Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onverwacht romantisch zijn

Denkt u er wel eens aan?

 1. sonja
  Wanneer we verliefd zijn is het niet moeilijk om romantisch te zijn. In deze staat van verlangen zullen we onbewust veel romantische creativiteit aan de dag kunnen leggen. Maar wat als je al even samen bent? Dan is het plots niet zo meer vanzelfsprekend om op geregelde tijdstippen romantisch uit de hoek te komen. Daarom wil dat niet zeggen dat je uw partner minder graag ziet maar het is normaal dat het je dan de nodige moeite zal kosten om weer is origineel te zijn. De grootte of kostprijs van uw project zal niet zozeer het verschil maken, de attentie op zich en het feit dat het van u komt zal[​IMG] al voldoende door uw partner worden geapprecieerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er u met een doos pralines of een goedkoop boeketje bloemen moet vanaf maken. Daarmee zal u de vlam die er ooit tussen jullie geheerst heeft niet mee doen opflakkeren. De romantiek wordt gecreëerd omdat iemand binnen het koppel de moeite genomen heeft om een speciale verrassing te voorzien. Het is dan ook het "wauw" effect dat je zou moeten nastreven. Alleen dan kan u van een geslaagde, onverwachtse attentie spreken. Hieronder geven we u alvast enkele voorbeelden als er u niet onmiddellijk iets te binnen schiet.

  Organiseer een picknick:
  Een romantisch onderonsje tussen jullie twee op één van onze Vlaamse heiden kan wonderen voor uw relatie doen. Het rustieke karakter en het ontkurken van een flesje wijn bij een middagzon waarna jullie beiden van een vooraf bereide maaltijd genieten is één van de oudste maar nog steeds één van de meest effectieve wegen om uw partner te plezieren. Samen wat bijpraten over wat er allemaal in elkaars leven gebeurt zal altijd leuk bevonden worden. Een luisterend oor is soms het enige wat uw partner nodig heeft en met de drukte van werk en uw gezin komt dat er misschien niet altijd van.

  Geef een massage:
  Een massage geven werkt niet alleen bij vrouwen. Ook mannen kunnen hier op tijd en stond is van genieten. Koop een boek over massages en laat is zien wat u in huis hebt om het lichaam van uw partner te bewerken. Deze ontspannende techniek is zowel romantisch als sensueel en kan dus afhankelijk van de gemasseerde beide reacties uitlokken. Zelfs al kan u het niet als een professioneel zal de attentie op zich meer dan gewaardeerd worden.

  De publieke verkondiging:
  Vrouwen en mannen weten niet altijd zeker of de partner waarmee ze zijn voldoende van hun houdt. Dit komt meestal omdat ze het één niet genoeg horen en twee zich laten beïnvloeden door karaktertrekken van hun partner die zich in veel gevallen van geen kwaad bewust is. "Ik hou van u" zeggen kan je dus niet genoeg doen maar het zomaar eens zeggen heeft ook maar een beperkte waarde. Daarom is een publieke verkondiging super romantisch en zal het hart van je partner als sneeuw voor de zon smelten.

  Maak een lijst waarom hij of zij zo perfect is:
  Laten we eerlijk zijn, niemand is perfect maar iedereen heeft wel zijn positieve kanten. Naargelang jullie al even samen zijn zit het er dik in dat er dat toch redelijk wat zijn. Zet je is een halfuurtje neer en denk is na wat jouw partner zo perfect maakt. Begin elke zin met: "ik hou zoveel van jou omdat...". Na u deze verklaring opgemaakt hebt koopt u een mooie bos bloemen en verwelkomt haar hiermee wanneer ze thuis komt. Zeg gewoon: "Schat, ik weet dat er geen speciale gelegenheid is maar ik wou je gewoon is laten weten hoe ik echt over je voel!" Werkt elke keer!

  Kijk samen naar een romantische film:
  Casablanca, Notting Hill of Sleepless in Seattle kijken terwijl jullie samen knus in de zetel liggen kan een heel romantische ervaring worden. Het bekijken van anderen in actie geeft ons de kans om empathie voor de betrokken acteurs te vormen. Hierdoor zal onze eigen visie op de liefde altijd beïnvloed worden waardoor je vanzelf een zekere vorm van romantiek gaat waarnemen. Speel de film achteraf na zodat jullie liefde er echt de vruchten van kan plukken.

  Iets kopen dat je partner altijd al wou:

  Hoe kan je nog beter je partner verrassen dan iets te kopen dat hij of zij al zolang wou? Denk is na over wat je geliefde altijd bezig is. Wat vindt je partner zo leuk dat hij of zij er nooit over kan zwijgen? Een origineel cadeau kan deuren doen opengaan. Let dus goed op welke signalen er op jou worden uitgestuurd. Het feit alleen dat je geluisterd hebt naar wat je geliefde heeft gezegd zal hem of haar met verbazing verstomd doen staan.