Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Snel afvallen met het afslankprogamma van uw dromen!

Wat werkt nu echt?

 1. sonja
  Afvallen en daarna blijvend uw gewicht behouden is geen sinecure. Er bestaat niet één of andere wonderpil waarmee je de rest van je leven kan eten wat je wil zonder dat je iets zal bijkomen. Mensen die jarenlang op hetzelfde gewicht blijven zijn niet uitverkoren zodat ze nooit dik zullen worden maar hebben speciale technieken ontwikkeld waarmee ze hun lichaam van een gewichtstoename kunnen vrijwaren. Het spreekt voor zichzelf dat onze genetische aanleg er ook voor iets tussen zit, maar toch geeft dit ons geen reden om ons zo maar te laten gaan. We zijn het aan onszelf verplicht om voor ons lichaam zorg te dragen en dit op zowel lichamelijk als mentaal vlak. Denk ook niet dat het[​IMG] voor jou niet mogelijk is om af te vallen of dat je daardoor nooit meer iets lekker zal mogen eten want dat is natuurlijk niet waar. Je zal daarentegen wel karakter moeten kweken en echt de motivatie opbouwen om ook tijdens die moeilijke momenten niet van je afslankprogamma te willen wijken. Al is het de 100 keer hiervoor mislukt, deze keer moet en zal het lukken. Wat heb jij er echt voor over om je lichaam naar een gezonde, aantrekkelijke machine om te bouwen?

  Geloof dat je kan afvallen en het zal je lukken:
  De meeste mensen beginnen aan een dieet of afslankprogamma met de intentie om af te vallen terwijl ze in hun achterhoofd zitten te denken waarom het nu ook weer zal mislukken. De ironie zit hem hierin dat ze nog gelijk hebben ook. Wie gelooft dat hij zal falen, zal zonder twijfel zijn doelstelling bereiken. We trekken namelijk aan wat we geloven door de wet van de aantrekkingskracht. Hoe wil je in hemelsnaam iets bereiken als je vanaf het begin al denkt, dit wordt niets! Indien je echt problemen ondervindt met in je zelf te geloven kun je beter eerst aan je zelfvertrouwen gaan werken. Het is absoluut nodig dat je in je doelstellingen blijft geloven want anders gooi je bij de eerste tegenslag de handdoek in de ring. In wat het ook moge zijn, winnaars blijven steeds in hun overwinning geloven. Voor jou zou dit niet anders mogen zijn!

  De spiegel is uw vriend, de weegschaal is dat niet:
  Wees eerlijk met uzelf en ga naakt voor de spiegel staan. Bedek niets van uw lichaam en probeer u dan maar eens wijs te maken dat u in een optimale conditie verkeert. Bekijk uw lichaam grondig en evalueer met de precisie wat er nu eigenlijk zo snel mogelijk moet veranderen. De spiegel is de reflectie van het leven en laat dus zien hoe ook andere mensen jou zien. Een weegschaal daarentegen is uw grootste vijand omdat deze een verslavend effect kan teweegbrengen. De huishouding van ons lichaam zorgt ervoor dat onze lichaamsmassa tijdens de dag kan veranderen. Daarom wegen we bv. om 16u lichter dan om 8u 's morgens of 's avonds. Het zou ons dus een verkeerd beeld geven moesten we ons dagelijks gaan beginnen wegen. Je mag je natuurlijk eens wegen maar hou nooit een weegschaal bij je thuis! Ga liever elke maand is bij een goede vriend of vriendin jezelf wegen zodat je een reëel resultaat kan opmerken.

  Het ideale dieet om te kunnen afvallen:
  Daar we enkel door teveel eten overwicht kunnen ontwikkelen is het ook normaal dat we in de gaten moeten houden wat we naar binnen spelen. De normale, dagelijkse inname aan calorieën ligt bij een man rond de 2200 calorieën en bij een vrouw rond de 1800 calorieën. Maar wees gerust, u zal niet zoals bij weight watchers uw calorieën moeten tellen doch is het verstandig om niet te gaan overdrijven wilt u beginnen afvallen. Een hele dag chocola, chips, cola en wafels eten zal van u geen mooi model maken, maar dat wil niet zeggen dat u nooit eens aan deze geneugten zal mogen toegeven. Las elke week zeker één dag in waarbij je wat meer zal mogen eten dan anders zodat je niet blijvend met een gevoel van afslanken blijft zitten.

  De grootste reden waarom mensen een dieet opgeven is niet dat ze het niet aankunnen maar omdat ze zichzelf nooit eens iets gunnen. Dit keert dan vroeg of laat tegen hun waardoor ze bij de eerste misstap het dieet zullen opgeven. Het heeft ook helemaal geen zin om je volledig te gaan uithongeren want dan ben je van één ding zeker, dit hou je nooit vol! Eet gevarieerd en probeer meer verse producten, groenten en fruit te gebruiken en gooi die snoepdoos voor eens en altijd weg! Drink minimum 3 liter water per dag en laat je niet telkens verleiden als één van je collega's weer met wat zoetigheid op de proppen komt. We weten allemaal wat gezond is en wat niet, maar toch is het betreurenswaardig te moeten vaststellen wat er dikwijls op de eettafels wordt aangeboden.

  Zonder beweging kan je het vergeten!
  Afvallen zonder beweging gaat maar het zal geen langdurende werking waarborgen. In elk goed afslankprogamma zit wel enige vorm van beweging verwerkt, omdat men ook weet dat diëten alleen geen enkel effect heeft. Het is namelijk de bedoeling dat we ons lichaam gaan stimuleren om meer calorieën te verbranden zodat de kilo's er zullen afvliegen, of dat we zo op zijn minst ons gewicht kunnen behouden. Wat u ook van sport verkiest maakt niet uit. Zowel lopen, fietsen, zwemmen als roeien zijn allemaal uitstekende sporten om snel veel calorieën te gaan verbranden. Het volstaat echter niet om dit maar één- of tweemaal per week te gaan doen.

  Wie wil vermageren zal moeten zweten en dat betekent dat je best vijfmaal per week een halfuur gaat sporten. Uw lichaam moet vetten gaan verbranden en dat zal niet gebeuren door 's avonds op je sofa te blijven zitten. Maar wees gerust, om achteraf je gewicht te behouden volstaat het om ongeveer tweemaal per week te gaan sporten. Veel mensen maken er een drama van als ze moeten bewegen en staan dan verstomd dat ze enkele jaren later helemaal geen conditie meer hebben. Nochtans zal iedereen die veel sport je beamen dat bewegen leuk is en dat je hiermee niet alleen je lichaam maar ook je geest zal zuiveren.

  Tot slot:
  Het zal u misschien opgevallen zijn dat ik hier geen wereldschokkende zaken verteld hebt en met die conclusie ben ik het helemaal eens. We weten allemaal wel hoe we moeten vermageren maar zoeken altijd redenen om er niet aan hoeven te beginnen. En als we dan toch op een dag onze moed bijeenrapen zal de eerste tegenslag onze ingesteldheid terug op af zetten. Geloof dat u kan vermageren en maak uzelf geen foefjes wijs! Eet wat u nodig hebt maar overdrijf hierin niet. Probeer het tijdstip van uw voedsel inname tussen 7u en 19u 's avonds te houden en beweeg voldoende. Een week gaan sporten zal je niets opbrengen maar wel als je dit consistent blijft doen. Vertrouw niet op de weegschaal maar op je innerlijke zelf en je zal binnen de kortste keren resultaat mogen verwachten. Koop geen dure afslankmiddeltjes of video's die u alleen maar geld zullen kosten maar geloof in uzelf dat het deze keer zal lukken! Geef niet toe als het wat tegenvalt maar zoek alternatieven zodat uw doel niet langer een droom hoeft te blijven. Ik wens u alvast super veel succes toe en weet nu al dat als u dit gratis progamma volgt, u er nooit geen ander meer zal moeten volgen.