Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Succesvolle mensen modelleren kan ook van u een succes maken

Leer van anderen zodat uzelf kan uitblinken

 1. sonja
  Succes in het leven verkrijgen is niet iets wat zomaar wordt uitgedeeld. Hoewel bepaalde mensen in betere omstandigheden geboren worden geeft dit nog geen garantie op toekomstig succes. Als men niet de correcte technieken gaat toepassen zal er nooit iets in iemands leven kunnen veranderen. Hetzelfde geldt als men zich altijd in een negatieve staat blijft wentelen. Willen groeien in het leven is dan ook één van de belangrijkste zaken dat u zou moeten ambiëren. Zonder groei staan we stil en zullen we [​IMG]stilletjes aan een leven van depressie en gewoonte gaan leiden. Denk niet dat u niet de juiste achtergrond hebt om een succesvol iemand te kunnen zijn. Iedereen kan succes in zijn leven hebben, het enige wat u hiervoor moet doen is een voldoende dosis aan wilskracht kunnen opbrengen. U heeft zich naar alle waarschijnlijkheid al dikwijls is afgevraagd waarom u niet meer succesvol bent in het leven? Waarom anderen meer geld, meer macht en een grotere auto bezitten? Het antwoord is heel eenvoudig. Het is niet dat u het niet kunt bereiken, u heeft gewoon nog niet de juiste technieken gevonden zodat ook u van dezelfde welvaart kan genieten. Het grote geheim zit hem dan ook in het modelleren van de juiste personen.

  U kan nooit volleerd zijn:

  De wereld die we kennen bezit een schat aan informatie. Over elk denkbaar onderwerp zijn er dan ook honderden boeken te verkrijgen. Sinds de komst van het internet heeft men dan ook al een heel deel info digitaal gemaakt. Door informatie op deze digitale snelweg te verspreiden hebben al miljoenen mensen hun kennis kunnen bijschaven. Het leuke aan deze wereld is dat niemand ooit echt volleerd kan zijn. Er komt een tijd dat we heel veel weten maar er blijft altijd wel iets om bij te leren. Denk dus niet dat u ooit met studeren moet stoppen. Elke mens zou dan ook zijn hele leven op aarde student moeten blijven. Iemand die zegt dat hij alles weet is onrealistisch omdat dit gewoon niet realiseerbaar is.

  We nemen enkel op wat we kunnen gebruiken en handelen dan ook naar wat we in ons leven geleerd hebben. Het feit dat u niet succesvol bent heeft dan ook niets te maken met dat u dom bent. U heeft zich gewoon nog niet op de juiste zaken laten focussen. Succesvolle mensen stoppen nooit met leren omdat ze weten dat de kleinste verandering morgen hun gehele levensstandaard kan omverwerpen. Als u de ambitie hebt om succesvol te worden zal u dus ook veel moeten opzoeken, leren en het gedrag van succesvolle mensen moeten modelleren. Uw brein is een spier die gevoed moet worden, voed het met onnuttige zaken en u zal zich ook met onnuttige aangelegenheden gaan bezighouden. Voed uw brein met intelligentie en u houdt niet voor mogelijk wat dit van u kan maken. Alles begint met uw denken, positief denken zal u een positievere toekomst kunnen beloven terwijl negatief denken neerwaarts gedrag zal stimuleren.

  Leer van de mensen die het succes dat u wil al bereikt hebben:

  Als ik in iets succesvol wil zijn zoek ik in de eerste plaats naar mensen die dit succes al bereikt hebben. Het lijkt een simpel begrip maar het is de beste manier om de zaken die u wilt ook daadwerkelijk te kunnen verkrijgen. Mensen die al iets in hun leven bereikt hebben weten precies hoe ze dit hebben gedaan. Zoek ze op, vraag hun uit en neem vooral actie om hetzelfde te kunnen bereiken. Als u wilt leren joggen, zoek dan de beste jogger ter wereld; als uw wilt leren schaken, zoek dan naar de meest beloftevolle schaker ter wereld.

  Waarom zouden we onszelf jaren laten zoeken naar wat de geheimen van succes met zich meebrengen als u hetzelfde op 5 min. van een succesvol persoon kan leren. Geef niet op maar probeer hetzelfde pad te volgen zodat ook u een meer welvarend leven zal kunnen leiden. Vraag ook naar hun mislukkingen zodat u niet dezelfde fouten als hun zal maken.

  Actie ondernemen is de enige weg naar een beter leven:

  Veel mensen leren iets van een boek, tv, internet of een ander persoon maar doen er verder niets mee. Ze zijn dankbaar dat ze deze nieuwe info hebben verkregen maar laten het daar ook bij. Zonder actie te ondernemen zal er echter niets in uw leven veranderen. Succes is juist het geschenk dat u verkrijgt door meermaals andere zaken te proberen. Laat u het enkel bij kennis zal u het alleen in uw dromen kunnen meemaken.

  Droom niet alleen van een gelukkig leven maar probeer de gewoonten die geluk met zich meebrengen aan te houden. Wordt niet de zoveelste intellectueel die het bij filosoferen zal houden. Neem vandaag nog actie naar meer, naar een beter leven, naar een betere morgen voor uzelf, uw familie en naaste vrienden. Alleen zo kan u pas echt zeggen dat u een vruchtbaar leven zal geleefd hebben. Hoe sneller u de fysiologie van succesvolle mensen onder de knie heeft, hoe sneller ook u van hetzelfde succes zal kunnen genieten.