Google+
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wil jij ook meer geld verdienen?

Leer hoe...

 1. robby
  Geld verdienen is nodig willen we een waardig bestaan kunnen leiden. Ik neem aan dat iedereen die dit blog leest een soort van vast inkomen heeft. Geld verdienen is op zich dus helemaal niet moeilijk maar het probleem begint zich te stellen wanneer we steeds meer willen. We kunnen allemaal rondkomen met het budget dat ons toegewezen wordt, doch verwachten we meer van dit leven. Het is dan ook puur menselijk dat iemand meer wil gaan verdienen. Zelfs mensen met hoge lonen, mooie huizen en dure auto's streven het hebben van nog meer geld na. Het geld op zich is maar papier of een paar nulletjes op een bankrekening maar hierdoor kunnen we kopen wat we wensen. Mensen die beweren dat geld niet gelukkig maakt moeten maar eens een paar dagen bij de daklozen in Brussel gaan doorbrengen. Hoewel het eerbaar is als men dankbaarheid voor wat men heeft toont, zullen er weinig mensen zijn die geld onbelangrijk vinden. Zonder geld kunnen we dan ook niet veel meer aanvangen in deze wereld dat op een kapitalistische structuur gebouwd is. In plaats van geld te gaan veroordelen is het veel verstandiger om te gaan nadenken, hoe we meer kunnen gaan verdienen? Om hier een antwoord op te vinden zullen we soms diep moeten graven, met onderstaande tips helpen we je alvast op weg.

  Hoeveel geld wil je eigenlijk verdienen?
  De allereerste stap om meer geld te kunnen verdienen is begrijpen dat geld hebben niet alleen voor een select groepje rijken is weggelegd. Het zal niet vanzelf gebeuren, maar dat wil nog niet zeggen dat het daarom onmogelijk is. Zoals met veel zaken zit het hem dikwijls gewoon in ons hoofd en kunnen we onze negatieve gedachtegang met de juiste kennis gaan omvormen. Maar hoeveel wil je nu eigenlijk verdienen? 9 mensen op 10 dromen van ooit rijk te kunnen worden, maar beseffen veelal niet wat rijk zijn nu eigenlijk voor hen betekent. Als u er geen precies cijfer op kan plakken wordt het aartsmoeilijk om rijkdom te gaan verwerven. Denk is goed na over hoeveel je precies wilt verdienen en begrijp ook dat zonder een cijfer in gedachten je nooit meer zal kunnen verdienen. Stippel je leven uit hoe jij het voor ogen hebt en duld niets anders. Zoek een weg om je doelen te bereiken en durf een cijfer te plakken op wat je nu echt wenst te verdienen.

  Wat heb je nodig om meer te kunnen verdienen?
  Promotie maak je niet zomaar, buiten de basis vereisten zul je dikwijls ook het nodige diploma moeten voorleggen. Bij de meeste mensen schort het wel ergens zodat ze onterecht denken, ongeschikt voor de job te zijn. Het kan best zijn dat je op dit moment nog niet alle verworvenheden bereikt hebt maar laat dit niet in de weg staan van wat je echt wilt. Diploma's kunnen behaald worden en ervaring kan opgebouwd worden. Alleen als jij denkt dat het onmogelijk is, zal je het ook als onmogelijk blijven ervaren. Om meer als de doorsnee mens te verdienen zal je naar alle waarschijnlijkheid er ook meer voor moeten doen. We kunnen wel zeggen dat advocaten, dokters, psychologen of Ceo's veel geld verdienen, maar men kijkt veelal niet naar wat men ervoor moet presteren. Als jij denkt dat met dezelfde inzet meer resultaat zal geboekt worden, kan je wel eens van een kale reis terugkomen. Veel geld verdienen gebeurt niet zomaar, het is vaak een doordachte techniek die meestal na jaren van ervaring wordt opgebouwd.

  Actie ondernemen, bent u er klaar voor?
  De ironie waarom veel mensen te weinig verdienen zit hem erin, dat ze wel weten hoe ze dit kunnen waarmaken, maar nooit actie ondernemen zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Wat verwacht je nu zonder actie? Niets toch! Ik denk dat iedereen het hier wel met me eens is, als ik verkondig dat actie ondernemen om zo meer geld te kunnen verdienen, meer dan broodnodig is. Haal je luie kont uit de sofa en onderneem onmiddellijk actie om je dromen op een dag te kunnen waarmaken. Het leuke aan actie ondernemen is niet alleen dat het naar het gewenste resultaat leidt, maar dat de weg naar meer ook bevredigend op ons gemoed werkt. Zit niet te tobben waarom het nu weer niet gelukt is en duw je niet in een slachtofferrol die noch jou, noch je omstanders zal kunnen boeien.

  Praat er niet over maar doe het gewoon. Al de tijd die je aan praten en discussiëren besteedt zorgt ervoor dat jouw plannen niet worden uitgevoerd. Wees geen prater maar iemand die onmiddellijk actie onderneemt. Hiermee ben je niet verzekerd dat je het gewenste doel zal behalen, al geeft dit je wel de zekerheid dat er iets in jouw leven gaat veranderen. Lukt het niet onmiddellijk, probeer dan iets anders maar geef nooit op. De meest succesvolle mensen in deze wereld hebben me één ding geleerd, dat je nooit of te nimmer aan je dromen mag opgeven.

  Actie ondernemen betekent ook niet stilzitten, blijf voor die hogere functies solliciteren al krijg je honderd negatieve replieken. Wie blijft proberen zal uiteindelijk zijn droomjob kunnen binnenhalen. Wat heb je eigenlijk te verliezen? Een kwade blik, iemand die je uitlacht, so what, elke afwijzing is een stap dichter naar je doel. Het staat namelijk vast dat mensen die blijven proberen uiteindelijk hun zin verkrijgen.