Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Niets is onmogelijk als u gelooft dat het mogelijk is!

Doorbreek alle grenzen

 1. sonja
  Wat we ook in ons leven willen bereiken, zonder in uw zaak te geloven zal u nooit ergens geraken. De honger om meer te willen zijn moet dan ook voldoende groot zijn om de vooropgestelde targets te kunnen behalen. Alles begint met het geloof wat we voor iets bepaald hebben. Iedereen mag u nog zeggen dat het niet mogelijk is, als u gelooft dat dit wel zo is zal jij als winnaar kunnen eindigen. Maar veelal laten we ons door anderen leiden, omdat het bij hun niet gelukt is willen ze ons ook doen geloven dat iets niet mogelijk is. Het is daarom zo belangrijk dat u ofwel anders kan blijven denken of dat u zich simpelweg door positieve mensen laat omringen. We zijn dikwijls het product van onze omgeving, door deze te veranderen zal u het alleszins een heel pak makkelijker hebben om uw doelen in het leven te kunnen behalen. Wat houdt[​IMG] ons dan toch tegen om die hoge doelen na te streven? Waarom voelen we ons plots een pak minder comfortabel als het allemaal niet zo evident is? Lage verwachtingen behalen zal u geen vreugde in het leven brengen omdat u simpelweg ondermaats presteert. Maar wat als we voor niets uit de weg zouden gaan? Als we het bijna onmogelijke zouden nastreven?

  Waarom al op voorhand opgeven?

  De eerste grote strubbeling om iets in uw leven te bereiken gebeurt vaak alvorens we het zelf geprobeerd hebben. Iets in ons denkt dat het zo onhaalbaar is dat het eigenlijk geen zin heeft om er zelfs nog maar aan te beginnen. Het resultaat van zo'n denken is dan ook voorspelbaar, u zal zeker niets bereiken. Is het dan beter om van iets te dromen en het dan uiteindelijk niet te behalen? Ja, want alleen al de weg naar uw dromen kan een daadwerkelijk verschil in uw leven gaan brengen. Elk beetje van ons lichaam wordt gevoed als we naar iets belangrijk gaan streven. Ons hele leven draait er trouwens om. De mogelijkheid om door ervaringen en leerstof iets te bereiken kan uw bestaan vervolledigen. Het zou dus veel slimmer zijn als we steeds maar weer blijven proberen, zelfs al faalt u 1000 maal! Door het vele falen zal u op een dag uw ware aard leren kennen zodat als u iets echt wilt u het ook zonder twijfel zal kunnen bereiken.

  Het heeft dus helemaal geen zin om vooraf al op te geven. Het resultaat dat je hiermee behaalt zal je altijd behalen! Niets bereiken is niet moeilijk, daar zien we dagelijks genoeg voorbeelden van. Maar wat als u eens durft om anders te zijn. Dat u niet zou opgeven en voor alles in uw leven wilt vechten. Buiten de resultaten dat u ermee kan behalen zal u een totaal ander mens kunnen zijn. Wetende dat je kan bereiken wat je wil geeft u dan ook een enorme kracht om telkens weer ervoor te kunnen gaan. Vele mensen zullen het op talent of geluk gaan steken maar wij weten wel beter. Als u iets wilt, ga er dan voor, ik weet dat u het kan; u moet het alleen nog geloven!

  Hoe volhouden in moeilijke tijden?

  Iedereen zal tijdens zijn streven naar iets meer wel atijd met een moeilijke tijd geconfronteerd worden. Het is gewoon natuurlijk dat je niet zomaar iets in het leven zal krijgen. We kunnen vragen wat we willen en niemand zal zeggen dat je het niet verdient maar zonder de nodige passie om erdoor te geraken zal het natuurlijk niet gaan. Moeilijke tijden zouden meer dan welkom moeten zijn, het is in deze zwarte tijden dat we soms het helderst kunnen nadenken. In het meest zwarte hol schijnt het licht nog altijd het hardst. Maar dat is niet voldoende, u moet weten dat harde tijden altijd zullen komen. Wat u ook doet of hoe goed het ook gaat, zwarte periodes maakt iedereen mee. Erken dat u zich in een slechte tijd bevindt maar weet ook dat dit niet het einde hoeft te betekenen. Alleen wanneer u niet langer gelooft zal het hier op dit punt eindigen. Wist u dat succes maar een boogscheut verwijderd ligt van het punt waarop het merendeel van de mensen heeft opgegeven. Om die reden is niet iedereen succesvol. Doorzetting zal ook van u een verschil kunnen maken, leer om te winnen want eens u het onder de knie hebt zal u nooit meer kunnen verliezen.

  Hou vast aan uw idiote ideeën!

  Hoe idioot of onmogelijk uw doelen ook mogen zijn, hou er aan vast want ze zijn uw enige redding om ooit succesvol te kunnen worden. De mensen rondom u geloven niet altijd in wat u wilt bereiken. Omdat ze niet begrijpen dat het mogelijk is zullen ze je dat ook met veel plezier komen verkondigen. Hetzelfde is gebeurd bij de uitvinders van het vliegtuig, de telefoon en de radio. Stel u is voor dat we met mekaar zouden kunnen communiceren terwijl we op twee verschillende plekken zijn? Wat nu vanzelfsprekend is, is dat niet altijd geweest. Begrijp dus dat het tijd nodig heeft voor dat de grote massa uw plannen nog maar kan begrijpen. Geloof vooral in uzelf, dat niets onmogelijk is als u het echt wilt en dat alleen jij over het verder verloop van je leven zal kunnen beslissen!