Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wees voorbereid op veranderingen in je leven

Leer met veranderingen om te gaan

 1. sonja
  Iemand die zegt dat hij niet van veranderingen houdt kan evengoed zeggen dat hij niet van het leven moet hebben. Veranderingen in je leven zijn dan ook bijna dagelijks waar te nemen. Het leven gaat vooruit en wat gisteren als beste oplossing werd voorgeschoteld zal morgen niet meer voldoende zijn. We evolueren zo snel dat iedereen zich zou moeten bijscholen. Want iemand die op veranderingen is voorbereid zal[​IMG]niet dikwijls voor een verrassing komen te staan. Door deze veranderingen gebeuren er ook fantastische zaken, nieuwe standaarden worden gecreëerd en we vinden dagelijks wel een of ander snufje uit dat ons leven imens kan veranderen. Of we nu willen of niet, veranderen doen we allemaal en we moeten allemaal mee. Iemand die nooit iets wil veranderen gaat dan ook achteruit in het leven. We moeten competitief blijven en dit op alle vlakken van ons bestaan. Als je vandaag in een goede relatie zit wil dat nog niet zeggen dat dit morgen ook het geval zal zijn, de technieken die je vandaag gebruikt zijn morgen misschien achterhaald. Of je mag nog de beste op je werk zijn, als je niet innovatief, ruimdenkend en anticiperend kunt optreden kan dat in de toekomst helemaal anders uitdraaien. Daarom moeten we geen bang hebben dat er veranderingen in ons leven gebeuren, ze maken het leven interessant en geven ons signalen van hoe we nog meer kunnen uitblinken.

  Hoe succesvolle mensen met verandering omgaan:

  Succesvolle mensen houden van veranderingen, het zal hun focus op punt houden zodat ze steeds herinneren dat ze inventief moeten zijn. Een van de grote voorbeelden hiervan is wijlen Steve Jobs. Steve was niet zomaar tevreden met de gang van zaken binnen zijn bedrijf, hij zag er elke dag weer op toe dat Apple zijn concurrenten kon voorblijven. Hij bleef niet bij de pakken zitten en dacht op een dagelijkse basis na over hoe hij zijn al gerenomeerde producten nog meer kon verbeteren. Steve wist als geen ander dat de technologie van gisteren niet meer die van morgen zou zijn. Hij moest met zijn innovativiteit dus steeds het verschil maken. Zijn aanpak bracht dan ook imens succes met zich mee zodat iedereen wel eens over producten als de iphone, ipad of imac heeft gehoord. Het is door het zich voorbereiden op een nieuwe morgen dat personen succes kunnen afdwingen. Zelfstandigen kunnen hun concurrentie steeds weer de loef afsteken als ze dagelijks aan hun vernieuwing blijven werken. Om die reden betalen grote bedrijven dan ook ongeziene salarissen aan ingenieurs en ontwikkelaars. Zonder hun zouden ze binnen de kortste keren failliet zijn want waar ze vandaag succes mee hebben is geen garantie op de toekomst.

  Hoe verandering uw relatie kan verbeteren:

  Het fantastische gevoel van die eerste kus, die eerste blik in haar ogen zal je nooit vergeten. Het gevoel dat je krijgt als je verliefd bent is dan ook met niets anders te vergelijken. Maar tijd krijgt altijd vat op je als je geen nieuwe dingen doet met je relatie. Als je ervoor zorgt dat samen zijn met jou hetzelfde is als blijven steken zal je partner je uiteindelijk verlaten. Verrassingen en anders uit de hoek durven komen is dan ook van essentieel belang. Als ik mensen tegenkom die na 20 jaar nog steeds hopeloos verliefd zijn is dit wel om deze reden, ze veranderen op een regelmatige basis, ze houden hun relatie spannend zodat het mystieke van je relatie blijft behouden. Ze lezen boeken over relaties, doen nieuwe uitstappen en praten veel met mekaar. Ze zoeken dan ook altijd nieuwe tools om hun relatie te verbeteren. Als jij dit vanaf vandaag ook zou doen zal je niet weten wat je overkomt, je kan de vlam aanwakkeren en je kan ervoor zorgen dat ze nooit gedoofd zal worden. Wees dan ook die speciale teammate voor je partner, diegene die alles voor hem of haar over heeft. Die zich niet door veranderingen laat leiden maar wie veranderingen in zijn leven kan omhelzen. Alleen zo kan jij ook die perfecte relatie hebben. Ga je de uitdaging aan?