige mensen zal je nooit kunnen overtuigen waardoor jij kinderloos achterblijft. Een breuk die bij elke ruzie telkens weer zal openbreken. Als hij niet wil toegeven is het aan jou om je relatie te evalueren. Kinderen wel of niet hebben is een hekel punt welke een relatie kan doen eindigen. Wil jij toch nog echt kinderen zal je moeten erkennen dat jullie natuur te verschillend is. Ofwel leg je je met een gebroken hart neer bij zijn beslissing, ofwel stop je de relatie. Een moeilijke maar soms terechte beslissing. Als jij met een grote kinderwens noodgedwongen kinderloos moet achterblijven zal dit je leven in grote mate beïnvloeden. Laten we eraan toevoegen dat de meeste mannen in de loop der jaren van gedacht veranderen. Omdat hij nu geen kinderen wilt, wil nog niet zeggen dat hij er nooit zal willen!