Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Personal life coaching kan je leven transformeren

Zoek vandaag nog naar je eigen coach

 1. sonja
  Hoeveel we ook proberen, uw doelen in het leven bereiken vergt inzet, wil en volharding. Hoewel je dit op jezelf kan verwezenlijken is het niet aan iedereen gegeven om jezelf telkens weer te motiveren. Daarom is de life coach in het leven geroepen. Deze neemt een adviserende en begeleidende rol op zich. Hij of zij zal samen met jou je doelen in het leven bepalen om vervolgens een plan uit te werken zodat deze doelen realiseerbaar worden. De personal life coach zal[​IMG]ook de uitvoerbaarheid van je plannen nauwgezet opvolgen, zodoende dat je bij hem of haar met al je vragen en strubbelingen terecht kunt. Een goede personal coach laat je dan ook niet los, stap per stap kun je samen met je coach al je dromen verwezenlijken. Het is een vervolmaking van je eigen persoon en jij kan ervoor kiezen op welke vlakken je wil uitblinken. De onderwerpen die de life coach op zich neemt zijn dan ook niet van de minste. Of je nu wil uitblinken op het gebied van werk, leiding geven, spreken in het openbaar, je relatie(s), financiële onafhankelijkheid of wat dan ook. De life coach is je vriend, je partner, iemand waar je alles over jou kwijt kan en iemand die je met de nieuwste tools ivm persoonlijke ontwikkeling zal motiveren om toch weer de beste in je veld te zijn. Want met de juiste aanpak is niets onmogelijk! Hieronder volgen enkele voorbeelden waarmee een personal coach je kan verder helpen:

  Mijn relatie is niet meer wat ze was, wat nu?
  1 op 2 huwelijken vragen binnen de 5 jaar een scheiding aan. Veel koppels maken dagelijks ruzie en weten niet langer van welk hout pijlen te maken. Ze denken dat het ooit wel zal beteren, dat er ooit wel een oplossing zal komen. Spijtig genoeg is hun oplossing van uit mekaar te gaan, ze denken dat ze niet bij mekaar passen en denken dat er voor hun als koppel niet langer een toekomst is. Met een gebroken hart en veel pijn verbreken ze de relatie. Of ze blijven in een relatie die ze op weinig of geen vlak voldoening geeft. Maar dit kan anders, veel mensen gebruiken gewoonweg niet de juiste hulpmiddelen. Ze hebben alles geprobeerd, zijn zelfs naar een relatietherapeut geweest maar na een paar dagen of een paar weken was alles weer bij het oude. Daar is de personal coach anders in, hij of zij zal je blijven begeleiden en samen met zijn technieken zal je leren dat iedereen een gelukkige relatie kan hebben. Met zijn actieplan voor succes kan jij ook een relatie hebben waarin je mekaar begrijpt, waar je de verschillen tussen man en vrouw leert kennen en hoe je door zijn progamma je partner leert aanvullen.

  Ik zit altijd zonder geld of ben gewoon blut, ik zie het niet meer zitten!
  Geld is niet alles in het leven maar als je er geen hebt weet je pas wat het is om niets te kunnen kopen. Je voelt je mislukt en denkt alles geprobeerd te hebben. Schulden en aanmaningen beheersen je leven. Het lijkt wel of je nooit uit deze bodemloze put kunt geraken. Maar niets is minder waar, een personal financial coach kan je huidige situatie evalueren en je de juiste technieken aanleren zodat ook jij succesvol kunt zijn. Denk je dat financiële onafhankelijkheid een droom is? Helemaal niet, met de juiste tools en advies kan ook jij al je geldzorgen vergeten. Beter nog, met dezelfde technieken als supermiljardairs zul jij ook elk gewenst bedrag kunnen halen. Je zal ook leren hoe je best je geld kan beheren en hoe je moet omgaan met tegenslagen. Leer ook hoe je slechte economische omstandigheden in jouw voordeel kunt laten omkeren. De allerrijksten doen het al jaren en vele van hun zijn ook met niets begonnen. Als je financieel onafhankelijk wil worden is life coaching iets voor jou!

  Mijn gewicht krijg ik niet onder controle, ik heb alle diëten geprobeerd, niets lijkt te werken...
  De meeste diëten zijn waardeloos omdat ze je iets voorschotelen wat niet waar is. Ze geven je de illusie dat met hun product of streng voedingsplan je kilo's als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Om nog maar te zwijgen dat veel pilletjes en verklaarde wonderproducten gewoonweg slecht voor je gezondheid zijn. Je zal er wel kilo's mee verliezen maar je ontwikkelt geen langdurend resultaat. Mensen met een perfect gewicht krijgen dat niet zomaar, ze doen elke dag opnieuw bepaalde technieken zodat hun resultaat blijft verbeteren. Om je gewicht onder controle te houden hoef je niet elke dag alleen maar fruit of groenten te eten. Een personal health coach leert je juist die principes die een langdurend resultaat zullen bekrachtigen. Afvallen en gezond worden is voor iedereen mogelijk. Je leeftijd of fysieke achtergrond hebben geen enkel vat op iemand zijn denken. Met je personal health coach zal je blijvende resultaten kunnen bereiken. Voor echt resultaat zijn er dus maar twee mogelijkheden. Ofwel kan je hetzelf ofwel laat je je bijstaan door een professional! Neem vandaag nog actie met life coaching zodat ook jij op alle vlakken in je leven zal uitblinken.