Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Vergeet niet te dromen, uw leven hangt ervan af

Over hoe dromen de weg kunnen wijzen

 1. sonja
  Dromen zijn fantastisch, ze laten ons in een wereld gedijen waar alles mogelijk is. In die wereld kunnen we zijn wie we willen, doen wat we willen en leven hoe we willen leven. Het geeft ons een gevoel van euforie, over hoe het zou kunnen zijn. Dromen zijn goed, ze vertellen ons iets en het is dan ook belangrijk dat we op vaste momenten gaan zitten dromen. Het is alleen met dromen dat we de toekomst die we willen zullen kunnen zien. Soms zeggen ze ons dat we niet mogen dromen maar dat is volgens mij ongeveer het slechtste advies dat we kunnen krijgen. Luister hier dan ook niet naar en droom dikwijls over een toekomst die jij zou willen doen uitkomen. Vergeet zeker niet over alle details te dromen, want hoe preciezer dat je bent, hoe beter je de droom[​IMG] zal kunnen beleven. Zonder te dromen zouden we blijven stilstaan, dromen geven ons energie en kracht om ze ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Het is aan ons om dan ook actie bij ons woord te gaan voegen. Zo hoef je uw ogen niet meer toe te doen want je leven zal dan aan je dromen eigen zijn.

  Wat je ook wilt, het is mogelijk:

  Wat je hartje ook begeert, alles is mogelijk als je het graag genoeg wilt. Maar meestal dromen we over een beter leven om daarna al met 10 excuses af te komen waarom het toch niet zou lukken. Waarom doen we onszelf dit aan? Zouden we eerst onze dromen niet proberen alvorens onmiddellijk op te geven? Neen, want dan zouden we veel moeten opgeven en dat kan wel is pijnlijk zijn. Maar wat is uw leven waard als je al uw dromen hebt opgeborgen? Hoe zouden we verder kunnen gaan, nog goed kunnen leven? Zonder dromen doe je maar één zaak en dat is overleven. Het is dus belangrijk dat we op vaste tijdstippen gaan dromen, elke dag een halfuurtje wegzakken denkend aan die betere wereld is dan ook niet overdreven. En voor alle duidelijkheid, je kan perfect dromen zonder in slaap te vallen. Op een regelmatige basis uw verbeelding opwekken laat u niet vergeten wat u uiteindelijk wil bereiken. Denk niet dat er iets onmogelijk is maar droom voluit, alleen zo kan je uw ware ik tegemoetkomen. Maar we moeten ook actie durven ondernemen, wat het ook moge kosten. Stel je voor dat Bill Gates, Warren Buffet, Steve Jobs, Sylvester Stallone of Serena Williams het enkel bij dromen hadden gehouden? De wereld zou er helemaal anders hebben uitgezien. Wat als Albert Einstein of Barack Obama bij de pakken waren blijven zitten? Of dat Thomas Edison toch niet was blijven proberen om de lamp te maken. Een uitvinding die ieder van ons op een dagelijkse basis gebruikt. Laat u dus leiden door uw dromen en ga voor verandering!

  Focus op uw eigen denken, wat jij wil is het allerbelangrijkste:

  Mensen die uitzonderlijke zaken verwezenlijkt hebben zijn ook dikwijls uitgelachen geweest. Niet iedereen begrijpt altijd met wat speciaals iemand soms bezig is. Ga dan ook niet af op de mening van anderen, een mening die er weinig toe doet! Weten zij wel wat deze droom voor u betekent? Waarschijnlijk niet. En zelfs als ze het weten zullen er veel mensen alleen al uit jaloezie je proberen te overtuigen dat dit toch geen goed idee is. Laat ze zeggen maar hou voet bij stuk, het is trouwens voor je eigen toekomst dat je aan het werken bent! Laat je dromen door niets of niemand in de weg staan en droom elke dag een beetje verder. De meest opmerkelijke zaken in de wereld zijn van mensen gekomen die niet wilden stoppen met dromen. Dromen is goed voor u, visualeer hoe het zou zijn, welk plezier je ermee zal bereiken en doe het vooral voor jezelf!

  Hier vind je nog meer over durven dromen:

  Heb je een droom of een doel?

  Unleashing the Power of Your Dreams

  Are your Dreams Keeping you up at Night?