Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn vrouw wil geen seks!

Hoe je terug seks met je vrouw kan hebben.

 1. sonja
  Als je vrouw geen seks wilt is daar een reden voor. Als man kan dit de zoveelste teleurstelling met zich meebrengen, je denkt dan ook alles te hebben geprobeerd om je vrouw in de moed te laten raken. Maar is dat werkelijk zo? Want als men dit niet op de correcte wijze aanpakt heeft het natuurlijk niet veel zin. Dat vrouwen en mannen verschillend zijn zal niet schokkerend overkomen. In de slaapkamer is dat dan ook niet anders. Het is dus de bedoeling dat we op dezelfde golflengte gaan geraken. Daarom kunnen onderstaande tips je zeker verder helpen:

  Sfeer is alles:
  Seks zonder sfeer is als rijden zonder brandstof. Het is dus van uiterste belang dat je de beste sfeer naar boven kan doen brengen. Draag je vrouw op handen en doe eens iets speciaal. Je moet niet versteld staan als jij even zin hebt om te seksen dat zij niet altijd voor je klaar zal staan. Veel vrouwen zullen dan liever bedanken voor de eer. Maak het romantisch, brand wat kaarsjes, kook eens zelf en kijk als je vrouwtje thuiskomt ze niets meer om handen heeft. Praat met je vrouw over haar werk, haar dag, haar vriendinnen, noem maar op. Laat eens weten dat zij op dit moment het allerbelangrijkste op deze aarde is. Tijdens dit gesprek kan je haar eens goed masseren zodat ze helemaal ontspannen is. Een stressy vrouw kan met een massage helemaal tot haar recht komen, en zeg nu zelf, is het nu zo erg dat je je vrouw eens hoeft te masseren? Tuurlijk niet! Veel koppels praten weinig of nooit over seks. Hoewel we in een moderne samenleving vertoeven zal niet iedereen met zijn seksuele escapades te koop lopen. Bespreek jullie seksuele behoeften dan ook alleen met mekaar en niet in groep. Vraag wat zij leuk vind en waarom ze denkt dat ze niet zo vaak zin in seks heeft. Soms kunnen psychologische problemen zoals stress, kinderen, familie, tijdsgebrek, etc. aan de basis liggen van een laag libido. Laat haar uit haar schelp komen en eens ze dit doet is het van allerbelang dat je niet met je wijsvinger klaarstaat om haar te veroordelen. Voel mee met haar en probeer samen tot een oplossing te komen die voor jullie als koppel werkt. En negeer het probleem niet, het zal niet weggaan voor dat alles uitgeklaard is.

  Probeer nieuwe zaken uit:
  Verveling en routine zijn de twee grootste vijanden van elke seksuele relatie. Elke keer maar weer datzelfde standje of elke keer maar weer die snelle wip zal een vrouw niet lang kunnen bekoren. Variatie is koning en koninklijk zal je dan ook beloond worden voor je gedane inspanning. Een vrouw is medelevend en verwacht dat haar partner dat ook is. Ze zal het dus zeker appreciëren als je eens aan haar denkt. Haar als een neukmachine behandelen zal haar libido laten zakken tot het vriespunt. Dat willen we dus ten alle tijde vermijden. Bij geen inspiratie kan je gerust wat advies in je plaatselijke seksshop gaan vragen, dit is geen schande. Doe je dit liever niet kan je altijd wat vragen stellen op ons forum. Kom nu niet met kettingen en een dokterstafel thuis als de gewone seks al niet vlot verloopt. Heb ook respect als ze niet wil meegaan in jouw verlangen. Dit kan groeien, geef het wat tijd en verplicht haar tot niets. Dat zal haar alleen nog maar negatiever tov seks maken.