Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Verdien ik wel genoeg?

Om aan mijn verlangens te kunnen voldoen.

 1. sonja
  Geld maakt niet gelukkig maar toch zijn onze inkomsten een belangrijk deel van ons leven. Zonder een degelijk inkomen kunnen we namelijk niet aan onze verlangens voldoen. Het huis waar we in wonen, de auto waar we mee rijden, de telefoon waarmee we bellen en de reizen die we ondernemen zijn allemaal afhankelijk van ons maandelijks inkomen. Het is dan ook overduidelijk dat het bedrag hoog genoeg zou moeten zijn zodat we in een mooie levensstandaard kunnen voorzien. De meest evidente oplossing voor ons inkomen is dan ook om te gaan werken. Zo zijn we zeker dat we een vast inkomen hebben waar we elke maand weer onze kosten en verlangens mee kunnen betalen. Dikwijls houdt dit in dat we onze job met enige tegen wil moeten uitvoeren. Indien we hier dan in onze ogen genoeg voor betaald zouden worden was er nog steeds geen vuiltje aan de lucht maar daar durft het schoentje wel eens te wringen. Wat is een eerlijke vergoeding tov een groot deel van je leven dat je ervoor opgeeft? Zullen we ooit echt 100% tevreden kunnen zijn of is het onze natuur om steeds meer te willen? Wat ben jij per uur leven waard?

  Wat willen we echt?

  We dromen graag over verre stranden en luxe wagens maar wat willen we nu echt in ons leven beleven? Een vraag die weinig mensen onmiddellijk kunnen beantwoorden. Zonder te weten wat we echt willen kan je er moeilijk een prijskaartje op gaan plakken. Denk dus is echt na wat jij in je leven wilt, durf te dromen en visualiseer hoe het zou zijn mocht je uw leven echt kunnen kiezen. Eens we dat weten kunnen we al beginnen met ernaar te leven. Of je nu een villa in Spanje wilt, de nieuwe porsche wil kopen of je eigen eiland wil bezitten maakt op zich niet veel uit.

  We moeten gewoon klaarheid in onze gedachten kunnen scheppen zodat we echt weten wat we van het leven verlangen. Volgens mij is de mens tot veel in staat, tot heel veel zelfs. Vanaf we onze doelen duidelijk gemarkeerd hebben is het helemaal niet zo moeilijk om ze ook daadwerkelijk te gaan behalen. Maar we moeten durven om iets echt te willen zonder bang te hebben wat we ervoor gaan moeten opofferen. Denk vandaag nog na over wat je echt van je leven verlangt!

  De kostprijs van je dromen:

  De kostprijs van je dromen kan hoog oplopen. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen door het kostenplaatje al op voorhand gaan opgeven. Doch is de prijs dat je ervoor betalen moet meestal bijzonder relatief. Denk nu nog niet na over dat het al dan niet mogelijk zou zijn. Bereken tot de laatste euro wat je dromen zullen kosten. Soms is het verbazingwekkend hoe weinig het u zal kosten. Eens we dit weten is het namelijk veel makkelijker om er ook aan te beginnen. Alles is maar zo onmogelijk als dat je het maakt. Als jij gelooft dat je een project tot een goed einde zal brengen zal ik er zeker niet over twijfelen. Maar je moet genoeg zelfvertrouwen opbouwen zodat niets of niemand je van je doelen zal weghalen.

  Want eens je bezig bent met aan je dromen te werken zullen er genoeg mensen zijn die niet in je zullen geloven. Mensen die in niets geloven kan je dan ook van straat plukken. Het is aan jou om in je eigen droom te voorzien en daar heeft een ander helemaal geen zaken mee. Buiten de financiële kant van de zaak zal het streven naar meer ook op je gemoedstoestand gaan werken. Maar vergeet nooit dat u maar een stap van succes verwijderd bent, u moet hem gewoon durven nemen. Geef ook niet op als het even niet gaat, wat vandaag niet lukt zal morgen al een stuk beter gaan. Zolang we blijven streven naar meer hoeft u niets te vrezen.

  Kunnen we bijverdienen?

  Het mooie aan dit leven is dat we in alles kunnen groeien. Fysisch, emotioneel en zeker financieel. Het staat dus als een paal boven water dat ook u genoeg kan bijverdienen om aan uw verlangens te voldoen. De meeste mensen verdienen niet genoeg aan hun dagjob waardoor ze 's avonds of in het weekend wel eens gaan bijklussen. Door dit op uw droomrekening te zetten komen uw dromen elke week weer een beetje dichterbij. Het zal u blijvend motiveren zodat ook jij je dromen kan behalen.

  Zo ziet u maar, voor iedereen is het mogelijk om genoeg te verdienen. Eens de wil en het geloof er is houdt u niet voor mogelijk tot wat een mens in staat kan zijn. We hebben de kracht om onze eigen imperiums op te bouwen. Of u nu van arme of rijke mensen afstamt maakt op zich niet veel uit. Iedereen met genoeg wil kan zo zijn dromen behalen. Ook u kan voor eens en altijd duidelijkheid scheppen in wat u echt wilt, wat u ervoor over hebt en waarvan u nu eens echt zou willen genieten. Leef het leven dat jij wil en laat je niet door anderen beïnvloeden. Veel geluk in de zoektocht naar het ware geluk!