Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat vrouwen echt van seks verwachten!

Open het boek der geheimen...

 1. sonja
  Wat u ook mag denken, vrouwen houden evenveel van seks als hun mannelijke gelijken. Dit wil echter niet zeggen dat ze er hetzelfde van verwachten. Heel wat mannen denken dat ze met het lozen van hun zaad ook haar voldoende hebben bevredigd maar veelal blijft hun vrouw met een onvoldaan gevoel achter. Met grote verwondering wijzen ze dan met de vinger als hun jonge deerne de volgende keer niet meer zo happig is om aan hun seksuele verlangens te gaan toegeven. Voor een man zal een vrouw altijd grote geheimen met zich meebrengen doch is het ook voor u mogelijk om haar elke keer weer van de seks met u te laten genieten. Daarvoor zult u zich wel van uw oude gewoontes moeten ontdoen en bereid zijn om de denkwereld van een vrouw te gaan betreden. Wat u tot nu toe gedaan hebt werkt misschien voor u maar is voor haar meer een verplichte karwei geworden. Indien u dit kan omslaan zal zowel u als zij daar een ontzettende genoegdoening aan overhouden. Geef niet langer enkel toe aan uw eigen begeerlijkheid maar stel u als een onderzoeker op die als enige taak de bevrediging van zijn vrouw zal nastreven.

  Een vrouw denkt niet zoals haar man ook al blijven we dat hopen:
  Waar seks voor de man als uitlaatklep beschouwd wordt zal de vrouw daar een heel andere visie over hebben. Voor haar zijn jouw kortdurende, emotieloze stoten niet langer voldoende om een bevredigend gevoel achter te laten. Aanzienlijk wat mannen beschouwen hun vrouw nog altijd als een neukmachine waar ze naar believen hun lusten kunnen op botvieren. Het spreekt dan ook een beetje voor zich dat zij na jouw zoveelste poging van onbekwaamheid soms is de deur wijst of ineens een gevoel van hoofdpijn voelt opkomen. De man die denkt dat enkel het lozen van zijn voortbrengsel voor haar een deugdelijk gevoel nalaat kan maar beter zijn ogen is opendoen.

  In de eerste plaats moet je volledig afstappen van hoe jij als man denkt. Hoewel jij zo snel mogelijk een homerun wilt scoren zal zij waarschijnlijk eerst alle hoeken van het veld willen zien. Romantiek, gevoel en geloven in de perfecte samenhang tussen jullie beiden geven haar de moed om elke dag weer het beste van zichzelf te geven. Het is dan ook meer dan begrijpelijk wanneer jij daar keer op keer niets van bakt dat ze gefrustreerd raakt waardoor ze zelfs geen lichtpuntje meer kan zien dat mogelijk naar haar dromen zal kunnen leiden.

  Romeo, oh Romeo, waar zit toch mijn Romeo?
  Wat men u ook probeert te laten geloven, vrouwen houden nog steeds van een voldoende portie romantiek. Van kindsbeen af zijn ze aangeleerd dat op een bepaalde dag hun prins op het witte paard zal verschijnen. Hoe moedeloos ze dan ook lijken te worden wanneer ze hun boerlatende bierbuik van het dichtste café naar huis zien strompelen. Een relatie zonder romantiek is voor een vrouw onhoudbaar en zal vroeg of laat voor de nodige controverse zorgen. Waar de passie verdwenen is zal de zoektocht naar iemand anders beginnen.

  U kunt wel stoer tegen uw vrienden staan verkondigen dat bij jullie als koppel de romantiek geen enkele betekenis heeft maar daar zal u dan toch op de gepaste tijd een prijs voor moeten betalen. Stel zelf is voor om naar een romantische film te kijken of verras haar is op een onverwacht weekendje Amsterdam. Het moeten niet altijd wereldschokkende gebeurtenissen zijn maar hou er rekening mee dat ze niet alleen bij jullie 10e huwelijksverjaardag moeten gebeuren. Als je de man van haar dromen wilt zijn moet je enkel haar verlangens onderzoeken en niet alleen en altijd op die van jou afgaan.

  Hoe speciaal is zij voor jou?
  Een vrouw kan niet zoals een man zich zomaar ten volle geven. Ze heeft een zekere vorm van aandacht, affectie en vertrouwen nodig alvorens ze haar lichaam met jou naar hogere sferen laat gaan. "Schat, doe je benen is open" zal haar dus niet bepaald warm maken om jou de sekspartij van je leven te geven. Ook helpt het niet om haar continu te staan beschuldigen dat ze veel te weinig interesse in je heeft want daar ben jij veelal de oorzaak van. Seks is geen attractie op de kermis waar je na 5 minuten merkt dat het spektakel al afgelopen is.

  Het is voor de vrouw een duurzame vervolmaking van jullie diepste gevoelens waardoor zij haar even uniek kan voelen. Je zult haar dan ook moeten laten voelen dat zij voor jou de wereld betekent en dat het je niet enkel om de seks te doen is. Spreek voor eens niet over andere vrouwen maar complimenteer haar, bekoor haar, vlei haar, stimuleer haar, omhels haar, kalmeer haar, voed haar dromen en laat haar voelen dat op dit moment alleen zij jouw aandacht verdient!

  Geen spel zonder voorspel!
  De oven van een vrouw heeft op zijn minst 30 minuten nodig om de voor haar gewenste temperatuur bereikt te hebben. Mannen begrijpen dit niet altijd en denken als ze haar eens een kusje geven ze haar rol als hoer van de slaapkamer wel op haar zal nemen. Zet even de gedachte van die geile secretaresse op je werk die van geen ophouden weet uit je gedachten en probeer de verlangens van je eigen vrouw te vervullen. Haar lichaam is een gevoelig instrument dat enkel door een ervaren deelnemer zou mogen bespeeld worden. Als je niets van het vrouwelijk lichaam weet is het dan ook hoog tijd om je hierin te gaan verdiepen.

  Zij heeft lieve woordjes en zachte strelingen nodig en zit heus niet te wachten op jouw opdringerige lul die vandaag een homerun wil scoren. Masseer haar lichaam kan kop tot teen en laat hierbij geen plaatsje ongemoeid, ga af op haar reacties en stuur bij waar nodig zodat ze op den duur zichzelf niet meer kan bedwingen. Een vrouw heeft zeven erogene zones die ervoor zorgen dat ze uiteindelijk tot een hoogtepunt kan raken. We beginnen bij haar gezicht, haardos, schouders, armen en handen om vervolgens haar mond, oorlellen, onderbuik -en armen, vingers en tenen niet ongemoeid te laten zodoende we uiteindelijk haar borsten, billen en dijen alsook vagina en clitoris van de nodige opwinding kunnen voorzien. Elkeen die deze plekjes tijdens het vrijen in gedachten houdt ipv ondoordacht te liggen stoten zal zijn vrouw als nooit tevoren kunnen bevredigen.

  Klaarkomen staat niet gelijk aan slapen:
  Bij heel wat mannen staat klaarkomen gelijk met daarachter in slaap te dommelen. Dit is voor een vrouw zo irritant omdat zij na jouw pleziertje gehad hebt nog graag wat wil knuffelen en/of praten. Als jij ineens met je ogen toe op zoek gaat naar een verre wereld wil zij liever dat je nog even bij haar blijft zodat ze met jou samen kan wegdromen naar een plaats van romantische verbondenheid. Praat met haar en bedank haar voor een geweldige nacht maar deins er ook niet voor terug om met haar over iets anders te praten. Geef haar het gevoel dat ze ook na de daad nog steeds voor jou het einde betekent en dat niets of niemand tussen jullie kan komen.

  Eigenlijk komt het er allemaal op neer in hoeverre jij als man kan laten voelen hoe belangrijk ze wel is, dat ze zich bij jou op haar gemak kan voelen en dat ze bij problemen op jouw begrip kan rekenen. Ze is daar dus niet enkel en alleen om jou een pleziertje te gunnen maar heeft op haar beurt ook passie en affectie nodig welke je als je even verder durft nadenken zonder twijfel zal kunnen geven. Laat haar genieten van jouw aanwezigheid en durf haar verlangens op een andere manier te vervullen zodat jullie er samen een harmonieuze relatie kunnen op nahouden.

Recente Reviews

 1. poesje
  poesje
  5/5,
  Bedankt om dit eens aan de mannen uit te leggen.
 2. kathleen
  kathleen
  5/5,
  Klaarkomen staat niet gelijk aan slapen-->onthoud het!
 3. nancke
  nancke
  5/5,
  Niet al onze geheimen gaan verklappen hé Robby :)
 4. marko
  marko
  5/5,
  Bedankt voor de info, muxh appreciate!