Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat mannen echt van seks verwachten!

Begin er goed aan

 1. sonja
  Seks is ontegensprekelijk zéér belangrijk voor de man. Vrouwen zeggen wel is dat mannen maar aan één ding kunnen denken maar eigenlijk hebben ze alle macht in handen om hun denkwijze te veranderen. Hoewel het testosteron gehalte van de man ervoor zorgt dat seks ontzettend belangrijk is kan u dit als vrouw zeker gaan temperen. Want mannen die een tekort aan seks hebben zullen hun opgekropte frustraties op een andere manier gaan uiten waardoor u als vrouw er alleszins een meer negatieve impact van zal ervaren. Het is natuurlijk makkelijk gezegd dat mannen met varkens kunnen vergeleken worden zonder dat ze een kans krijgen om in hun biologische behoeften te kunnen voldoen. Geen of slechte seks zet een man aan het denken en het is dan nog maar de vraag dat hij dit bij u als vrouw blijft proberen of dat hij onmiddellijk naar iemand anders op zoek gaat. Het wordt dus meer en meer belangrijk dat een vrouw zelf het heft in handen gaat nemen zodoende ze haar man kan blijven gelukkig stellen. Denken dat jij als vrouw hier weinig of niets aan kan doen is hetzelfde als jullie relatie op de helling plaatsen. Als koppel zouden we er dan ook alles aan moeten doen om mekaar zo tevreden mogelijk te stellen. Indien u ook een gelukkige, meevoelende en sympathieke man wenst zijn onderstaande tips alvast iets voor u!

  Mannen gebruiken seks als uitlaatklep:
  Mannen kunnen makkelijker seksen zonder dat er gevoel bij komt te zien. Voor hun is dit niet altijd de emotionele vervolmaking van jullie verbintenis maar veelal hebben ze nood om hun agressie, frustraties en problemen met seks uit te werken. Hoewel dit waarschijnlijk niet als romantiek in je oren klinkt zal je er toch rekening mee moeten houden. Denk niet hoe jij als vrouw denkt maar probeer je in te beelden hoe het zou zijn moest je elke 15 minuten zin naar seks hebben en dat er thuis weinig tot niets te beleven valt.

  Het is met deze wetenschap in gedachten dat heel wat mannen vandaag de dag hun uren thuis proberen te vullen. De instincten van een man en een vrouw zijn dan ook zo verschillend dat wanneer je mekaar niet goed begrijpt dit zeker en vast tot heel wat ruzies zal laten leiden. Begrijp dat je van een man nooit een tweede vrouw zal kunnen maken en dat het hoog tijd wordt dat je uw geliefde eens gaat bestuderen. Je zal snel genoeg inzien dat het allemaal niet zo speciaal en romantisch voor hem hoeft te verlopen maar dat hij op deze manier zijn ongebruikte energie moet zien kwijt te raken.

  Minder bla bla en meer ooooh en aaaah:
  Dirty talk helpt zeker om je man opgewonden te krijgen maar je moet dan wel weten op welk moment dit het meest effectief is. Voor de seks is dit een lucratief middel om hem in hogere sferen te doen geraken maar tijdens de seks zal je hem er alleen maar mee frustreren. Het is dus een leuk voorspel maar eens jullie aan de daad begonnen zijn is dit nefast voor zijn prestaties. Vanaf dat moment zullen enkel de afgeleide kreten ooooh en aaaah hem op koers laten blijven. Mannen kunnen maar één ding tegelijk en het praten tijdens de seks verstoort hun focus op de daad zelf waardoor zowel u als hem er last van gaan ondervinden.

  Begin tijdens het vrijen ook niet over het feit dat de auto nog op onderhoud moet of dat jullie morgen boodschappen gaan doen want dat zal zijn gehele stemming doen omkeren. Dat mannen en vrouwen op dit vlak vaak verschillend zijn heeft een biologische oorsprong, het is namelijk normaal dat een vrouw meer dingen hoort tijdens de seks waardoor ze begint te praten omdat dit vroeger meer dan eens haar hachje wist te redden. Tijdens de geslachtsdaad was men namelijk kwetsbaar voor aanvallen waardoor zij haar man bij nakend gevaar moest zien te verwittigen. Daar het tegenwoordig niet meer van cruciaal belang is om het nest te verdedigen doet u er dus best aan om uw woordenschat zoveel mogelijk te beperken.

  Ja, ook uw man heeft fantasieën:
  Sommige vrouwen denken door enkele keren per maand de missionarishouding op te voeren dat hun man uit zijn lijden verlost is. Inderdaad, er zijn nog steeds heel wat vrouwen die seks als een nodig kwaad beschouwen en het enkel doen om hun man te plezieren. Het spreekt voor zich dat uit deze levensopvatting niet direct de meest fantastische, seksuele prestaties zullen voortvloeien. Ook uw man heeft nood aan variatie, rollenspelen en een kans om zijn fantasieën tot werkelijkheid te laten komen.

  Niets is meer teleurstellend dan met een vrouw te vrijen die de plekken op je plafond zit te tellen. Zijn prestatie is misschien niet overweldigend maar wat wil je als vrouw bereiken door daar als een levend lijk tegen je zin je goede daad van de maand te doen. Bespreek liever samen wat jullie van seks verwachten zonder onmiddellijk met vooroordelen op de proppen te komen. Probeer zijn en jouw fantasieën op regelmatige basis te exploreren en je zal snel beseffen dat dit je relatie naar een nieuwe dimensie zal liften.

  Laat hem dominant zijn, hij kan er zelf niet aan doen:
  Het mannelijk hormoon testosteron zorgt ervoor dat tijdens de seks een man zal transformeren. Deze natuurlijke omvorming tot een wat meer dominant wezen zorgt ervoor dat hij zich ten volle op de daad kan concentreren. Dat is trouwens ook heel belangrijk voor de voortplanting daar dit gedrag zijn sperma-kwantiteit doet verhogen. Het is dus zeker niet denigrerend ten opzichte van jou als vrouw bedoeld maar is enkel om zijn volledige inspanning tot een goed einde te laten brengen. Zonder twijfel zal ook uw man de baas in de slaapkamer willen spelen al durft men dit niet altijd erkennen uit schrik voor de reactie van hun partner.

  U bent niet de koningin van zijn bestaan, gedraag er u dan ook niet naar!
  Heel wat vrouwen deinzen er niet voor terug om thuis een ware dictatuur te gaan opstellen. Alleen naar mij zal u kijken en geen enkel andere vrouw zal u nog ooit kunnen bekoren. Misschien leuk als oneliner voor de volgende nieuwjaarsreceptie maar zeker niet significant voor uw huidige relatie. Denken dat alleen u zijn wereld zal verrijken is hetzelfde als zijn gehele masculiniteit te gaan ontkennen. Ook uw man heeft inspiratie nodig om in zijn behoeften te kunnen voorzien, deze haalt hij bv. uit dagdagelijkse ontmoetingen met vrouwen maar ook het bekijken van porno zal op zijn oeuvre niet mogen ontbreken.

  De verplichting dat hij alleen naar u mag kijken zal zijn kans op een depressie alleen maar doen toenemen. Het is trouwens dit dictatoriaal gedrag dat ervoor zorgt dat mannen hun gezichtsveld gaan verruimen op zoek naar een minnares. Als u daarentegen wilt dat hij zich aan u alleen blijft binden zult u moeten begrijpen dat zijn fantasieën niet alleen tot u alleen mogen behoren. Hij zal trouwens niet alleen aan u denken maar nog vele anderen zullen in zijn gedachten passeren. Laat hem gerust praten over dat korte rokje van de secretaresse of de mooie boezem van zijn bazin, zolang hij er op deze manier met u vanaf kan raken is er geen vuiltje aan de lucht. Misschien is het nog zo geen slecht gedacht om dan zijn secretaresse of bazin in jullie rollenspel te gaan verweven zodoende hij er in de realiteit niet meer naar zal snakken.

  Trek je harnas uit en laat het licht aan:
  Wanneer jij daar in je wollen pyjama je man ligt op te wachten moet je ook niet verwachten dat dit een passievolle nacht zal gaan worden. Trek je leukste set lingerie aan en verander tijdig van outfit. Probeer je lichaam niet met flierlantijntjes en heuse dekbedovertrekken te verbergen want hij weet vast ook wel dat je een buikje en wat cellulitis hebt. Laat het licht ten alle tijde aan want alleen zo kan hij jouw vrouwelijke vormen bekijken. Hoe meer je verbergt, hoe slechter de seks voor hem is en hoe minder open jij kan zijn. Hou het simpel maar leuk en doe niet je routine van de laatste keer. Vergeet niet dat jouw improvisatietalent zal bepalen of de seks gewoon of uitmuntend was! Laat je man niet zijn heil bij een andere vrouw zoeken door zelf zijn afrodisiacum voor goede seks te zijn.